Bravo CemiL Çiçek

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Başbakan Yardımcısı, TOKİ'den ihalesiz olarak iş alan damadını Meclis'te ihbar etti

BRAVOCEMILLLL.jpg

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, görmeye alışık olmadığımız bir siyasetçi tavrı göstererek damadını Meclis'te ihbar etti. Çiçek, damadıyla ilgili iddialar karşısında savunmaya geçmek ya da sessiz kalmak yerine TBMM kürsüsünden savcılara seslenerek "gereğini yapın" dedi. İşte Çiçek'in alkışlanması gereken o çıkışı:

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, kızının düğününde mutluydu. Ama bu evlilik bir gazetedeki iddia ile Meclis'te Çiçek'in gündemine getirildi.

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in kızı İclal Cicioğlu ile damadı Zeynel Anıl Cicioğlu, TOKİ'den ihalesiz bir iş aldı.

Yaklaşık 2 milyon liralık iş, taşeron firmaya 300 bin liraya yaptırıldı. 2 milyon liralık işten böylece Çiçek'in damadı ve kızı 1.5 milyon lira kazandı.

CHP Milletvekili Osman Kaptan, Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda "Bu nedir?" dedi.

İşi aslında başka bir firmanın aldığını ama bitiremediğini söyleyen Çiçek, "TOKİ, tasfiye yerine aynı şartlarla işin bitirilmesine karar vermiş, öyle alınmış" dedi; ama bu açıklamayla yetinmedi.

"Allah'tan tek isteğim Kızılay'da gezerken bu hırsız, şu soysuz gidiyor denilmemesi" diyen Başbakan Yardımcısı Çiçek, damadını ve kızını ihbar etti: "Suç ve ceza şahsidir. Benim şerefim, benim evlatlarımdan, yakınlarımdan önde gelir. Benim yakınlarıma bırakacağım tek şey, temiz, dürüst bir geçmiştir. Buna en ufak bir helal getirecek olursa gereğini ben yaparım.

Bir siyasetçinin bunu ötesinde verebileceği başka da teminat yoktur. Bu konuşmamı da ihbar kabul etsinler. Gerekirse yazılı olarak da yapmaya hazırım. Bir kanunsuzluk varsa savcıların harekete geçmesi gerekir. Geçmedilerse ihbar ediyorum" Çiçek, "Buradan ihbar ediyorum" sözünü üstüne basa basa bir kaç kez kullandı. Bununla da yetinmedi, iddiayı gündeme getiren milletvekiline bir teklifte bulundu: "Şimdi buradan çıkalım Ankara Savcılğı'na gidelim. Dilekçeyi de ben yazayım. Kim hukuksuzluk namussuzluk yaptığıysa, sonuna kadar hesabını versin hangi yöntemle ortaya çıkacaksa ben varım." Çiçek'in bu sözleri üzerine CHP'liler geri adım attı. "Bakanı üzmek istemedik. İddiaya ne diyeceğini merak ettik" denildi, konu kapatıldı.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=184367&cat=110&dt=2009/11/05

Buna gelicek yorumları merak ediyorum, ben denedim düşündüm aklıma sadece aman canım gösteriş yapıyor oldu bakalım daha farklı neler gelecek :D

danısıklı dögüs falanda derler neccko:D

ama baykal yapsa ıste adaletın sımgesı falan derler:D

Yazıklar olsun ki iş bittikten sonrası konumuza gelior.

hellal olsun kardeşim sonucta cıkmıs acıklamıs ne derlerse desinler.... en azından kılıcdaroglu gibi baskalarının hataları oldugunda kagıtla cıkıp konusup ama kendi partisnden bir yamukluk olunca hiç bişey olmamıs gibi yapmamıs adam

Buna gelicek yorumları merak ediyorum, ben denedim düşündüm aklıma sadece aman canım gösteriş yapıyor oldu bakalım daha farklı neler gelecek :D

Herhalde Buna Sadece ŞEY, EEE ŞEY ŞEY Diyeceklerdir.
Bir Anne Ve Babanın Evladından Daha Önemli Ne Olabilir Ki,
Namus,Şeref,Haysiyet,Onur. Bazıları İçin Canından Ve Evladından'da Ötedir.

damadını ihbar ettiği için muhtemelen göz boyamak için bunu yaptı diyenler olacaktır.. ihbar etmeseydi de buraya yapılacak yorumları merak ederdim doğrusu

iyi yapmış ne diyelim şerefli adammış oooooooooooooooo

~SiLenT ScЯeaM~;4748820' Alıntı:

CHP Milletvekili Osman Kaptan, Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda "Bu nedir?" dedi.

şu cümleyi atlayıpta yorum yapan taraftar grubu:

bu soruyu bu adam sormasaydı ne olacaktı?

tabii ki sümen altı :)

bence güzel bir davranış.Herkese örnek olmalı

12 kez müebbet yemiş ünlü bir aşiret(izol aşireti) üyesini Kanunları hiçe sayarak imzasıyla dışarı salan bu şahış..

Kpss de 1. olup da atanamayanlar varken oğlunu direk olarak tekel yönetim kuruluna sokan bu şahıs.

Ortaya çıkmış bir şeyi ihbar etsen nolcak.Ortaya çıkmadan aklın neredeydi.? Yoksa ihalesiz iş aldığını bilmiyormuydun :D Ben istesem bana da ihalesiz verirler mi acaba
SEn mi dürüstsün..

Görüyoruz bu ülkede oy kullanma hakkı olan forumcularıda..Helal olsunlar bol bol..NE Bilirsiniz ki siz!

Tabi canım tabiiiiii...
Gösteriş yapıyor demeyelim diye kılıktan kılığa girecek halim yok.

Gösteriş yapıyor.

Neden mi?

Bunlar daha dokunulmazlıkları kaldıramayan adamlar değil mi?
Bu adamlar daha ülkenin en önemli meselesini CHP ile konuşurken kamera izin vermeyen adamlar değil mi?
Bunlar daha trilyon dolarlar sömüren adamı savunan (Zahit Akman'dan bahsediyorum, hatırlamayanlar için) değil mi?

Yutturamazlar bu tür hikayeleri bize. Yutan varsa buyursun arkadaşlar. Yutmuyorum. Seçim hilesi bu olsa gerek. Takip edin bakın DAMADI mutlaka kurtulacak bir şekilde.

Dikkatle inceleyin, ihalesiz olarak neden iş verildi. Cemil Beyin damadı olduğu bilinmiyor muydu sanki?

Sorgula Türkiye sorgula. Uyan artık bu saçmalıkları gör.

Birileri karşı tarafa çamur atarken, neye bastığını görmüyor bazen. Gösteriyoruz gösteriyoruz. Yine aynı tas aynı hamam. Ne farkedecek. Konuşsak ne olacak konuşmasak ne olacak.
Memlekette her iki insandan birisi gizli olarak akpye oy veriyor. Kimse sorsak ben vermedim diyor. Ne tuhaf değil mi?

HALA KONUŞAN VE GEYİK YAPMA CESARETİNDE BULUNAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM. BU İNSANLAR O KADAR TEMİZSE KALDIRSINLAR DOKUNULMAZLIKLARINI. GİDİN BASKI YAPIN KURULTAYDA FİLAN. YOKSA KURULTAYDAN DIŞARI ATILMAKTAN MI KORKUYORSUNUZ? PADİŞAH MI SEÇİYORSUNUZ VEKİL Mİ? KARAR VERİN ARTIK. DAHA SİZİ SEÇTİĞİNİ PARTİ ADAM YERİNE KOYMUYOR. SİZ HALA OY VERİYORSUNUZ.

EY AHALİ...

TEMİZSE BU İNSANLAR KALDIRSINLAR DOKUNULMAZLIKLARINIDA, GÖRELİM AK'LIKLARINI KARALIKLARINI...

ak partinin içinde en sevdiğim bakanların arasında gelir teşekkürler cemil çiçek

Bravoo gerçekten marcusx ve mg evilden bu konuya mesaj bekliyorum

Arkadaş Bana Pek Söz Bırakmamış... =)

12 kez müebbet yemiş ünlü bir aşiret(izol aşireti) üyesini Kanunları hiçe sayarak imzasıyla dışarı salan bu şahış..

Kpss de 1. olup da atanamayanlar varken oğlunu direk olarak tekel yönetim kuruluna sokan bu şahıs.

Ortaya çıkmış bir şeyi ihbar etsen nolcak.Ortaya çıkmadan aklın neredeydi.? Yoksa ihalesiz iş aldığını bilmiyormuydun :D Ben istesem bana da ihalesiz verirler mi acaba
SEn mi dürüstsün..

Görüyoruz bu ülkede oy kullanma hakkı olan forumcularıda..Helal olsunlar bol bol..NE Bilirsiniz ki siz!

Bir sarışın manken zamanında dağdaki çobanlarla benim oyum bir mi demişti..Çok tepki çekmişti..

Şimdi ben ona şehirdeki çobanları da ekliyorum.Bravo cemil çiçek sen ne dürüstmüşsün de haberim yokmuş :D

Geri