Bu da "Özür Bekliyoruz" kampanyası

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Bir grup aydının başlattığı "Özür Diliyoruz" kampanyasına karşı, "Özür Bekliyorum" kampanyası başlatıldı.

2ntus6h.jpg

Bir grup aydının başlattığı ve 1915’te yaşanan olaylarda Ermenilerin yaşadığı mağduriyetin hatırlatıldığı “Özür Diliyoruz” kampanyasına karşılık “Özür Bekliyorum” kampanyası başlatıldı. Bir internet sitesi üzerinden imzacıların isimlerinin yayınlandığı kampanyaya tepki duyan başka bir grup, yine internette “Özür Bekliyorum” ismiyle imza listesi açtı.

Aralarında Adalet Ağaoğlu, Ahmet İnsel, Baskın Oran, Hüsnü Öndül, Oral Çalışlar, Mithat Sancar, Ragıp Duran, Tanıl Bora gibi öğretim üyesi, gazeteci ve yazarların bulunduğu bir grup çağrıcıyla başlatılan imza kampanyasına karşı tepkiler verilmeye devam ediyor.

1915 yılında Osmanlı toprakları içinde yaşanan olaylara değinilen kısa bir metnin imzaya açıldığı ve isimlerin www.ozurdiliyoruz.com internet adresinde yayınlandığı kampanyaya karşı, “geçmişte Osmanlı insanlarının, Ermeniler tarafından maruz bırakıldıkları vahşetlerden ötürü” özür bekleyen başka bir kampanya daha başlatıldı. Kampanyanın internet adresi ise www.ozurbekliyorum.com oldu.

SİTELERİN TASARIMI AYNI

Özür bekleyenlerin kurduğu sitenin sayfa düzeni, renk ve yazı seçimi ve site kullanımı, tepki toplayan ilk özür kampanyası için tasarlanan sitenin aynısı olması ise dikkat çekti. Sitede, tepki sitesindeki gibi bir metin yer aldı. Metinde, “Geçmişte Osmanlı insanlarının, Ermeniler tarafından maruz bırakıldıkları vahşetlerden ötürü, tüm Ermenilerin ve yandaşlarının özür dilemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor, tüm Türk Dünyası ve Osmanlı torunları adına özür bekliyorum” denildi.

SİTEDE ERMENİLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN TÜRKLERİN FOTOĞRAFLARI YER ALDI”

Sitede bir de Şubat 1992’deki Karabağ Savaşı sırasında Dağlık Karabağ Bölgesi’nde bulunan Hocalı kasabasında Ermeniler tarafından öldürülen Türklerin fotoğrafı yer alıyor. www.ozurdiliyoruz.com kampanyasına şimdiye kadar yaklaşık 6 bin 500, www.ozurbekliyorum.com kampanyasına ise 303 kişi destek oldu.

www.ozurdiliyoruz.com sitesinde “1915'te Osmanlı Ermenilerinin maruz kaldığı Büyük Felaket'e duyarsız kalınmasını, bunun inkar edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum” metni imzaya açılmıştı.

http://www.stargazete.com/guncel/bu-da-ozur-bekliyoruz-kampanyasi-155638.htm
http://www.haber3.com/news_detail.php?id=431638
http://www.ihlas.net.tr/detail.asp?id=110454

Teşekkürler,
Bilgileriniz başarıyla onaylanmıştır ve özür bekleyenler listesine isminiz eklenmiştir.

O Şerefsizlerden Özür beklenmez ama bende siteye 1 kişi daha eklenmesi adına Özür Bekliyorum'a katıldım .

işyerınde işi gücü bırakıp aksama kadar,192381289391 kısı yazmak ıstıyorum
fakat kendımızı kandırmaya grk yok,bakalım kaç TURK VATANDASI,Yurdunu sevıyor.

Teşekkürler,

Bilgileriniz başarıyla onaylanmıştır ve özür bekleyenler listesine isminiz eklenmiştir.

Bu arada 9000kişiyi aşmış durumda

satılmış uşaklar.

ermenilerin yaptıgı katliamları görmezden gelerek üstüne bir de onlardan özür dileyen sözde aydınları kınıyorum.kimse kendini aydın ilan ederek benim yerime özür dileyemez.akp milletvekili mr dengir fırat özürcüleri desteklediğini açıkladı.onu da kınıyorum.biz özür dilemiyoruz.işte buraya girip oyunuzu kullanın. http://www.ozurdilemiyoruz.biz/

özür bilmeden hata yaparak bir zarara yol açtığın zaman kıymet kazanır
bunlar yıllarca birlikte yaşadıkları masum türk köylülerini hata ilemi katlettiler
özür diledikleri zaman o acılar dinecekmi
ben özür filan beklemiyorum
dileseler bile hiçbirkıymeti yokki

birde bunlardan özür dileyenlere
ne söylesem az
türk olduklarına emin değilim
ermenilerden özür diledikten sonra
katledilen türklerin vebalini nasıl taşıyacaklar
kansız herifler
imam cemaat ilişkisi işte
sen maç izlemeye gidersen
senin entel dantel liboşlarında özür diler

bu Aydın kelimesini oldum olası sevemedim aydınlık yerine hep karanlık olduklarından olsa gerek!

ermeniler tarafından katledilen Atalarımızın hakkını aramadığımız tüm dünyaya duyuramadığımız için, bugün bile pkk terörüne destek vermelerini halen kan akıtmalarını engelleyemediğimiz için, ermeni dönmelerinin devlet içinde örgütlenmelerini engelleyemedimiz için, aydın denen karanlık odaklarının ağızlarını tıkıyamadığımız için, tarih kitaplarımızda şerefsizleri yeterince ifşa edemediğimiz için, dünya çapında film, belgesel, kitap dergi vb.araçlarla bu şerefsiz mahlukların ne kadar aşağılık yaratıklar olduklarını görmeyen gözlere sokamadığımız için.....saymakla bitmiyor şahsım adına TÜM ŞEHİTLERİMİZDEN ÖZÜR DİLERİM

durumun vahametine dikkat edin; sözde özür dileyen GAFLET, DALALET ve hatta HIYANET içinde bulunanların sitesindeki isimler ve mesleklerine bir bakın yönetici, yazar, emekli büyükelçi,bilmem ne bilimci...diğerinde ise öğrenci, işçi, memur düşündürücü ama sevindirici bu yüzden gelecekten umutluyum :=)

işin birde şu tarafı var devletteki yetkililere açık istihbarat potansiyel hainlerin listesi değerlendirebilene

Vatani Kurtarmak İÇİn Sayisi Bellİ Olmayan DÜŞmanlarla Ve İmkansizliklarla MÜcadele Eden TÜrk Mİlletİ , O Zaman OlduĞu Gİbİ Yİne Senİ Sirtindan Vurmak İÇİn UĞraŞanlar İster Dahİlİ İster Harİcİ Olsun Hep Var Olacaklardir.

Aydin Kİsvesİ Altindakİ BÜtÜn Bu Karanlik YÜzlÜ İnsanlara Yaziklar Olsun...

Teşekkürler,

KARANLIK RUHLU SÖZDE AYDINLAR
Bu bildiriye imza atan sadece ruhları değil, vicdanlarıda kararmış, sırf olmayan popüleritelerini artırmak için çaba harcayan, geçmişimize küfretmeyi marifet sanan güruhu kınıyorum. Hep aynı tayfa bunlar. Karabağda katledilen soydaşımdan, Irakta soykırıma uğrayan dindaşımdan, Çinde yokedilmeye çalışılan, Kıbrısta yoksayılan soydaşımdan, dünyada zülum altında inleyen insanları SAHİPLENEMEDİĞİM İÇİN ÖZÜR diliyorum....

fransız senatosu dahi soykırım işini tarihçilere bırakalım onlar araştırsın derken bizim içimizdeki şerefsizler tarihçilere gerek duymayıp neden özür diliyorlar
aşağılık kompleksimi, satılmışlıkmı, yoksa orhan pamuk gibi kendilerinede bir kemik atılmasını bekliyorlar

Neden hala çökertilemedi bu site. Oysaki dünya çapında hackerlerimiz var diye övünüyoruz.

Onlardan Gelecek Hiçbir şeyi istemiyorum...

Elimde olsa hepsini seve seve öldürürüm

Kendimi bildim bileli onlardan Tiskiniyorum....

Özür Dileyenlerin YAĞCI larada Birşeyler Soylerdım ama burası yeri değil

Özür bekliyorum.....

Hadi artık şu siteyi gerekeni yapaın arkadaşlar.

fransız senatosu dahi soykırım işini tarihçilere bırakalım onlar araştırsın derken bizim içimizdeki şerefsizler tarihçilere gerek duymayıp neden özür diliyorlar
aşağılık kompleksimi, satılmışlıkmı, yoksa orhan pamuk gibi kendilerinede bir kemik atılmasını bekliyorlar

orhan pamukla ne ilgisi var şimdi...

pardon ya ... doğru ... ben bizim orhan abiyle karıştırdım :p
valla ama :p
kafam hafiften iyi ...

Geri