Bu adam daha ne yapsın

mchasso

New member
Reaction score
0
3022nhg.jpg

Fenerbahçe'nin kaptanı, Brezilyalı yıldızı, 10 numarası...

Alex De Souza..

Fenerbahçe o olmadan çıktığı maçları kazanmakta oldukça fazla zorlanıyor. O sahada olmayınca pas dağıtmakta dahi güçlük çekiyor.

Ancak o kadroda ise takımın morali otomatik olarak yükseliyor. Aldığı her topla, verdiği her pasla, attığı her golle taraftarları zevkten dört köşe yapıyor.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbi maçın 2. dakikasında attığı mükemmel golle takımına 3 puanı kazandırdı ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attırdı.

Hafta içerisinde Manisaspor'a karşı oynanan kupa maçında da 1 gol atarak takımını finale taşıyan isim yine Alex'ti..

Bu sezon tam 22 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Alex, kupada da yalnızca 1 maç kaçırdı.

Bir futbolcu, bir yıldız, bir 10 numara daha ne yapabilir ki?

ALEX'İN BU SEZON
Süper Lig'de attığı gol sayısı: 10
Kupada attığı gol sayısı: 4
Avrupa'da attığı gol sayısı: 2
Toplam: 14

Kaynak

Kim ne derse desin Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi Yabancısı.

Golü Kim Attı diye Sorduğumda Alex Diye Tahmin ediodum ve Öyleymiş .. Tam Bir Büyük Takım Oyuncusu ...

dünya sıralmasında ilk 5 de yer alan efsane HAGI yi de geçti diyorsun başarılarda:D

hagiyi tartısmıyoruz burda ona bakarsan ronaldınho bır zamanlar 1 numaraydı sımdı de oylemı?bız turkıyedekı yabancıyı konusuyoruz

tartıştığımız konu ve verdiğin cevap.

benim yazdıklarımı zaten biliyorsun.

Başka birşey eklememe bile gerek yok

o zaman su anda lıgdekı en ıyı yabancıyı sole :D gene hagimi diceksin az dusunerek yaz ne yazdıgınıda bılmıorsn :D polemıge gırıosun mılletle :D barı mantıklı bısıler yazın laf olsun dıye yazmayın

o zaman su anda lıgdekı en ıyı yabancıyı sole :D gene hagimi diceksin az dusunerek yaz ne yazdıgınıda bılmıorsn :D polemıge gırıosun mılletle :D barı mantıklı bısıler yazın laf olsun dıye yazmayın

arkadaşım hemen zeytinyağı gibi yalaşığını bulaştırma.

arkadaş gelmş geçmiş demiş ben de cevabımı vermişim.

şuan ligdeki en iyi oyuncu dememiş.
ben de futboldan gelme birisi olarak çok açık ve net söyleyebilirim ki türkiyede oynayan brezilyalılardan 1 tanesi bile 5 para etmez.

elano milli takıma gidiyo diyeceksin o da mı etmez. lucescu geçenlerde söyleşide onu da eleştirdi ve eski hocasından yani ilk ağızdan aldık cevapları.

bu devirde koşmayan oyuncuya ben oyuncu demem.

bana sorarsan baros şuanda ligdeki en iyi oyuncudur. eğer sakatlanmasa şuanda gs de bu hallerde olmayacaktı.

arkadaşım hemen zeytinyağı gibi yalaşığını bulaştırma.

arkadaş gelmş geçmiş demiş ben de cevabımı vermişim.

şuan ligdeki en iyi oyuncu dememiş.
ben de futboldan gelme birisi olarak çok açık ve net söyleyebilirim ki türkiyede oynayan brezilyalılardan 1 tanesi bile 5 para etmez.

elano milli takıma gidiyo diyeceksin o da mı etmez. lucescu geçenlerde söyleşide onu da eleştirdi ve eski hocasından yani ilk ağızdan aldık cevapları.

bu devirde koşmayan oyuncuya ben oyuncu demem.

bana sorarsan baros şuanda ligdeki en iyi oyuncudur. eğer sakatlanmasa şuanda gs de bu hallerde olmayacaktı.

iyi o zaman bu aksam ıyı uyu ruyanda en ıyı yabancı baros olarak gor yarın sabah gorusuruz :D hadı eyw dahada sana laf yetıstırıcek kadar kucuk dusurmem kendımı :D yasca buyuklerıne bıraz saygılı olmayı ogren kıtaplardan bıraz...

hay allahım ya.

sen meraklanma kardeş biz saygı ve sevgiyi kimin hak ettiğini öğrenecek yaştayız.
tavsiyelerine ihtiyacımız yok hamd olsun.
bugün öyle atıp tutarsın yarın allah bir kaza bela verir kasımpaşa yener biliyorum olmazsınız ortalarda.

ben gerçekleri yazdım. bunları yıllardır söylyor herkes. o çok sevdiğiniz rıdvan dilmen de aynılarını söylüyor.neden çünkü futboldan anlıyoruz da yorum yapıyoruz. öyle matematik hesabıyla hayatın hesabı bir olmuyor.

bende bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ancak hem kendini küçük düşürücü hemde beni aşağılayıcı sözler sarfetmeye başladığından son kez yazayım dedim.

sana hayyatta alex inle bir ömür başarılar:D

Hagi gibi olamaz... tekmeye kafa sokmayan adama futbolcu demem...

bilmem onun için açıcan platiniye telefonu. o olmadı platter i arayacan diyeceksin bizim alex imiz niye yok bu hagi de kim ki neye münasebet aldınız dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları listesinin ilk 5 ine:D

ordan daha kesin bilgi edinebilirsin.

Beni platini ilgilendirmiyo.

Lafı sen söylüyorsan dayanağınıda göster bizde bilelim.Yoksa laf salatası yapmayın burda boş boş.

Tamam hadi hagi 1.ci olsun =)

Bana göre ve birçok kişiye Türkiye'ye gelen en iyi oyuncu.

İstatistikleri alt üst eden kırlımadık rekor bırakmayan tek adam.

Siz hala Hagi die övünebilirsiniz.Tekmeye kafa sokuyo die birinci diyebilirsiniz.Ama kendi postunuzda burda değil.

Siz hala Hagi die övünebilirsiniz.Tekmeye kafa sokuyo die birinci diyebilirsiniz.Ama kendi postunuzda burda değil.

ii açılsın o zaman bize de bursaspor bölümü bizde orda yazalım gerçekleri. sizde buralarda kalın yalanlarla.

daha hangi takımı desteklediğimi ve sporu neresinden değerlendirdiğimi bilmeden hemen önyargıyla yaptın bizi Gs li.

ben zaten birşey demek zorunda da değilim artık türkiyenin en iyisi konusunda. çünkü insanlar gerçekleri bilir ve emin ol 2 seneye kalmaz alex gider ve unutulup yerine yeni efsaneler yaratır fener camiası.

ancak bir hagi bir popescu bir bolic gibi dünyada tanınmaz. neden çünkü dünyada başarısı yok:D
türkiyede sen ben bilsek ne olur. o zaman en iyisi hakan şükür dür topçuların:D

fenerli arkadaşlar kızıp darılmayın ama hagi ile alex kıyaslamasının yapılması bile çok uygun deil.. haaa derseniz ki şu an türkiye liglerindeki en iyi yabancı alex'tir onu onaylayabilirm..çünkü aklın yolu birdir..

Geri