Bu bir vedadır...

LaZiSH' Alıntı:
fazla özlettirme kendini abicim
yakında dayanamaz gelirsin inşallahh!!:goz: :goz:

amin.......!!

hımm abe yaa 1 hafta daha dursan olmuyo muydu..bende ayrılcam birlikte bırakırdık yaf.... nese beni bırakıp git sen küstüm işteee.:(

arkadaşım karar senin....umarım bu kararında yaptığın a.modluk başvurundaki olumsuz yorumlar etkili olmamıştır...kendine iyi bak ;)

OdyyseuS' Alıntı:
Olm gider ayak millete faydamız olsun :)

olm ne ozleyecen,özlersen çağır da bi çay ısmarla cimri herif :) Ctesi akşammı cıkıcaktık lem ? :)

lem olum sen hala burdamısın gıtsene ne utanmaz herıfsın yaa. kovuyoz yıne gıtmıyon ılla banlayalım mı ? c.tesı olmaz bu arda bı ara gorusurz. ayrıca ben cay ısmarlıycam sende sonra ısmarlarsın. hadı gıt durma bak banlatırım haaa :D:D

Len Fatih,Artist,olm beni soktun,senmi kaçıyosun şimdi...Bu işler laila'dan hatun ayıklamaya benzemiyomus,dimi :) Sen git yine oralara,buralar seni açmaz :)Yolun açık olsun kanka,akşama ara,Maximus bacımızıda alıp taqılalım biyerlerde... :):):)

hataLar yapıLır , anLa$mazLıkLar oLur, yeri geLİr ağLatırsın yeRİ GeLir güLdüRürsÜn yeri geLir inSanı

yeRİN Dibİne soqarsın yeri geLir insaNI oLur göğe çıqarırsın ama önemLi oLan bunLarın içinDeqi köTü

$eyLeRin teqRarLanMamasıdır =)

herkes gider hh baqi KaLır..

yoLun açıq olsun mutLu kaL

odyy banlansın kampanyası başlatalım mı??

tutar falla:D

ฬคг_l๏г๔' Alıntı:
Len Fatih,Artist,olm beni soktun,senmi kaçıyosun şimdi...Bu işler laila'dan hatun ayıklamaya benzemiyomus,dimi :) Sen git yine oralara,buralar seni açmaz :)Yolun açık olsun kanka,akşama ara,Maximus bacımızıda alıp taqılalım biyerlerde... :):):)

abı bosver tıttırsın gıtsın yaaa. senı ben cagırdım o kımkı senı cagırsın . abı allah askına yaa bu laila dan hatunların ancak dusurduklerı yıyeceklerı ayıklar. bıde artıstlık yapıyo bana. abı bana bacı demenı hıc yakıstıramadım ben sana apla dıyomuyum:Sopa :Sopa . neyse fatıh hadı uc yavrum ıkıle gel bı kerede opıyım. muncuk. bash bash

Ehehehe,haklı sayılırsın :) Ama allahı var,artislikte üstüne yok i...nin :) neyse,uzatmayalım,nasılsa akşam üsküdarda çay ısmarlatıcam,yüklenmiim :)

arkadaşım kimse için değmez siteden ayrılmak falan ayrılınca nolacak o kişi sevinecek düşmanını sevindirmek gibi bişey olacak tekrar düşünmeni tavsiye ederim

lord_87_' Alıntı:
arkadaşım kimse için değmez siteden ayrılmak falan ayrılınca nolacak o kişi sevinecek düşmanını sevindirmek gibi bişey olacak tekrar düşünmeni tavsiye ederim
Arkadaşım biz buradayız,giden dostumuzun arkasından ne sewindiririz,nede konuştururuz...!

sanırım hh sonbahara erken girdi gereksiz bir yaprak dökümü yaşıyor kısmet diyelim selametle odys özlücez seni allaha emanetsin eyvallah

Allah yolunu acık etsin..

dağılın len yalnız bırakın odys kardeşimizi. buyur abi dinliyorum derdini. şaka bi yana. arka fonda damardan bi parça çalıyodu yorumları da okuyunca baya hüzünlü geldi bee :(

gitmek mi zor kalmak mı :sigara:

ne derdin var bilmiyorum ama ii düşün eğer değişmiyorsa kib

Herşey gonlunce olsun dostum yolun acık olsun...allaha emanet ol

Benim 10 yıllık arkadasımsın,iyi bilirimki bugüne kadar en küçük bir sebepten bile kimseyi kırmadın,büyüğünle büyük,küçüğünle küçük olmasını bildin..Dün akşam anlattıklarından sonra artık dalga geçmiicem,ayrılman en iyisi..çünki bilirimki en küçük bir olumsuzluk bile seni kırar,üzer...

Geri