Bu Daha Başlangıç

admiral

New member
Reaction score
0

Aslan'ın hocası Terim, ortaya koyduğu mücadele ve futbolla parmak ısırtan takımına birkaç seviye daha atlatmaya kararlı. Kupa zaferi sonrası öğrencilerine seslenen İmparator, “Şampiyonlar Ligi başlayana kadar kusursuz olmanızı istiyorum” dedi.

Galatasaray’da yüzler gülüyor... Süper Kupa finalinde Fenerbahçe’yi 10 kişi kalmasına rağmen 3-2’lik skorla devirmeyi başaran ve taraftarını sevince boğan Sarı-Kırmızılılar, gelinen noktadan tatmin olmuş değil. Aslan’ın hocası Fatih Terim, kupa zaferi sonrasında yaptığı açıklamada, “Bir ve iki numaraların birbirlerine çok yakın olması bize pozitif olarak dönecektir. Onu görüyorum. İnşallah böyle devam eder. Çünkü bu ayın sonunda kura çekeceğiz. Hiç kolay değil. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum, kutluyorum. Aferin onlara” demişti. Dünkü antrenman öncesinde de oyuncularını etrafına toplayan tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

‘Kazanır, kaybederiz ama...’
“Mücadele etmenin, istemenin, inanmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördük. Kazanırız, kaybederiz, ama bundan sonra da felsefemiz hep bu olacak. Milli takıma giden arkadaşlarınız da aramıza katıldığında eksiklerimiz üzerinde biraz duracağız. Şampiyonlar Ligi başlayana kadar kusursuz olmanızı istiyorum.”​

Geri