bu adama ne olmus??+16

ogrish 1 rotten 2 ikisinide hiç sevmiyorummm ama bu maket arklar bakın elleri sabit bi şekilde kitlenmiş ve saçlarınada dikkat ederseniz maket oldugu belli

fasla bakamadm ama gercege benzıor...uzun sure kalmskı sısms...olumden sonra ınsan wucudu donar oda donms...balıklar flmda gozlerı ceke ceke yemek ıcındr herhalde ole olms..ıyyy...aksam aksam nerden grdm bea..pasaklı tebrık edıorm senı wala...

gerçek değil bence iyice incelendiğinde açıklar çıkıyo:)

pasakklı yinede midemi kaldırdın hee ööööqq

bncede maket bu.koLLArdan beLLi oLuo bide giysiLer az yıpranmış :p sonradan gydiriLmiş gbi.

maketttt :) baSka bisey oLamaz yanmis madem usTundeki GiysiLerde neden yanmamis ? O sekilde yanan birinin GiysiLeride yanardi yada ben yanLis Gordum :)

FOSİL OLMUŞ BEA ADAM ehuehu

Abi Adamin Ellerini Bağlayip Taş Koymuşlar üstüne Kan Basinçindan O Hala Gelmiş

sorgulanmış bence adam işkenceyle sonra da denize atılmış elleri bağlı

miğde bulandırmak için rol yapıyo:D

Nerden Buluyon Böyle Fotolari Söyler Misin

iSpiYonCu' Alıntı:
ellerini bagladıktan sonra kafa derısı yuzulup turlu ıskencelerden gecırılıp gözlerinin pörtlemesini saglayıp ellerı baglı sekılde suya atılmıstır we suda uzun bı sure kalan ceset şişmistir olaydan bellı bı sure sonrada bulunduu ıcın renkte bıraz kayma olmustur..
ALLAhtan Rahmet dileriz..

bunun üstüne söz yoktur sanırım :D:lol:

arkadaşlar bu adam vurgun yemiş kandaki azot suyun altından mesafeye bağlı olaraksu yüzüne çıkınca damarlardan genleşmek ister yani kandaki azot ayrışır bunun sonucundada vücut morarır ve şişer ):

Banu Alkanla güneşlenen adamın hikayesi bu bn biliyom.
Banu Alkanın adamın üstüne atlamasıyla adamında tabi o basınçla gözler
PIRTLAMIŞ beyler :D:D:D:D

bu tamamen gerçek.Bazılarınız bilir bu tür işkence olaylarının toplu bulunduğu(Kafa kesme vs.) siteler var ben bu fotoyu orda görmüştüm daha niceleri var.Bunu yapanlara insan demek 1000 şahit değil tüm Çin nüfusu kadar bişi ister heralde :S

soru: bu adama ne olmuş
cwp: ımm şey ya off neydi bi dk bulcam gelio

ÖLMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)

Geri