Bu da yalan çıktı! _____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bu da yalan çıktı!

Deprem döneminde basına yansıyan haberlerde “yardımın sırrı anlaşıldı” başlıkları kullanılmış ve gizli toplantı için 30 Amerikan ve 12 İsrailli subayın Türkiye'ye geldiği ve enkaz altında bu subayların da kaldığı belirtilmişti. İsrailli yardım ekibinin de enkaz altındaki subayları kurtarmak için İsrail kamuoyunun baskısı ile Türkiye'ye geldiği ortaya çıkmıştı.

resim90930_2.jpg

Siyonist hayranı Doğan medyasının manşetlerine çektiği İ“Soğukkanlı katiller olarak gösterilen İsrail askerlerinin bir kısmının, 1999 depremi sonrasında zor saatler yaşayan Türkiye halkının yardımına koştuğu” yönündeki haberlerinin de yalan olduğu ortaya çıktı.

O dönemde gazetelere yansıyan haberlerde; sözde yardım için Türkiye'ye gelen İsrail askerlerinin Gölcük Donanma Komutanlığı'nda ‘gizli' bir toplantı için bulunan ve depremde enkaz altında kalan 30 Amerikan ve 12 İsrailli subayı kurtarmak için geldikleri, Türkiye'de 3 gün kaldıktan sonra diğer depremzedelere yardım eli uzatmadan ülkelerine döndükleri ifade edilmişti.

Vakit yazarı Hasan Karakaya ise o tarihlerde köşesinde, Gölcük'teki gizli toplantıya dikkat çekerek, “… Deprem gecesi İsrail asker ve subayları Gölcük'te miydi? Eğer orada iseler, o gece bu asker ve subaylar nerede kaldılar? Deprem sonrasında enkaz altından İsrail askeri çıkarıldı mı? Deprem sonrasında İsrail neden hızla deprem bölgesine yüzlerce askerî ve uzman personel sevketti?” şeklinde yazmıştı.

kaynak

e bari gizli toplantının konusu neymiş...Türkiye de Deprem meydana getirmek mi?

ortadoğuda her gün kan döken bu vahşi köpekler neden yardıma gelsinler ki. zaten gelmelerini mantık kabul etmiyor.enkazda kalan kendilerinden olan subayları kurtarmaya geldiklerini bazı basın yayın organları haber olarak o tarihlerde vermişti.

Yahudinin dostu talmutta yazıldığı gibi ancak yahudidir.Kendilerini çok üstün bi ırk olarak gören bu köpeklerin sonunun geldiği günleri görebilmek en büyük isteğimiz tabi ki.

israile sırtını dayanmayacaksın vs peki herşey güzelde siyonist hayranı olan kim anlayamadım??

gerekyznd8.jpg

yoksa one münüte tav olup bunları unuttunuz mu?

sanki gizli topklantıda çekilmiş gibi gizlisi saklısı varmış gibi resimlerin sunulduğu şu garip forum kürsüsünde , sanki mal bulmuş mağribi aymazlığına sevinen kardeşlerime bunların 2 ülke yada kurum dostluğuna uyarlanmış söz gibi sunulması sadece komiklik izahıdır..

hangi devlet başkanı bir başka düşmanının elini sıkınca dost kabul edilirki?

bunlar delilmidir.. dostluk eserimidir.. devletlerin dostu olmaz , ikili ilişkileri de senin kahve ve miting ağzıyla bağırmasına benzemez. monşerlerin dünyasında gizli kapaklı ne alavereler döndüğünü biliriz.. siyonizmden beslenen kanıyla canıyla içimizde cirit atan o derece mason uşağı lions rotaryen ismi veririmki burda senin sol ağzında kahraman diye geçen her şahsın ordan beslendiğini duyunca foruma girecek hal kalmaz.

bu ülkede sağdan da soldanda nereden yedirilip içirildiğini bu millet iyi bilir..

1 yahudi , 2 yunan , 3 ermeniden gelecek yardım gelmesin

Geri