Bu bir savaştır beyler______

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Bu bir savaştır beyler

Siz kabul etmeseniz de karşı taraf “topyekûn savaş”ı başlattı...
Adamların bir dediklerini iki etmeyen C.Başkanlarını binbir türlü Alicengiz oyunlarına rağmen ellerinden aldınız...
Maddi çıkarları -manevisi zaten olmaz- temelden sarsıntıya uğradığı gibi, adamlar travma geçiriyorlar yıllardır...
Savaş çıkmasın da delikten fare mi çıksın?
Yandaşları ile, yoldaşları ile, oydaşları ile hep birlikte kutsal savaşa girdiler...
YÖK ellerinden bağırta bağırta alındı...
Hangi can dayanır bu kaybedilen mevzie?
Gürüz gitti,
Teziç gitti,
Akılda, fikirde olmayan bir Y. Özcan geldi...
Elbette “topyekûn savaş”a sebep olacaktı... Nitekim oldu işte...
Anayasa Mahkemesi’nin de ellerinin altından kayacağını tahmin edemiyorlar... Vakt iken savaşmayı göze aldılar...
Siyasi iktidarı da sündüre sündüre çekip aldınız...
Muhalefeti bağırıp/çağırma zanneden liderler ve onların el öpen evlatları sizi affedecek mi?
Mümkün değil...
Bu gidişle kıyamete değin iktidar hayalleri bile olmayacaktır...
Çaresi nedir?
Çaresi demokratik seçimler... Ne yazık ki Türk halkı iyi veya kötü kararını vermiştir...
Hırçın ve baskıcı siyasileri iktidar etmemeye sanki yeminliler.
İşte size bir savaş gerekçesi daha...
RTÜK kaybedildi, en büyük şehirler seçimde kaybedildiler...
Holding basını hariç, adını ‘yandaş’ koydukları gazeteler, TV kanalları da kayba uğradı... Henüz ayaktalar amma, kenardan köşeden daha itibarlı, daha tutarlı gazeteler, kanallar zuhur eyledi...
Delirmeye başladılar, saldırıya geçtiler ki, ayakta kalalar...
Bayrak sallamakla, Atatürk posteri göstermekle menzili maksuda varılmıyor... Anladılar nihayet... Değerleri istedikleri gibi istismar edemiyorlar... Daha doğrusu ettirmiyor demokrat hariciler...
Tek çare savaşmaktır kararı aldılar...
Henüz “Tay’lar elimizde, fakat büyüyüp at olurlarsa bizi ebediyen sırtlarında taşımazlar” diye ye’se düştüler...
Ben de onların yerlerinde olsaydım aynı ye’se düşer miydim? Aynı enstrümanları kullanır mıydım? Bilmiyorum...
Ama şunu biliyorum ki, ben zorbalığı tercih etmekten utanırdım...
Baksanıza:
BARO’larla, ZORO’larla, BÜRO’larla Haçlı saldırılarına rahmet okutacak derecede hücum ediyorlar...
Büyükleri geçtik, gencecik çocukların haklarına da el atmaya başladılar...
Üniversite yönetimleri kısmen ellerinden çıktı, fakat kalanlar ise hâlâ direniyor...
Kızlarımızı, yavrularımızı zulmet odalarına hapsediyorlar...
Değişiklikten hazzetmedikleri malum...
İstiyorlar ki, hep kendileri yönetici mevkiinde olsunlar, emirleri hep onlar versinler...
Olmaz ki...
Nemrut ne kadar yaşadı?
Firavunlar hiç ebediyen ayakta kaldılar mı?
Mezarlarının bulunduğu piramitler henüz ayaktadır... Amma onların ayakta kalması ibretlik olmalarındandır...
Katsayı, halt sayı oluverdi baksanıza...
Bunlar sağlıklı zihinlerden çıkmaz...
Lakin haklı olduklarına ben eminim...
Çünkü çok şeyleri ellerinden kaydı gitti... Daha fazlası hatırlarına geldikçe çıldırıyorlar, çırpınıyorlar...
Çatılarınıza konan serçelerden bile hınç alacak derecede öfkelere gark olmuşlar...
Elbette çok iyi oldu...
Zorbalar çırpındıkça benim hoşuma gidiyor... Keşke adil olabilselerdi de bu hallere düşmeselerdi... (Yarın devam ederiz)...

=================

HukukSAL-onurSAL-ayrıkSAL çapta
YaşamSAL SALlara SAL SALla gitsin...
ModernSEL-evrimSEL-devrimSEL kapta
GörSEL bayanları yol/YOLla gitsin...

kaynak

millet isinde gücünde, ekmek kavgasinda..
çıkarcıkarın gündemi....
sedece kayikci kavgasi yapiyoruz..
bu kadarrr!!

ortada bir savaş varsa bu savaş;

ülkeyi bölmeye calısanlarla ülkenin bütünlügünü savunanlar,

cumhuriyet karsıtlarıyla cumhuriyeti savunanlar,

ortacag ile günümüz,

cehalet ile bilim,

pkklıları kahraman yapanlarla onların karsısında duranlar,

şehidine kelle diyenlerle sehidine sahip cıkanlar,

öcalana sayın diyenlerle öcalanın suratına tükürenler,

"Türk" demeye bile cesaret edemeyenlerle gögsünü gere gere "Türk'üm" diyenler,

ülkeyi yabancılara peskes cekenlerle buna razı olmayanlar,

aydınlıkla karanlık,

ileriyle geri,

hainle vatansever,

hayatında kitap bile okumamıs sadece birileri ne derse onları burda tekrar etmekten baska bir yetiye sahip olamayanlarla , bilgiye bilime sarılan düşünebilen yorumlayabilenler,

kısacası papagan ile insanın,

arasındadır.

şüphesiz ki er ya da gec bu savastan galip olarak cıkacak olan bu ülkenin gerçek sahipleri ,bu ülkeyi gercekten sevenler olacaktır.

hainlerse tarihte kendileri gibi hain olan dedelerinin yaptıgı gibi tüm esyalarını toplayıp bir ingiliz ya da bir fransız gemisine atlayıp kacacaktır.

az kaldı hemde cok az. hainlerin sesinin kesilcegi gun yakındır.

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın...
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Vatan müdafaasında bir gül bahçesine girercesine cennete yolladığımız şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mehmet Akif`ide anmadan geçemiyorum. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..
Bizler tek vatan, tek milletiz. Ezan susmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez, şehitler ölmez diyoruz..
Ne MutLu Türküm Diyene..

PKK yapınca ses yok

Darbe paranoyası yaşatmaya çalışan iktidar yandaşları hemen her gün nereden geldiği ve doğruluğu kesin olmayan “çok gizli” belgeler yayınlayarak korkuyu pekiştirmeye çalışıyor.

Ama her nasılsa bunların hiçbiri gerçekleşmiyor. Buna karşın PKK’lı terörisler her gün ve her saatte Türkiye’nin bir noktasında provokatif eylemler yapıyorlar.

Çok ilginç bir durum değil mi? Bu medyaya bakıyorsunuz PKK eylemleri ya hiç yok ya da eski alışkanlıkla “hainler, teröristler” edebiyatı.

Bir eleştiri, bir karşı çıkış yok.

Ama yıllardır bir türlü gerçekleşmeşen eylemler her an yapılacakmış gibi diri tutularak halkın zihni bulandırılıyor.

Halkın da bu gerçeği görmediğini sanıyorlar.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ni anlamak isteyenler kafes planına değil, Nefes filmine göz atsın. (Gani Yıldız)

Can Ataklı

Anlayan'a :goz:

Savaş karşı taraftan bakanların kullandığı terimdir. Daha
doğru bir terim ihtilal olurdu. Nice yıllar boyunca bu ülkede
korkuyla dayatmayla hapisle işkenceyle dinini
seven insanlar ve demokrasi savunucuları
ezilen kesim oldu. Artık insanların yalanlara kapalı
kapılar arkasında dönen oyunlara kendileri
üzerinden pazarlık yapanlara tahammülleri kalmadı.
Kendine yakın ve kendilerini savunanları görmek adına
her türlü pisliğe ve mikropa karşı bir ihtilal veriyor.
Ama artık ihtilal eski kanunsuzluk kavramından çıkıp
dayatılmış gerçeklere ve yanlışlıklara karşı verilen
bir mücadele olmuştur. Çok şükür ki sağ duyulu ve
inançlı kesim ülkeyi bu yanlışlardan ve parazitlerden
ayıklamak için legal yaklaşımlara destek vermektedir.
Bir subay maaşıyla villada yaşayanlardan, bankaları
soyup havuzlarını kontörlerle dolduranlardan, üç kağıtçı
siyasetçilerden bu ülkenin gerçek insanları bıkmıştır.
Kangren olmuş uzuvlarını kesmekten korkmayan
bir halkın seçtiği yöneticiler ile Türkiye, Japonya
ve Hong Kong'tan sonra en az yolsuzluğun olduğu
diyar haline gelmiştir. Kulaklarını tıkayıp ve yanlışları
sırf ideoloji adına savunanların azınlıkta kalması ise
ihtilalin çoğunluk tarafından yapıldığını dolayısıyla doğruyu
savunanların çoğunlukta olduğunu göstermektedir.
Gerçeklere karşı üç maymun oynayanların geçmişteki
karanlık çağlardan hangi ferahlığa ulaştığımızı görmesi
mümkün değil. Zira korkudan ve utançlarından
gözlerini kapatmaktadırlar. Rabbim bu ülkenin ferahlığa
kavuşmasında verdiği 'savaşı' hayırlısıyla sonuçlanmasına
izin verir inşallah.

evet bu bir savaştır vatansever ve milliyetçi gerçek TÜRK lerle apoist ve din istismarcısı cumhuriyet ve ATATÜRK düşmanlarının savaşı

Evet bu bir Savaş
Laik Cumhuriyeti Savunan Kişilerle , Takiyeci , Gerici , Arap Ümmetçisi , Şeriatçı , pkk sempatizanı , ülkeyi bölmeye çalışan kürtçülerle ,
Türklerin vede Vatanseverlerin Savaşıdır .

Bu Savaşı Cumhuriyetçiler kazanacaktır .

Evet bu bir Savaş
Laik Cumhuriyeti Savunan Kişilerle , Takiyeci , Gerici , Arap Ümmetçisi , Şeriatçı , pkk sempatizanı , ülkeyi bölmeye çalışan kürtçülerle ,
Türklerin vede Vatanseverlerin Savaşıdır .

Bu Savaşı Cumhuriyetçiler kazanacaktır .

bişey yarıştıranlar gibi müsabaka atmosferinde birşeyin galibi veya mağlubunu tescil etmek, ancak sığ düşüncenin ve temsil müsamere heyetlerinin kurnazlığında oynanan bir ortaoyununun bol alkışlı seremonisi olsa gerek..

lakin; ortada ne piyes- ne ortaoyunu ne de yarışmacı var. sonucunu erken teşhis etmek bir yarışı kazandırmaz. kaldıki olan biten herşey ortada iken,hala zafer narası atmak,ancak mezarlıktan geçerken ıslık üfürmeye benzer bir durumdur.

ve yine şunu bilmeliyizki; cumhuriyetçileirn kazanacağı bir savaştan benim bir kaybım olamaz, keşke CUMHUR 'un cumhuriyeti kazansada, darbecilerin cumhuriyeti kaybetse deriz.. bu millet nutkunu,çok dinlediği gerçek cumhuriyeti ve demokrasiyi ancak şimdilerde içine sindirmiş durumdadır, yoksa slogan cumhuriyetini ,ÇİN-LİBYA-SSCB-, SAĞ-SOL FARKETMEDEN her 5.ci sınıf ülkeninde cumhuriyeti olduğunu ama diktatöryanın hakim olduğunuda bu millet iyi bilir.. onun içindir ki; ARTIK YEMEZLER...

SURDA BİR GEDİK AÇILDI..YAMA TUTMAZ.
DARBECİYİ ÇETECİYİ,NURLU SÜLEYMAN BİLE PAKLAYAMAZ..

:durdurun

Ne darbesi ya .
Ne Demokrasisi .
Tayyip'e mutlak itaat eden yalaka ve Mürit topluluğu var .
Tek adamlı Demokrasi ne zamandan beri demokrasi olmış ?

Darbe diye birşey yok ortada .
Birileri biryerlerden ha bire bomba buluyor .
Darbeciler aptal çıkmışlar plan , proje çizmişler üstüne birde telefonda yerini söylemişler .

Ben birşey demiyorum
Laik Cumhuriyeti sonuna kadar savunan biri olarak , kaybedeceklerin listesini yazdım .
Neden bu kadar bozuldunuz anlayamadım ?

Ne darbesi ya .
Ne Demokrasisi .
Tayyip'e mutlak itaat eden yalaka ve Mürit topluluğu var .
Tek adamlı Demokrasi ne zamandan beri demokrasi olmış ?

Darbe diye birşey yok ortada .
Birileri biryerlerden ha bire bomba buluyor .
Darbeciler aptal çıkmışlar plan , proje çizmişler üstüne birde telefonda yerini söylemişler .

Ben birşey demiyorum
Laik Cumhuriyeti sonuna kadar savunan biri olarak , kaybedeceklerin listesini yazdım .
Neden bu kadar bozuldunuz anlayamadım ?

sen her yazıya alıntı yapmassın, gocuntu beni niye tutsun.. tek adam devrini bu millet iyi bilir.. yakın tarih okumanı tavsiye ederim... siz hala kaybedenlerin listesinimi tutyorsunuz? ooo ,, bence daha çok kişi çıkacak. bak sıra sıra isim isim alıyorlar soırguya... hemde öyle ufak çaptakileri değil... siz hangi cumhuriyet döneminde gördünüz bu kadar er kişi duruşunu? medya patronuna eğilen siyasilermi; darbeci p0stalı yalayan siyasilermi?kafasına yazar kasa atılan siyasilermi ? dış ülke ziyaeretine gittiğinde, müsteşar seviyesinde karşılanan siyasi liderlermi var sanıyorsun hala ülkemde....?

o günler geçti leke... maalesef.. KRAL ÇIPLAK denildi artık.. alışmaya çalışın arkadaşım bunlara..çok şükür gocuntum yok.. çok rahatım.. rahatsız olanlar silivriden GATA ya sevk istiyorlar hergün...:))))

tayyip beyin demokrasisini sevmeyenlerin oyları galiba 2 sayılacak!!!..
Bu kadar hazımsızlık niye ki...
demokrasinin mantığı halk tarafından seçilen partinin reisinin halkı yönetmesi değilmidir?..
birde bu normal demokrasi düzeninin karşıtı halk!!!vardır ki (kimi kastediyorum anladınız) tabikide""ordu göreve""pankartı taşıyanlar..yani boğazda manzara seyredip karmançormanlığı sevenleri kastediyorum...
demokrasiye nasıl alışacaksınız bilmemki...
oyla olmuyor..seçimle olmuyor..
başka ne ile demokrasiyi çalıştıracaksınız acaba...
gerçi pankartçılar zaten demokrasiyi kimin getireceğini haykırıyorlar ya!!!
neyse...
inandığınız kişiye dayalı veya çarpık sisteme dayalı demokrasiye saygılarımı!!!! sunarım

evet bu bir savaştır.
bebek katili,
binlerce kişinin ölümüne sebep olan terörist başı Abdullah Öcalan'a sayın,
şehitlerimize kelle diyen Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bir savaştır.

bebek katili abdullah öcalanı yaratanlara gık demiyorsunuz amma....
1980 li yıllardan beri ortada var bu zevat..bunu kimler bu duruma getirdi acaba...
bir düşünseniz
ahhh ewet....
cevabını bulacaksınız eminimm...

bebek katili abdullah öcalanı yaratanlara gık demiyorsunuz amma....
1980 li yıllardan beri ortada var bu zevat..bunu kimler bu duruma getirdi acaba...
bir düşünseniz
ahhh ewet....
cevabını bulacaksınız eminimm...

Abdullah Öcalan'ı yaratanlar bugün tayyip'e destek olan ülkeler yani ABD ve AB ülkeleridir.

Abdullah Öcalan'ı yaratanlar bugün tayyip'e destek olan ülkeler yani ABD ve AB ülkeleridir.

eksik söylemişsin kardeşim
apoyu yaratanlar tayyibin seçilmeden önce gidip 4 saat amerikada ............... yaladığı kişilerdir....
Sayın tayyip zedeler Tayyip neden seçilmeden hemen önce amerikade rotaryanlarla 4 saat görüştü ve sonucunda TÜRKİYE 'deki yahudiler tayyibi destekleme kararı aldı bilin bakalım....
Neden sadece yahudilere verilen bir ödül tayyibe verildi bilin bakalım ..
Ha bunlar çamur atmak değil bizzat tv. den izleyerek gördüklerimiz....

Bir şey daha ( Tayyipzedelere ): Lütfen Atatürk'ün gençliğe hitabesini okuyun ...Zamanı gelmiştir herhalde artık...
Şu kanunu açıklayın : Neden bir il genelinde yabancıların toprakların binde dördüne sahip olabilirken yüzde sekize çıkardığını...Bu hemen hemen bir bölgemiz eder başka hangi ülke böyle şehitler vererek alınmış vatan topraklarını bu kadar fütursuzca satar ...Yarın bunlar her şeyi ...( sizi bile ) satar.....

hakkariye askerlik yapmaya gitmek için önce vana gideceksin,vandan alacaklar hakkariye askeri birlikler eşliginde gideceksin...gerekce TÜRKİYE CUMHURİYETİ askerisin...sonra sen kalkacaksın terör estirdigin illerden otobüs,uçak vs vasıta ile keyfine göre istedigin ile gideceksin ki can güvenligin tam saglanmış durumda,kimse sana hiçbir şekilde nerelisin müdahalesi yapmayı bii tarafa bırakın ima dahi etmiyor...sonra insanları faşistlikle suçlayacaksınız...alt kimlik falan felsefesi yapacaksınız...beyler beyler aklınızı toparlayın...kavim kökeni nedeniyle bu ülkede makama gelememiş örnek gösterin..bulamazsınız..yazıktır bu millet yüzlerce yıldır kavim akraba oldu... yapmayın ....açılım saçılım adı herneyse bilemiyorum ama yapılan bence yanlış..eger kavim kökeninden dolayı yapılan haksızlıklar var ise en az bunlar kadar yanlış....

evet bu bir savaştır.
bebek katili,
binlerce kişinin ölümüne sebep olan terörist başı Abdullah Öcalan'a sayın,
şehitlerimize kelle diyen Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bir savaştır.

listeye almanyada beraber genel eve pkk lılarla fantazi için gidenleri eklemeyii uutmuşsun .

listeye almanyada beraber genel eve pkk lılarla fantazi için gidenleri eklemeyii uutmuşsun .

madem bir iddaan var.onu somut belgelerle kanıtla.mesela ses kaydı veya vidyo kaydı gibi.haber siteleri bu konuda kaynak olamaz.çünkü haber sitelerinin bu konuyla ilgili ellerinde hiçbir kanıt yok.sadece uydurup yazıyorlar.tamamen iftiraya yönelik.

ama tayyip'in öcalan'a sayın, şehitlerimize kelle demesinin ses kaydı var.

Tayyip'in, Öcalan'a Sayın Şehitlerimize Kelle Demesinin Ses Kaydı

28 Şubatın rövanşını almağa az kaldı

Geri