Bu akşamki Galatasaray maçını ücretsiz izlemek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bilenler vardır diye konu açıyorum. LigTV falan internetten izlenebildiğine göre eurofutbol da izlenebilir bence. Eğer bilen varsa herhangi bir siteden nasıl izleyebilirim akşam bu maçı.

Bu arada Doğan holdinginde Doğan grubununda tüm Doğan ailesininde ta ...... D-smartın ilk reklamları dün gibi aklımda "UEFA Kupası maçları 2011 yılına kadar sadece D-spor ve Futbolsmartta üstelik ücretsiz." noldu acaba bu reklama?

ÖnceLikLe Şunu SöyLeyeyim.. HackheLL'da Bu Tür YasaDıŞı LinkLer Vermek KesinLikLe YasaktıR.. Vemeyeceğim :goz:
+ Olarak Biliyosunuzki LigTv İnternetten İzLiyoruz NasıL İzLiyoRuz ? Bunu YayınLayanLar Var , Yani LİGTV İzLeyin Die Yayını İnteRnete VermiyoR :)
OLay ŞuduRKi Benim Arkadaş FUTBOLSMART yayını verdi.. Evindenki D-SmarT'ı KestiLer :(
Yani İnternetten D-Smart yayını yapmak şuanda çok riskLi oLduğu için yapan buLamayakcaksın. Fakat Yabancı ÜLkeLerin Tv Lerinden iLLaki yayın yapan oLacaktır..
Yinede Sana Link atamıyorum=)

kardeşim bizim ülkemizde oyunlar hep böyler oynanır. tabi hakkını arayan da yoktur

Yasak PayLaşım ve Link wermek yasak. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri