Bu da oldu,trtden 24 saat kürtçe yayın

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
Yahu ben daha ne diyim ne edeyim?
yeter gerçekten yeter.gerçi eminim şimdi yine bir partizan çıkar savunur bunu ama.
bir ülkede birliği sağlayan nedir?dilinin birliği kültürlerinin birliğidir,yahu bu kadar mı çomak sokulur?bu kadar mı KÜRTLEŞTİRMEK için çaba harcnaır bir ülke.
nedir bu yahu? nerde görülmüştür benzeri bunun?pkknın silahla yaptırmak isteyip yaptıramadığı,ileride avantaja dönüşecek (bölücüler için) herşeyi yapıyoruz. adamların plan ve programında olan herşey 3 kasımdan beri gerçekleşmeye başladı.bugün bu ertesi gün ana dilde eğitim,ertesi gün daha altından çıkılamaz şeyler.yazıklar olsun,ne diyim.

haberi olmayanlar için bir link;

Burdan

once gunde bir saat dediler,simdi 24 saat diyorlar;ve yakinda sadece kurtce yayin yapan kanallarda acilir.haliyle,devlet bunu yaparsa kurtler neler yapmaz?hersey turkiye icin diyerek milleti kandirdilar,simdide turkiye karsitlari icin ellerinden geleni yapiyorlar.gerci;asil suc bunlarda mi,bunlari basimiza getirenlerde mi?!

pkk nın roj tv ile bağıntısını çökerttiye Askerim. Millet Vatan Asker Karşıtları hemen bir plan yaptı

Hain bir plan. Planın Adı :

DEVLET TELEVİZYONUNDAN pkk'ya Sempatizan.

Tamamiyle Devlet Yapısına aykırıdır. Resmi Dili TÜRKÇE olan bir Ülkede Devlet televizyonu başka dilde yayın yapamaz. Yapmamalı. Nerde Ozaman Bu Uniter Devlet yapısı ?Laiklikten sonra mesele buna mı geldi.

Vebal büyük ödeyemiyecekler !

pkknın silahla yaptırmak isteyip yaptıramadığını biz kendi elimizle yapıyoruz yazıklar olsun.mehmetçiğimizin bunca emeği boşuna o zaman çekilelim biz neyin uğraşı içindeyiz.

desene mehmetçik boşa kan dökmüş onları hiçe saymış olurlar bunca dökülen kanların hesabını nasıl verecekler bakalım ; tabi adamlarda yüz yok :saskin

Lan Ne yapıyonuz siz Titreyin Artık Lan Ta ben sinirden Tİtriyomm

Geri