Bu Baliktan DÜnyada Sadece İkİ Tane Var...

Eline sağlık. İlginç

bu bizim bildiğimiz "su semenderi". eminönündeki petshop'lara sipariş versen bulursun. ya da şansın varsa ellerinde dahi olabilir. yükte hafif, pahada ağırdır biraz.. ama öyle dünyada 2 tane falan değildir, parasını ver, yedekleriyle sana futbol takımı bile kurarlar.
bu canlının fotoğrafını görüpte hayret edenler gitsinler bir petshop'a. ağızları açık kalır. buna benzemez düzineyle deniz canlısı var oralarda. üstelik onlar dünyada bol bulunanlar. gerisini siz hesaplayın artık. Hayvanlar alemi kedi, köpek ve muhabbet kuşundan ibaret değildir, geniş düşünün biraz.

bu bizim bildiğimiz "su semenderi". eminönündeki petshop'lara sipariş versen bulursun. ya da şansın varsa ellerinde dahi olabilir. yükte hafif, pahada ağırdır biraz.. ama öyle dünyada 2 tane falan değildir, parasını ver, yedekleriyle sana futbol takımı bile kurarlar.
bu canlının fotoğrafını görüpte hayret edenler gitsinler bir petshop'a. ağızları açık kalır. buna benzemez düzineyle deniz canlısı var oralarda. üstelik onlar dünyada bol bulunanlar. gerisini siz hesaplayın artık. Hayvanlar alemi kedi, köpek ve muhabbet kuşundan ibaret değildir, geniş düşünün biraz.

ukalalığın lüzumu yok :eek:ut:

bncede dünyada 2 tane olablr çok ilginç bişe daha önce görmedim

Bismillahirrahmanirrahim bu nedir yav saol paylaşımın için

Bu Ne Lan?!FotoŞop Bu Yaaaaaaaaa :)

akvaryum işi ile ilgilenen arkadaşlar pek yok galiba bundan iki tane değil çok var dünyada ismi axolotls
ya da Mexican Walking Fish.
videosu: YouTube - My axolotls

bilgilerinize

arkadaşlar bu çok ilginç bir canlı değildir. bir üstte cevap veren arkadaş söylemiş ne olduğunu bende size bilgilendirmek amacında bir link vereyim oradan bakabilirsiniz. ne yer ne içer diye

Su Semenderi, Axolotl

Albino Su semenderinin neresi ilginç arkadaş _??? Albino bulunmaz bişi değildir ama çokta değildir hani, Muhabbet kuşu ve tavşan gibi çoğu hayvanın albinosu olur, buda Albino su semenderi okadar..

Buyrun bu albinolar

Buda Albino semender

Her önüne gelen konuya hatır için yada araştırılmadan teşk basılan konular malesef bilgi kirliliği yaratıyor.
İsmi cismi belli değil sanırım hiçkimsenin bilmediği bir balık.
Hatta var oldugu bile şüpheli.
Balık hakkında hiçbir bilgi yok araştırmada yapamıyorum.
Tek resimler bölümüne yada eğlence komik resimler bölümüne felan kaydırılması gereken bir konu.
Bir zamanlar bende araştırmadan her gördügüme teşk tıklardım.
Artık teşekkürün sorumluluk olduguna inanıyorum.

bu meksikada gölde yasayan bi kertenkele türü zarar görmüs organlarını yeniliyen bi canlı bu kolumu koptu yeniliyoo axalotl bu ismi
alman bilim adamları inceliyo bu kertenkeleyi bu kertenkelenin sırrı cözülurse insanlar zarar goren organalarını yenilesi.....

Geri