"Bu ülke böyle bir başbakanı hiç görmedi"

bu gün hala 300 küsur sandalyesi olan
%47 oyu bulunan
6 yıldır iktidarda olan bir parti
DERVİŞ yasaları ile yönetiyorsa ülkeyi

bugün hala İNGİLİZ bkanla çalışıyorsa bir parti

bugün hala yanlış olduğunu söyleyip
sonrada yine oy veriyorsanız o partiye

YUH SİZE

başka birşey söyleyemem

Sen kendini yuhala.Aydın Doğan ve kiralık kalemşörleri ile aynı safta olmaktan,hükümeti İMF ye telim olmadı diye elştiren TÜSİAD ile aynı safta olmaktan,2003 ve 2004 de darbe yapamadığı için Ak Partiye öfke duyan Derbederlerle aynı safta olamktan,Davosta Peres e haddini bildirdi diye usul erkan bilmeyor diyen CHP milletvekili ile yanyana durmaktan...
YUHALA kendini,
Biz gariban insanlarız ne gibi ortak paydamız var Aydın Doğan ve TÜSİAD ile,bu ne yaman çelişki gariban vatandaşı mı düşündüğü için Doğan Medya CHP'nin ön saflarında vuruşuyor,Uğur Dündar biteviye salvolarla yükleniyor Ak Parti ye.
Yazık yazık gerçekten çok yazık! Aklını bu kadar Doğan Medya propagandasına kaptır...
Sonra gel salya sümük Başbakan,C.Başkanı,Bakan ne varsa çömkür.

Fikrini açıklarsın, doğrularını söylersin, karşı grup nerde yanlış yaptığını söylersin.
Mevcut iktidar hakkında o kadar ağır laflar ediyo ki bazı arkadaşlar anlamak mümükün değil. O zaman bu ülkede hukuk denen şey yok, size inanılırsa bu adamlar ülkeyi satmışlar.Yapmayın ya
bu kadar düşürmeyin seviyeyi, bırakın insanlar herşeyi görüyo kime isterse versin oyunu, verenlerede yuh demeyin, onlarda size yuh der sonra

Sen kendini yuhala.Aydın Doğan ve kiralık kalemşörleri ile aynı safta olmaktan,hükümeti İMF ye telim olmadı diye elştiren TÜSİAD ile aynı safta olmaktan,2003 ve 2004 de darbe yapamadığı için Ak Partiye öfke duyan Derbederlerle aynı safta olamktan,Davosta Peres e haddini bildirdi diye usul erkan bilmeyor diyen CHP milletvekili ile yanyana durmaktan...
YUHALA kendini,
Biz gariban insanlarız ne gibi ortak paydamız var Aydın Doğan ve TÜSİAD ile,bu ne yaman çelişki gariban vatandaşı mı düşündüğü için Doğan Medya CHP'nin ön saflarında vuruşuyor,Uğur Dündar biteviye salvolarla yükleniyor Ak Parti ye.
Yazık yazık gerçekten çok yazık! Aklını bu kadar Doğan Medya propagandasına kaptır...
Sonra gel salya sümük Başbakan,C.Başkanı,Bakan ne varsa çömkür.

ne yani şimdi akp li olmamak demek aydın doğancı olmayımı gerektirir.israilli olmayımı gerektirir .yani bu kadar alakaya maydanoz bir yorum olamazdı ama ne yazıkki olmuş .

bizde gariban insanlarız ..belediye baskanı maaşı ile geçinemiyorum diyen tayyipte zamanında garibandı geçinemediğine göre ..ama bisey değişti .belediye maaşıyla geçinemiyorum diyen adam oğluna 3.5 MİLYON DOLARLIK gemicik aldı .diğer bakan çocuklarıda aynı şekilde köşelik oldu .basbakanın damadının holdingi türkiyedeki 10 büyük zengin sınıfına girdi .halk bankasından yasadısı verilen krediler ve hükümetin bunları kayırması ile ...

bütün bunlar olurken işsizlik yüzde 10 dan 13 e çıktı .sen ben hala fakiriz .yandaş ve hanedandan başka zengin olan ben göremedim .vatandaşın durumu zaten içler acısı ...

birisi demişki yüzde 47 alan partinin reklama ihtiyacımı var ..o zaman davos reklamı neydi .tek vekil çıkaramadığı sadece tunceliye beyaz eşya yardımlarıda neyin nesi .suyu olmayan insana çamaşır makinesi vermek neyin nesi ..akp nin akp kömür dağıtım anonim şirketine sadece seçim zamanları dönüşmesi neyin nesi ...

ve bütün bunlara rağmen soruyorum ..

söyleyin sarhosmuyuz ayıkmıyız biz :saskin

Geri