Bu Ülkenin Erkekleri Nerede..?Video

T

Banned
Reaction score
0
http://video.google.com/videoplay?d...l=3&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Şanlıurfa'da Kara operasyonlarını durdurmak için eylem yapan DTPlileri protesto eden başörtülü bir kadın linç edilmek istendi. Grubu DTP il başkanı İbrahim Ayhan sakinleştirdi.
Barış Platformu üyeleri, sınır ötesi harekata son verilmesini istedi PKK'ya tepki gösteren kadına linç girişimi DTP'nin de aralarında bulunduğu çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından oluşturulan Şanlıurfa Barış Platformu üyeleri, sınır ötesi harekatın son bulması için yaptığı basın açıklaması sırasında, "PKK çocuklarımızı öldürürken, askerlerimizi şehit ederken neredeydiniz" diye tepki gösteren bir kadın, açıklamaya katılanlar tarafından linç edilmek istendi.
35629.jpg

Göstericilerin saldırısından polisler tarafından eylem alanından uzaklaştırılarak kurtarılan kadın, "Ben vatan annesiyim. Benimde çocuklarım var. Savaşa evet diyorum ve yüz evladım olsa, hepsini de askere gönderirim" dedi. Tük Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'a yönelik düzenlenen sınır ötesi harekatın son bulmasını isteyen DTP, İHD, Mazlum-Der, KESK ve DİSK'in oluşturduğu Şanlıurfa Barış Platformu üyeleri, 'Barışa Bir Şans Ver' isimli basın açıklaması düzenledi. Karakoyun İş Merkezi önünde yapılan ve çoğunluğunu DTP'lilerin oluşturduğu yaklaşık 150 kişi açıklamaya ellerinde beyaz bayrak ve dövizlerle geldi.

Üzerinde, Türkçe 'Yeter Artık' anlamına gelen 'Edi Bese', 'Tayyip oğlunu askere yolla', 'AKP bu ateş seni de yakar', 'AKP bu savaş seni de kırıma uğratır', 'Yaşasın halkların kardeşliği', 'Operasyonlara hayır' 'Edi bese analar ağlamasın' yazılı dövizleri taşıyan göstericiler sık sık, 'Savaşa hayır barış hemen şimdi' sloganları attı. Sınır ötesi harekatı alkışlarıyla protesto eden göstericiler adına basın açıklamasını okuyan İHD Şanlıurfa Şube Başkanı Gülay Koca, Türkiye'nin Ekim ayında çıkardığı tezkerenin ardından ABD ile vardığı mutabakat sonucu 21 Şubat'ta kara harekatı başlattığını belirterek, "Bizler yıllardır Türkiye'nin temel sorununun insan hakları ve demokrasi olduğunu. en önemli halkasının da Kürt sorunu olduğu tezini savunuyoruz. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak, Türklerin, Kürtlerin ve Türkiye toplumunun değişik kesimlerinin kardeşliğini, barışını savunduk. bunun için de savaşa karşı çıktık. O nedenle de barışı talep ettik. İnsan onurunu korumanın eşitliği ve özgürlüğü sağlamanın, eğitimi, sağlığı, adaleti gerçekleştirmenin yolunun barıştan geçtiğini savunduk. Bu nedenle bu savaşa karar verenlere ve uygulayanlara 'Savaşı durdurun, barışa şans verin' diye sesleniyoruz" diye konuştu.

ÇOLUK, ÇOCUK, ASKER ÖLÜRKEN NERDEYDİNİZ...

Koca'nın açıklamayı okumasının ardından eylem alanından geçen 35 yaşlarında isminin Nuran olduğu öğrenilen başörtülü bir kadın, "Savaşı durdurun diyorsunuz, PKK tekrar köyleri bassın, analar ağlasın. Ne diyorsunuz, bu bizim en büyük mücadelemizdir. Köyler basılırken siz nerdeydiniz. Çoluk çocuk ölürken siz nerdeydiniz? Şerefli askerler şehit olurken siz nerdeydiniz" diye bağırmaya başladı. Kadının ilk etapta destekçileri olduğunu zannederek dinleyen göstericiler, tepki karşısında yuhalayarak üzerine yürümeye başladı. Bir gösterici küfrederek dövme girişiminde bulunmak istemesi üzerine, sivil polisler araya girerek kadını öfkeli grubun bulunduğu alandan uzaklaştırdı.

Bu sırada aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi, kendilerine tepki gösteren kadına hakaret yağdırıp, 'Katil Erdoğan' sloganları atmaya başladı. Polisler tarafından uzaklaştırılan kadın ise, gazetecilere, "Ben bir vatan annesiyim. Benim de çocuklarım var. Askerler, burda kızımızın oğlumuzun canını korurken, millet ayaklanmış burda savaşa hayır diyor ama ben evet diyorum. Yüz çocuğum olsa hepsini askere gönderirim. Yeter artık analar, babalar ağlamasın" dedi.

Nerde bu vatanın erkekleri
Yoksa o kadının başındaki örtüylemi uğraşmakla meşguller..!!

Kadınımızı gerçekten takdir etmekle birlikte,erkek ve kadın eşitligini benimsememden dolayı başlıgı garipsedim.Ama erkek kadın ayrımı yapmadan bölücülere alet olmayan Vatansever insanlarımız nerde diye sordugunu kabul ederek şöyle cevap verilebilir;

Önce son seçim sonuçlarını bir vereyim.(urfa)
AKP %60,38
BĞMZ %19,30
DP %6,09
MHP %5,48
CHP %4,62

Bu Seçim sonuçları tablosuna göre herhalde yaklaşık %20' nin temsilcileri eylemdeler DP+MHP+CHP'nin Urfa'da güçlerinin olmadıgı görülüyor ve onlar herhalde son seçim sonuçları, artı az oy oranları nedeniyle herşeye küsmüşlerdir muhtemelen ama %60'ın temsilcileri nerde onu sormak gerekir diye düşünüyorum.Bence onlarda satılan Vatan gelirlerinden pay kapma savaşında olmaları kuvvetle muhtemel.Belki bu konuda Fetva beklemişlerdir de veren çıkmadıgı için kroki durumunda kalmışlardır.

ne kadar saptırıyorsunn

tepki veren türbanlı kadının yakasına yapışan tokatlıyan kadında türbanlı

ne demek istiyorsun

türbanlılar vatanseverdir mi demek istiyorsun peki bu türbanlı kadını tokatlıyan döven kadın türbanlı değilmi

devletimiz var gereğini yapıyor zatenn

neden erkek arıyorsun devleti yetersizmi görüyorsun

pembe türbanlı kadına mavi türbanlı kadın tokat atıyor yakasına yapışıyor....

buyrun videoyu izleyelim

[VIDEO]uPqw11qhZyw[/VIDEO]

devletimiz gereğini yapıyorr sen kalkmış erkek arıyorsun.******

başlıktaki aranan erkeği karıştırmışsınız.Anadolu'da cesaretli güçlü kadında yer yer erkek yerine konur.Bu kadar teröristin karşısına çıkan kadındaki cesareti neden erkekler gösterememiştir.Türbanlı yada türbansız.Kim olursa olsun,bu kadıncağızın yaptığı tek kişilik karşı çıkışı yürekten tebrik etmek gerekir.
Ama haberin olduğu günün haricinde olay unutulup gitmiştir.Devlet neyin gereğini yapmıştır?Açıklasana.Dağda 200 küsür şerefsizin yüzünden onlarca vatan evladı şehit düşmüş ama buna rağmen binlerce terörist meydanlarda kara harekatına karşı olduklarını göstererek eylem yapmıştır.Benim gözümde çoluk -çocuğuda dahil olmak üzere tamamı teröristtir.
Peki ne yaptı devlet?
İçlerinden 15-20 tanesini göz altına aldı.Gerisi ?
Bir dahaki eylemlerinde devam edecekler kaldıkları yerden.Sıkıyorsa yapsınlar Konya'da,Kütahya'da,Niğde'de,Karaman'da.
Bundan sonra kimse çıkıp demesin:Bende kürdüm ama bunlarla alakam yok diye.
Bu topraklarda yaşıyorsak kürdü-lazı-çerkezi yok kardeşim.Herkes Türk'üm diyecek.
Korkmayın faşistliğe çağrı değildir bu.Görelim bakalım bağımsız bütünlüğü zedeleyen kimler.O zaman ortaya çıkar.

ne kadar saptırıyorsunn

tepki veren türbanlı kadının yakasına yapışan tokatlıyan kadında türbanlı

ne demek istiyorsun

türbanlılar vatanseverdir mi demek istiyorsun peki bu türbanlı kadını tokatlıyan döven kadın türbanlı değilmi

devletimiz var gereğini yapıyor zatenn

neden erkek arıyorsun devleti yetersizmi görüyorsun

pembe türbanlı kadına mavi türbanlı kadın tokat atıyor yakasına yapışıyor....

devletimiz gereğini yapıyorr sen kalkmış erkek arıyorsun.****

Bir kadın kendi başına kalkmış o pkklı şerefsizlere haddini bildiriyor birileride bundan rahatsız oluyor

Erkeklerin nerde olduğunu sordum devleti yetersizmi görüyorsun demişsin.Ben orda konuşan pkklılara o kadından önce müdahale eden bi devlet yetkilisi göremedim.O kadının müdahalesinden sonra olaya dahil olan sivil polislerde sadece kadına saldırmak isteyen şerefsizleri ayırmakla meşguldü .
Yinede bu soruyla devleti yetersiz görmek arasında nasıl bir bağ kurulabilir anlamış değilim uzun çaba ve büyük emek gerektirir heralde böylesine dolu dolu suçlamak birilerini..(=

Herneyse işin özüne dönmek gerekirse bir kadın pkk lı çakallara haddini bildirdiği için örgüt mensubu erkek kılığındaki yaratıklar tarafından TÜRKİYE sınırları içerisinde tartaklanmak linç edilmek isterse TÜRKİYE sınırları içerisindeki bu olayda bu TÜRK erkekleri nerede diye sorarım-ki senin anlamanı beklemem....

.

başlıktaki aranan erkeği karıştırmışsınız.Anadolu'da cesaretli güçlü kadında yer yer erkek yerine konur.Bu kadar teröristin karşısına çıkan kadındaki cesareti neden erkekler gösterememiştir.Türbanlı yada türbansız.Kim olursa olsun,bu kadıncağızın yaptığı tek kişilik karşı çıkışı yürekten tebrik etmek gerekir.
Ama haberin olduğu günün haricinde olay unutulup gitmiştir.Devlet neyin gereğini yapmıştır?Açıklasana.Dağda 200 küsür şerefsizin yüzünden onlarca vatan evladı şehit düşmüş ama buna rağmen binlerce terörist meydanlarda kara harekatına karşı olduklarını göstererek eylem yapmıştır.Benim gözümde çoluk -çocuğuda dahil olmak üzere tamamı teröristtir.

Peki ne yaptı devlet?
İçlerinden 15-20 tanesini göz altına aldı.Gerisi ?

Bir dahaki eylemlerinde devam edecekler kaldıkları yerden.Sıkıyorsa yapsınlar Konya'da,Kütahya'da,Niğde'de,Karaman'da.
Bundan sonra kimse çıkıp demesin:Bende kürdüm ama bunlarla alakam yok diye.
Bu topraklarda yaşıyorsak kürdü-lazı-çerkezi yok kardeşim.Herkes Türk'üm diyecek.
Korkmayın faşistliğe çağrı değildir bu.Görelim bakalım bağımsız bütünlüğü zedeleyen kimler.O zaman ortaya çıkar.

Bir kadın kendi başına kalkmış o pkklı şerefsizlere haddini bildiriyor birileride bundan rahatsız oluyor

Erkeklerin nerde olduğunu sordum devleti yetersizmi görüyorsun demişsin.

Ben orda konuşan pkklılara o kadından önce müdahale eden bi devlet yetkilisi göremedim.O kadının müdahalesinden sonra olaya dahil olan sivil polislerde sadece kadına saldırmak isteyen şerefsizleri ayırmakla meşguldü .
Yinede bu soruyla devleti yetersiz görmek arasında nasıl bir bağ kurulabilir anlamış değilim uzun çaba ve büyük emek gerektirir heralde böylesine dolu dolu suçlamak birilerini..(=

Herneyse işin özüne dönmek gerekirse bir kadın pkk lı çakallara haddini bildirdiği için örgüt mensubu erkek kılığındaki yaratıklar tarafından TÜRKİYE sınırları içerisinde tartaklanmak linç edilmek isterse TÜRKİYE sınırları içerisindeki bu olayda bu TÜRK erkekleri nerede diye sorarım-ki senin anlamanı beklemem....

Zira;
Erkeklere duyduğun ilgi falan derken seviyeni yeterince belli etmişsin.Sana bundan sonra söyleyecek sözüm yok.Kayıkçı kavgası yapacak değilim senin gibi biriyle
İyi forumlar ..

.....................

devletimiz bu operasyonu yapmıyor o zamann...

bu operasyonu türbanlı kadınlar yapıyor o zaman

bakın hem iç te hem dışta yürütülen operasyonu devletimiz yapıyor polisiyle askeriyle hertürlü savunmayı yapıyorr hem içte hem dışta
bunu ya anlıyamıyorsunuz yada anlamak işinize gelmiyorr

okadar şehit olanlar kimdiii..mehmetçiğimiz polislerimiz erkek değilmi yada hiç aralarında erkek yokmu

şehit olanlar türbanlı kadınlarmııı

ne kadar saptırıyorsunuzzz

kimi yobaz mehmetçiğe yan gelip yatıyor der
kimi gelip devlet ne yaptı derr
kimi side çıkıp erkek yokmu der erkek arar

ne kadarrr saptırıyorsunuz..ne kadar içeriğini dejenere ediyorsunuz....

bravoooooooo yanlışş yazdımm maşaalllaaaahhhh

Bu PKK nın da DTP nin de onlara çanak tutanlarında yedi ceddini s..eyimmmm...Şerefsizler.Bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içip ihanet eden köpekler sonsuza kadar böyle köpekçe yaşamaya mahkum olacaksınız.

Ya işte budur. Zihniyet budur?

Türk erkekleri neredesiniz diyen zihniyet. Türk erkeği ve kadını eşittir. Ülkeyi savunmak sadece Türk erkeğinin değil, Türk kadının da görevidir. Sizin zihniyetinize göre kadın başını örtsün evde otursun mücadeleyi erkekler yapsın değil mi? Kadın elinin hamuru baiının örtüsü ile erkek işine karışmasın değil mi? Neredesiniz ülkemin erkekleri bir kadın mücadele ediyor utanın mı demek istiyorsun? Elbette mücadele verecek Türk kadını sizin istediğiniz gibi peçeli arap cariyesi olmayacak her zaman kanındaki asalet ve Türklük bilinci ile her mücadelede ön safta olacaktır.

Bu ülkeye hainlik edenlerle savaşmak sadece türbanlıların değil başı açık olan kadınların da görevidir. Bu ülkeye hainlik edenlerle mücadele sadece islamcıların değil solcuların, kemalistlerin, ülkücülerin de görevidir. Orada bir türbanlı kadının çıkması bütün türbanlıları kahraman bütün başı açıkları vatan haini yapmaz. Eline diline sağlık o bacımın.

Ümmetçi arkadaşlarımıza soruyorum madem o kadar din kardeğişiyiz Muhammed Ümmetiyiz son DTP gösterilerinde en önde elinde Kuranla halkı tahrik eden imamlar nedir? Bunu nasıl açıklarsınız? Siz nasıl dini ülke bütünlüğüne dayanak olarak gösterirseniz başkaları da ülkeyi bölmeye kaynak olarak gösterir. Halkın cahil olduğu ülkede insan yığınları yuları nereye çekilirse oraya gidiyor.

Arabın anadilinde gelen Kuran'ı okuyup anlayamadığı, hatta Kuran'dan baskıcı kadına 2. sınıf insan muamelesi yapan demokrasi insan haklarından uzak şeriat hükümleri çıkardığı açıkça ortada. Bir tane bireysel özgürlükleri olan, gelişmiş, islam ülkesi yok. Üstelik bu adamlar Kuran'ı ana dillerinde okuyorlar. Siz Arapça bilmeden papağan gibi ezbere Kuran okuyan bu halkı ümmet yaptığınızda hangi akla hizmet edeceksiniz.

Yoksa arabın sistemini çok beğeniyorsunuz, kadınlar eve kapansın, her erkek 4 karı alsın, hırsızlık yapanın eli kesilsin, 3 kadının şahitliği bir erkeğe eşit olsun, kadınlar peçeyle gezsin diyemiyorsunuz da ılımlı demokratik şeriat masalları mı anlatıyorsunuz?

Şeriatın demokratiği olmaz. Şeriat ülkeyi allah adına yönetenlerin rejimidir. Allah adına ülkeyi yönetenin karşısına kimse çıkamaz ülkeyi Amerika'ya satsa da...

ya incibus nerden bulduysan artık....
senn akepen abin bush tan izin almadaın operasyon yapamıyor sende orda karşısına çık rte nin millet erkek görsün be yürü kim tutar seni..
hatta madem erkek bulamıyosun yok ben başka bişi düşündüm sennnnn türbanlı kadını ortaya atıp laik die laf atacağın adamları arıyosun galiba hııımmmmmm buna ne diim bilmiyorum.
şidi erkekliği de buna bağlarsak biz orda değildik demekki biz erkek olmuyoruz peki siz nerdeydiniz? sizde orda değilseniz sen burdan cevabını alırsın sanıyorum ..

diyarbakırda erkek yok demekki naparsın öyle bir olay karadeniz anadolu bölgelerinde oldugunu duşunsene acaba vayy hallerine :) bir rizeli olarak soyluyorum ... bir kerede gormedım rizede böyle bir olay nedeni ise ülkede en az kürt olan yerdir karadeniz bölgesi sadece %1 dir nedenı ıse cay fındık falan doplamak ıcın alınan işçi kürttür bu neyi gösteriyor kürtün oldugu yerde bayrakların çiğnendigi apo lehine slogan atıldıgı yer burdan şu örneği çıkartıyoruz
kahrolsun apocu, ben türküm diyeceğine ben kürdüm diyen şerefsiz kürtler ...

Geri