Bu Adamları Tanıyanınız varmı?

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
[VIDEO]pgVo7ktXeKw[/VIDEO]

Bu videoda Türkiyeden (Karadeniz bölgesi) Çeçenistana gidecek Mücahit adaylarını uğurluyorlar.

SEHTSELAMI.jpg

SEHTHSEYN.jpg

SEHTBLAL.jpg

Şehit Bilal - Avukat
MCAHTENER.jpg

04.jpg

[VIDEO]P_kB4OH03ik[/VIDEO]
[VIDEO]X0XKwGgCGik[/VIDEO]​

ilk defa gördüm valla asker sonuçta askerlere her zmn bazı duygular beslemişimdir ülkesini koruyan herkese

eLLerine sağLık bende ilk kez görmüş oLdum =)......................

var mı bizim milletimiz gibi yardım sever,haklının yanında,haksızın karşısında duran.çıkarını değil hakkı,adaleti düşünen bir başka millet varmı aceba?

yaa arkadaslar ne demek yaa,zate cecenler bizim kardeslerimiz,bizim soyumuzdandir,ne yazzikki o serefsiz ruslar tarafindan katliama ugradilar defaalarca

yaa arkadaslar ne demek yaa,zate cecenler bizim kardeslerimiz,bizim soyumuzdandir,ne yazzikki o serefsiz ruslar tarafindan katliama ugradilar defaalarca

Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ama arkadaşım sende Çeçenler Türktür diyenlerden çıkmayacaksın değilmi?

müslüman olduktan sonra ne olurku hepsi kardeştir bunların allah yollarını açık etsin

arkadaşlar, eğer Türk devletinin biraz cesareti olsa,Rusyayı susturur, Irak a da huzur getirebilir.Şimdi bakıyorum Türk ordusu Kosovada-Kabilde- ve şimdi de Kuzey Irakta.bence Türkiye İsrailin oyununa getirilmiş durumda.Buna Çeçen davası da kanıttır.Nüfusu 1 milyon bile olmayan Şerefli Noxhçi kardeşlerimiz,Koca Rusyaya kafa tutarken biz Kuzey Irakta iki-üç kasabayı bombalamak için Abd den izin alıyoruz.Sizce saçma bir durum değil mi?

TÜRK,ARAB,ÇEÇEN OLDUĞUN İÇİN DEĞİL MÜSLÜMAN OLDUĞUN İÇİN ÖLDÜRÜLÜYORSUN!ÖYLEYSE SİLKELEN!GÖSTER GÜNÜNÜ İSRAİL-ABDYE! ;)

Hattabla Da Cennette BuluŞacaĞiz İnŞaallah.zalİmler İÇİn YaŞasin Cehennem........

ben de destekliyorum...ama yuhh yani...nereye destekliyoruz arkadaslar.kim icin ne icin gitti bu kardeşler oraya.boyle el altından Allah'a kitaba inanan insanları gondermekle olmaz bu işler.tek taraflı olmaz.bunu destekliyosak her musluman kardeş ulkeye gonderelim.rusyaya karşı olmaz sadece.yani illla ki gidilmiştir baska ulkelere de ama çeçenistanın farklı oldugu belli.
din sömürüsü olmadan baksak ya şu işlere...

ben de destekliyorum...ama yuhh yani...nereye destekliyoruz arkadaslar.kim icin ne icin gitti bu kardeşler oraya.boyle el altından Allah'a kitaba inanan insanları gondermekle olmaz bu işler.tek taraflı olmaz.bunu destekliyosak her musluman kardeş ulkeye gonderelim.rusyaya karşı olmaz sadece.yani illla ki gidilmiştir baska ulkelere de ama çeçenistanın farklı oldugu belli.
din sömürüsü olmadan baksak ya şu işlere...

Saçmaladığının farkındamısın?Konu hakkında zerre kadar fikir sahibi olmadığın ne kadar açık.Irakta Filistinde Afganistanda Şehit olan Türk Mücahitler var.Din sömürüsü diye bakıyor olman beni çok şaşırttı.Şu zamana kadar hiçbir GayriMüslim ülkenin yönetimi altına girmeden yaşamayı talep eden tek ülke çeçenistan.Çok övündüğümüz Hamas bile Rusya tarafından tanınacak diye Çeçenleri elinin tersiyle kenara itti.Tayyi-PCan Putini yalayacak diye bizleriDE terörist tanımasaydı bizde bu halde olmazdık.Poponu üstüne koyduğun sıcak koltuktan böyle konuşmak kolay.Sıkıyorsa sadece bakmak için git bakalım oralara.Orada mücadele edecek insanlar böyle salak suluk yorumlar için savaşmıyor yada Şehid olmuyorlar.Ben 2 defa Çeçenistanın kapısından döndüm.Ve orada gitmek için bekleyen nice yiğitleri gördüm.Herbiri senin gibi 100 tanesini tek koluyla alabilecek yiğitlikteydi.
Bişey bilmiyorsan konuşmucan.Salak Salak yorum atıpta insanın tepesini attırma.

İnşallah Allah bigün benimde oraya gidip sehid olmamı nasipeyseyler

Saçmaladığının farkındamısın?Konu hakkında zerre kadar fikir sahibi olmadığın ne kadar açık.Irakta Filistinde Afganistanda Şehit olan Türk Mücahitler var.Din sömürüsü diye bakıyor olman beni çok şaşırttı.Şu zamana kadar hiçbir GayriMüslim ülkenin yönetimi altına girmeden yaşamayı talep eden tek ülke çeçenistan.Çok övündüğümüz Hamas bile Rusya tarafından tanınacak diye Çeçenleri elinin tersiyle kenara itti.Tayyi-PCan Putini yalayacak diye bizleriDE terörist tanımasaydı bizde bu halde olmazdık.Poponu üstüne koyduğun sıcak koltuktan böyle konuşmak kolay.Sıkıyorsa sadece bakmak için git bakalım oralara.Orada mücadele edecek insanlar böyle salak suluk yorumlar için savaşmıyor yada Şehid olmuyorlar.Ben 2 defa Çeçenistanın kapısından döndüm.Ve orada gitmek için bekleyen nice yiğitleri gördüm.Herbiri senin gibi 100 tanesini tek koluyla alabilecek yiğitlikteydi.
Bişey bilmiyorsan konuşmucan.Salak Salak yorum atıpta insanın tepesini attırma.

kapıdan donmekle durum hakkında benden daha fazla bilgi sahibi olacaksın diye bişey yok. ben gidenlere laf da etmedim gitmesinler de demedim. sen zaten olay hakkında bilgi sahibi olsaydın boyle galeyan dolu şeyler de yazmazdın. azıcık kafa adamı ol. musluman kardeşler kesiliyo bana ne demiyorum.ama şimdi gonderseler dusunmeden gidecek misin? nereye neden gidiyosun. iki koca ulkenin arasında sıkışmış bi ulke var durum hep aynı. allah kitap diyince dusunmeden duygularına kapılan insanlar olmaya devam ettikce boyle devam eder.
salak malak laflarına da dicek bişeyim yok.
saygılar...

kapıdan donmekle durum hakkında benden daha fazla bilgi sahibi olacaksın diye bişey yok. ben gidenlere laf da etmedim gitmesinler de demedim. sen zaten olay hakkında bilgi sahibi olsaydın boyle galeyan dolu şeyler de yazmazdın. azıcık kafa adamı ol. musluman kardeşler kesiliyo bana ne demiyorum.ama şimdi gonderseler dusunmeden gidecek misin? nereye neden gidiyosun. iki koca ulkenin arasında sıkışmış bi ulke var durum hep aynı. allah kitap diyince dusunmeden duygularına kapılan insanlar olmaya devam ettikce boyle devam eder.
salak malak laflarına da dicek bişeyim yok.
saygılar...

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen benim yaşıtımsan eğer sen plastik oyuncaklarınla oynarken ben tv haberlerin Şamil Basayevin basın açıklamasını bekliyordum.Ben bu ülkeye çok yakın insalarımı verdim orası benim anavatanım ve inan senin bildiklerinden daha çoğunu biliyorum.Din İman Ahlak diyince hiddetlenmesek,bu inanç ve şevkle irkilmesek Bizans bizleri İstabulda doğrardı.Bu ülke 1 asıra yakındır her zaman savaşa erkeklerini ve kadınlarını Şehid verdi.Çeçenistanın 94teki nüfusu 10milyonun üstündeyken şu sıralar 3 milyon civarı sebebi ne acaba?

"allah kitap diyince dusunmeden duygularına kapılan insanlar olmaya devam ettikce boyle devam eder." Ülke işgal atında ALO bir yandan rus yanlısı yönetim bir yandan Rus köpekleri sen ülken için savaşmıcakmısın?Açta gözünü biraz dünyanın görünmeyen kısımlarını izle BİLMİYORSAN konuşmayacaksın bilmişlik taslıyorsanda gelip böyle hassas bir konuya saçma sapan yorumlar yazma.

Bu konuda çok ama çok hassasım kem küm demeye kalmadan kalbini fena kırarım!

Adam akıllı yorum yazıcaksan yaz yazmıcaksan konuşma

yukardaki arkadaşa bişi solemek istiyorum şimdi göndersleler düşünmeden gidecekmisin demiş
düşünmeden gittikleri için şehit olmuşlar yoksa adları nasıl şehit olurdu ayrıca bu nasıl bii soru ya?bu bir makam Allah herkese ve nasip etmez düşünene de asla ..
ayrıca chechen emeğine saglık tşkler ....soruya cevap belli ki tanımyan cokkkkkkkkkkkkkkkk var

Cagirsalar Dü$Ünmeden Gidermisin Sorusu Nedir:saskin

Ben $u An Avusturyada Ya$iyorum , Türkiye beni CAgirsa Gitmiycekmiyim yani :saskin

Bumudur Egoist olarak Dü$ünmemek GErek , burda Cok Cecen ARkada$larim Var Hepside 10 Numara Kral ADamlar CEcenistan VE cecenliler Hakkindaki Olumsuz Dü$üncelerin Sebebi Hakkinda bilgi Sahibi Degilim Ama

Sanirim Osmanli zamaninda ki Gibi Azinligin Cogunlugu Yenmesini Cekememek Olarak Görüyorumm ...

Geri