aykutd64
New member
- Reaction score
- 0
1... Temel bagıra çagıra doktorun odasına girmiş.
- Lütfen doktor, bana yardım et... Bir arı soktu çok acıyor...
-tamam sakin ol bir krem süreriz geçer.
- arıyı nerden bulacaksın doktor... Kilometrelerce uzaktadır şimdi o....
- hayır yanlış anladın...
nerden soktuysa oraya süreceğim kremi.
- haa evet doktor...
bahçede ağacın altında oturuyordum...
- hayır hayır vücüdünün hangi bölgesinde ise oraya sürecegim.
-parmagım, parmagımdan soktu. çok acıyor doktor.
-hangisi?
-ne bileyim doktor arıların hepsi birbirine benziyor..
2....
Temel askermiş ama kimi kimsesi yokmuş.
Birgün tutup yardım istemek için Başbakana mektup yazmış.
Mektubu göndermesi için verdiği çavuş Dürsun: hayatta bir yakını yok kime yazdı acaba diye merak edip mektubu açmış.
mektupta 20 milyon yeter başbakanım yazısını görünce dayanamamış ve cebindeki son 15 milyonu zarfın içine koyup temele vermiş.
Temel parayı alınca bir teşekkür mektubu yazıp yine Çavuş Dursuna vermiş.
Dursun yine açmış zarfı ve okumuş.
Sayın Başbakanım.... Para için çok teşekkür ederim. ama bundan sonra banka hesabıma yatırın... Çünkü bizim çavuş dursun paranın 5 milyonunu yemiş...
3.....
adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.
Tam o sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür.ve bilgisayarındaki maili görür., arkadaşlarından geldiğini düşünüp maili okuyunca oldugu yere yıgılıp kalır.
odaya giren annesi yerde yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
- Kime: Sevgili karıma
- Konu: Yeni ulaştım.
- Tarih: 16 Mayıs 2004 benden haber aldıgında şaşıracagından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz.. Buraya yeni ulaştımve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya gelecegin düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not: Burası çok sıcak...
4.....
ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış. Spiker birkaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
- Eee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın demiş.
dede:
- anlatayım, daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlarken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu., bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve....
Spiker canlı yayın oldugu için biraz bozulmuş ve dede demiş
- başka güzel bir anı daha anlatırmısın
dede:
- anlatayım, demiş.yine birgün bakkalın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. bütün köyün erkekleriayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık.derken kızı ben buldum.ve kız o sevinçle boynuma atladı birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk demiş.
Spiker bunun üzerine
Eeee dede bunlar güzel anılar birde kötü bir anını anlatırmısın?
Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:
Bir gün de ben kayboldum................
- Lütfen doktor, bana yardım et... Bir arı soktu çok acıyor...
-tamam sakin ol bir krem süreriz geçer.
- arıyı nerden bulacaksın doktor... Kilometrelerce uzaktadır şimdi o....
- hayır yanlış anladın...
nerden soktuysa oraya süreceğim kremi.
- haa evet doktor...
bahçede ağacın altında oturuyordum...
- hayır hayır vücüdünün hangi bölgesinde ise oraya sürecegim.
-parmagım, parmagımdan soktu. çok acıyor doktor.
-hangisi?
-ne bileyim doktor arıların hepsi birbirine benziyor..
2....
Temel askermiş ama kimi kimsesi yokmuş.
Birgün tutup yardım istemek için Başbakana mektup yazmış.
Mektubu göndermesi için verdiği çavuş Dürsun: hayatta bir yakını yok kime yazdı acaba diye merak edip mektubu açmış.
mektupta 20 milyon yeter başbakanım yazısını görünce dayanamamış ve cebindeki son 15 milyonu zarfın içine koyup temele vermiş.
Temel parayı alınca bir teşekkür mektubu yazıp yine Çavuş Dursuna vermiş.
Dursun yine açmış zarfı ve okumuş.
Sayın Başbakanım.... Para için çok teşekkür ederim. ama bundan sonra banka hesabıma yatırın... Çünkü bizim çavuş dursun paranın 5 milyonunu yemiş...
3.....
adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.
Tam o sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür.ve bilgisayarındaki maili görür., arkadaşlarından geldiğini düşünüp maili okuyunca oldugu yere yıgılıp kalır.
odaya giren annesi yerde yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
- Kime: Sevgili karıma
- Konu: Yeni ulaştım.
- Tarih: 16 Mayıs 2004 benden haber aldıgında şaşıracagından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz.. Buraya yeni ulaştımve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya gelecegin düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not: Burası çok sıcak...
4.....
ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış. Spiker birkaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
- Eee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın demiş.
dede:
- anlatayım, daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlarken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu., bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve....
Spiker canlı yayın oldugu için biraz bozulmuş ve dede demiş
- başka güzel bir anı daha anlatırmısın
dede:
- anlatayım, demiş.yine birgün bakkalın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. bütün köyün erkekleriayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık.derken kızı ben buldum.ve kız o sevinçle boynuma atladı birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk demiş.
Spiker bunun üzerine
Eeee dede bunlar güzel anılar birde kötü bir anını anlatırmısın?
Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:
Bir gün de ben kayboldum................