Bu bir vedadır...

σ∂ууѕєυѕ

нєяσ
Reaction score
0
Değerli arkadaşlarım ve kardeşlerim,forum içerisinde kişisel birtakım sorunlardan ve yaşadığım üzüntüden dolayı bugün itibari ile forumdan ayrılma kararı aldım.Burada sizlerle o kadar güzel zaman geçirdimki anlatamam,her birinize tek tek teşekkür ediyorum..Elbetteki hatalarımda olmuştur,bunlar içinde affınıza sığınıyorum.Kendinize iyi bakın ve tadını çıkarın...Tekrar gösterdiğiniz ilgi,alaka ve dostluğunuz için herbirinize teşekkürler..Elveda....

OdyyseuS

kendine gore dogru olan seyi yapmıssan bizede gule gule demek duser kardesim

ben burda yeniyim ve senide tanımıorum ama yinede gitmeni istemem ama illada gidicem dersen eyvallah

gitmeni istemeyenlerin başında ben gelirim.. ama kararın kesin sanırım...:(

oddy kardeşim yapma bole nereye yyaws :(

warmı ole bırakıp gitmek
biz simdi forum oyunlarında kimi çağırcaz

Kapılar sana açık ody amca :)
Gönlünü hoş tut..
Yolun açık olsun..

...forum içerisinde kişisel birtakım sorunlardan ve yaşadığım üzüntüden dolayı ...

ne demişsin kişisel... anlaşmazlıklar olabilir,kimse kimseyi çekmek zorunda değil.. gitme forumdan...

arkadasim bu dünyada hic üzülüme hayat gelici gecisidir
üzülmeye degmez bu kisa hayata yalan hayata sikinti daha da insana cökütürür sevmem böyle seyler arkadas istersen bana meil atabilirin ben mesut

ama kendine iyi bak arkadas

üzülme

ben bilirim

hoca karar senin.bize güle güle demek düşer.ama genede ii düşün tart.sonradan pişman olmayasın

nereye gıdıyon lem bana sormadan. ama karar senın. belkıde gıtmen daha hayırlı olacaktır. senı hıc ozlemıycem :D:D opuyorum :D:D lan sen hala burdamısın gıtsene :D:D hala tesekkur basıyo yaaa allahım allahım. hadı gıt.... :D:D

Olm gider ayak millete faydamız olsun :)

olm ne ozleyecen,özlersen çağır da bi çay ısmarla cimri herif :) Ctesi akşammı cıkıcaktık lem ? :)

İyide arkadaşım kişisel sorunlu olduğun veya olduklarınla yüzleşmemeye çalışırsın.Hayattada kişisel problemli tanıdıkların olsa,İntehar mı edicen onlardan kurtulmak için.HAYIR.yaşamaya devam ediceksin.Bence gitme ama tabiki karar senin.Sorunlar da bence zaman içerisinde hallolur.Bir kez daha düşün.Burda bu kadar emek vermişsin.Arkadaşların var.Tekrar düşünmeni tavsiye ederim

Geri