Bu adam daha ne yapsın

ii açılsın o zaman bize de bursaspor bölümü bizde orda yazalım gerçekleri. sizde buralarda kalın yalanlarla.

daha hangi takımı desteklediğimi ve sporu neresinden değerlendirdiğimi bilmeden hemen önyargıyla yaptın bizi Gs li.

ben zaten birşey demek zorunda da değilim artık türkiyenin en iyisi konusunda. çünkü insanlar gerçekleri bilir ve emin ol 2 seneye kalmaz alex gider ve unutulup yerine yeni efsaneler yaratır fener camiası.

ancak bir hagi bir popescu bir bolic gibi dünyada tanınmaz. neden çünkü dünyada başarısı yok:D
türkiyede sen ben bilsek ne olur. o zaman en iyisi hakan şükür dür topçuların:D

Ben sana Gslisin demedim zaten.Bursasporluysanda Spor genel bölümüne açarsın kimsede sana nie açtın demez zaten =)

Sana göre yalandır , o zaman kendine saklarsın burda yazıp ortalığı karıştırmana gerek yok.Burası benim takımımın postuysa burda ben futbolcumu ister överim ister döverim.

Sende eleştrini yapabilirsin.Ama insanların sinirlini zıplatmadan ;)

Dünya başarısı yok dediğin adam Brezilya milli takımında oynamış bi insan.Size göre dünya başşarısı ne? onu zaten kimse anlamadı.

fenerli arkadaşlar kızıp darılmayın ama hagi ile alex kıyaslamasının yapılması bile çok uygun deil.. haaa derseniz ki şu an türkiye liglerindeki en iyi yabancı alex'tir onu onaylayabilirm..çünkü aklın yolu birdir..

Zaten kimse Alexle Hagiyi kıyaslamadıki.

Ben TR'nin gelmiş geçmiş en iyisi diyorum millet hemen Hagiye atlıyo =)

Bu konun Hagiyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum ama konuyu okumadan anlamadan yorum yapanlar olunca konu amacından ister istemez çıkıyo =)

elano da brezilya milli takımında oynuyor. nerdeyse önüne gelen oynuyor o takımda:D

başarı demek avrupadaki kaliteli maçlarda takımının sırtlaması demek.
ben hatırlamıyorum ki alex 1 tane avrupa maçında takımı alıp farklı bir sonuca götürdü.

büyük yıldız öyle olunuyor.

elano da brezilya milli takımında oynuyor. nerdeyse önüne gelen oynuyor o takımda:D

başarı demek avrupadaki kaliteli maçlarda takımının sırtlaması demek.
ben hatırlamıyorum ki alex 1 tane avrupa maçında takımı alıp farklı bir sonuca götürdü.

büyük yıldız öyle olunuyor.

:D:D:D:D demekki maçları iyi seyretmiyon sen :D:D

izlemesine gerek yok gerçekleri görmek istemiyorlar :D işlerine gelene taç takıyorlar :D herşey ortada bırak bıldıklerını yapsınlar :D

sizin istatistik mantığından gdersek de romario dnyada gelmiş geçmiş hatta ne geçmesi geçilemeyecek 1. oyuncu oluyo.

neden istatistik var adam 1000 golü geçti:D

Geri