Bozkurt

sözde Atatürk'ün değerlerine sahip çıkıp İslami değerlere saldıranLarı ne yapacağız peki?
akpnin virüsleri kemiklerime işlediği falan da yok Muhtaç Olduğum Kudret Asil Kanımda Mevcut çok şükür :goz:
Ülkücü Hareket dün neyse bugünde odur duruşundan santim taviz vermeyerek devam eder.
Her ne kadar uzun zamandır baş sorunu yaşasak veya olumsuz peşi peşini kovalasa da bu böyle devam edecek :goz:

YANILIYORSAM DÜZELT ÜLKÜCÜLÜK KOMİNİST DÜŞÜNCEYE KARŞI GELİŞTİRİLDİ DEĞİL Mİ..KOMİNİZİM CÖKTÜ İSE ÜLKÜCÜLER NE İLE MÜCADELE EDECEK..AKP İLE BERABER ATATÜRK VE ONUN DEVRİMLERİYLE Mİ...? 70 MİLYON HALKTAN ÜLKÜCÜ DÜŞÜNCE NE KADAR OY ALDI.ALDIĞI OYLAR YANLICZA KENDİNİ TÜRK OLARAK NİTELEYENLERDEN Mİ ALDI.OY VERMEYENLER TÜRK DEĞİL Mİ...ANLAMAK ADINA..!

YANILIYORSAM DÜZELT ÜLKÜCÜLÜK KOMİNİST DÜŞÜNCEYE KARŞI GELİŞTİRİLDİ DEĞİL Mİ..KOMİNİZİM CÖKTÜ İSE ÜLKÜCÜLER NE İLE MÜCADELE EDECEK..AKP İLE BERABER ATATÜRK VE ONUN DEVRİMLERİYLE Mİ...? 70 MİLYON HALKTAN ÜLKÜCÜ DÜŞÜNCE NE KADAR OY ALDI.ALDIĞI OYLAR YANLICZA KENDİNİ TÜRK OLARAK NİTELEYENLERDEN Mİ ALDI.OY VERMEYENLER TÜRK DEĞİL Mİ...ANLAMAK ADINA..!
yanılıyorsun.
Çünkü dün komünizm hamakat modasıydı bugün ise bölücülük gün geçtikçe yeni modalar da çıkmaya devam ediyor.
Ülkücülerin Atatürk ilkeleri ile arası olmasaydı çoktan 80 öncesinde bunları meydana getirirdi.
Oy vermeyenler Türk değil diye birşey söylemek yanlıştır Ülkücü hareketin gayesini anlayamamışlardır!

saçmaaa:durdurun

ülkücülük Türkçülüğün bir koludur ve kominizme karşıt olarak doğmamış, Türk yurtları kominist işgalinde olduğu için kominizme karşı mücadele etmiştir.
esas hedef bütün Türklerin bağımsızlığını kazanmasıdır.

MEYDANLARADA ALANLARA İP ATANLAR VE ONUN YOLUNDA GİDENLER ATATÜRK ÜN DEGERLERİNE SAHİP CIKACAGINA AKP YE İSTEPNE OLUYOR..HALK BU YAPILANLARI UNUTMAYACAK CUMHURU KİM NE VAATLERLE SECTİRDİ...! ATATÜRK Ü SEN ARAÇ OLARAK KULLANMA AMACIN ONUN DEVRİMLERİ OLSUN İSTEDİM FAKAT GÖRÜYORUM Kİ AKP VİRÜSÜ KEMİKLERİNİZE İŞLEMİŞ...

ya ben bu chp lileri bi türlü anlayamıyorum.
tayyipi bu ülkenin başına bela eden baykal değil mi? bundan 6-7 ay önce bu gerçek açığa çıktığı halde bugün gelmişler mhp ye akp nin yardakçısı diyorlar.
yasadışı yollara başvurarak hertürlü üçkağıdı yapıyorlar.

saçmaaa:durdurun

ülkücülük Türkçülüğün bir koludur ve kominizme karşıt olarak doğmamış, Türk yurtları kominist işgalinde olduğu için kominizme karşı mücadele etmiştir.
esas hedef bütün Türklerin bağımsızlığını kazanmasıdır.

ya ben bu chp lileri bi türlü anlayamıyorum.
tayyipi bu ülkenin başına bela eden baykal değil mi? bundan 6-7 ay önce bu gerçek açığa çıktığı halde bugün gelmişler mhp ye akp nin yardakçısı diyorlar.
yasadışı yollara başvurarak hertürlü üçkağıdı yapıyorlar.

ANLATTIKLARINI OKU , KENDİN İNANIYOR MUSUN...Ülkücülük hareketi ne zaman başladı..Birde baykal size ne yaptıkı adı geçmese bile Hep akp lilerin kalbinde. :) yer etmiş Ben baykalcı değilim fakat baykal siyaset yaparken Talip nerdeydi....! Hangi egemen güç onu Başbakan yaptı Hangi sermayeye çalışıyor.......

ülkücülük kızılelma inanışının oldugu zamandan beri var olduguna inanıyorum ben dikkat et ama kızılelma koalisyonu degil su bazı işci partililerle mhp lilerin yaptıgı degil cook eskılere dayanan KIZILELMA dan bahsedıorum

ülkücülük sadece kominize karşı değildir.

bugünlerde, ülkücülüğün yaptığını türksolu dergisi de yapıyor . tek bir farkla o fark da Kızılelmaya, Türkçü Devrim demeleridir

arkadaşlar gerçekten ciddi olalım yani bozkurtlar anırtmann anlamı ne ben anlamıyorum güç gösterisimi eğer öyleyse kendiniz anırın yada atlar simgeniz olsun dimi yani şimdi bozkurtlular bana kızıcak ama sizde başka bi simge istemezmiydiniz...ükü ocaklarının içinde tartışma,bilgi edinme bilgi öğretme diye bişey yokkki beyninizi yıkıyolar bir parti fazla dinci olmamsı lazım çünkü o parti iktidara geldimi ülkeyide dinci yapar ve bizim ülkemizin dini yoktur anayasaya bakın ama siz bunlarla uğraşmazsınız siz hepiniz türkiyenin dini müslümnlıktır diyosunuz ama anayasada türkiyenin dini yoktur kabul edilmiştir...lütfen biraz okuyun bilgilenin

unutma ki Türkler müslüman olduktan sonra gerçek güçlerinin farkına varmışlardır kaldıki müslüman olmadan önce bile tek tanrıya inanırlardı yani Allah inancı tarihten beri Türklerde var siz kabul etmek istemeseniz bile

Mehmet Akif diyor ki

Hakkıdır Hakka Tapan Milletimin İstiklal...!

benim milletim dinini, geçmişini inkar ediyorsa yok olmaya yüz tutmuş demektir.

Hakka tapmayan millete istiklal da gerekmez.

unutma ki Türkler müslüman olduktan sonra gerçek güçlerinin farkına varmışlardır kaldıki müslüman olmadan önce bile tek tanrıya inanırlardı yani Allah inancı tarihten beri Türklerde var siz kabul etmek istemeseniz bile

Mehmet Akif diyor ki

Hakkıdır Hakka Tapan Milletimin İstiklal...!

benim milletim dinini, geçmişini inkar ediyorsa yok olmaya yüz tutmuş demektir.

Hakka tapmayan millete istiklal da gerekmez.

ya sen ne diyosun kardeşim iyimisin...ben müslümanlıkla ilgili bişeymi dedim...ya ne kadar ahmak kalmışsınız siz ..ülkü ocaklarında sizin beyninizi yıkayıp iyice ahmak ypmışlar...ATATÜRK bozkurttu diyosunuz o zaman ATATÜRK neden milliyetçi bir parti değilde cumhuriyetçi bir parti kurdu hiç düşünüyomusunuz...ama yok ülkü ocaklarında kaç para veriyolar size söleyin ya...dink i siz öldürmedinizmi papazları siz öldürmedinizmi bide utanmadan iyi yaptık diyosunuz e peki ne oldu ne yararı oldu bize ..türklerin namını kirletiyosunuz...lütfen biraz düşünmeyeye başlayın arkadaşlar bu ülkeye cumhuriyetçilerden Atatürkçülerden devrimcilerden başka kimin yararı oldu siz hepiniz turgutun çocuklarısıznız... bari ses çıkarmayın Atatürkçüler bu ülkeyi ilerletsin...bu ülke şeyhlerin müritlerin imamların ülkesi değildir ve biz Atatürkçüler bu ülkeyi bunlara vermeyeceğiz..unutmayın ki bizim ülkemizin dini yoktur..arap ülkelerinin dini var çok mu din istiyosunuz gidin oralara zorlamı tutuyolar sizi burada...

Türk islam mühürü dünyaya vurulmalı......başbuğumuz seni çok arıyoruz.

ANLATTIKLARINI OKU , KENDİN İNANIYOR MUSUN...Ülkücülük hareketi ne zaman başladı..Birde baykal size ne yaptıkı adı geçmese bile Hep akp lilerin kalbinde. :) yer etmiş Ben baykalcı değilim fakat baykal siyaset yaparken Talip nerdeydi....! Hangi egemen güç onu Başbakan yaptı Hangi sermayeye çalışıyor.......
Ülkücülük 3 ün 5 in davası değildir.
Yeri gelmiş Tanrı Dağında Kürşad,yeri gelmiş Hoca Ahmet Yesevi,yeri gelmiş zalime karşı Yavuz ve son zamanlarda da çakallara karşı ne mozaiği ulan diye haykıran rahmetli Başbuğumuz olmuştur :goz:

sende şunu kabul et bence baykal konuştukça akp 3-5 oy daha kazanıyor :D

ya sen ne diyosun kardeşim iyimisin...ben müslümanlıkla ilgili bişeymi dedim...ya ne kadar ahmak kalmışsınız siz ..ülkü ocaklarında sizin beyninizi yıkayıp iyice ahmak ypmışlar...ATATÜRK bozkurttu diyosunuz o zaman ATATÜRK neden milliyetçi bir parti değilde cumhuriyetçi bir parti kurdu hiç düşünüyomusunuz...ama yok ülkü ocaklarında kaç para veriyolar size söleyin ya...dink i siz öldürmedinizmi papazları siz öldürmedinizmi bide utanmadan iyi yaptık diyosunuz e peki ne oldu ne yararı oldu bize ..türklerin namını kirletiyosunuz...lütfen biraz düşünmeyeye başlayın arkadaşlar bu ülkeye cumhuriyetçilerden Atatürkçülerden devrimcilerden başka kimin yararı oldu siz hepiniz turgutun çocuklarısıznız... bari ses çıkarmayın Atatürkçüler bu ülkeyi ilerletsin...bu ülke şeyhlerin müritlerin imamların ülkesi değildir ve biz Atatürkçüler bu ülkeyi bunlara vermeyeceğiz..unutmayın ki bizim ülkemizin dini yoktur..arap ülkelerinin dini var çok mu din istiyosunuz gidin oralara zorlamı tutuyolar sizi burada...

birader o kadar laiklik istiyorsan sende fransaya git!
bak sana bişey diyeyim mi fransa da bile inciin üstüne yemin ediyorlar neden Türkiyede böyle birşey yok ?

"Düşmanlarımız, bizi dinin etkisi altında kalmış olmakla itham ediyor, duraklamamızı ve çöküşümüzü buna bağlıyorlar; bu bir hatadır. Bizim dinimiz hiç bir vakit kadınların, erkeklerden geri kalmasını talep etmemiştir. Allah'ın emrettiği şey, Müslüman erkekle, Müslüman kadının beraberce din öğrenerek eğitilmesidir. Kadın ve erkek bu ilim ve eğitimi aramak ve nerede bulursa oraya gitmek ve onunla mücehhez olmak zorundadır. İslam ve Türk tarihi incelenirse görülür ki, bugün kendimizi bin türlü kuralla bağlanmış zannettiğimiz şey yoktur. Türk sosyal yaşantısında kadınlar bilimsel yönden eğitim ve öğretim görmekte ve diğer konularda erkeklerden katiyen geri kalmamışlardır. Belki daha ileri gitmişlerdir." (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, 1959, c.2, s.86)

İzinden gideceksen buyur.Memleketten kovmak bu kadar kolay mı sanıyorsun?Yedidüvel atamamış bizi nu topraklardan 35 zibidiye pabuçmu bırakır bu millet?

İzinden gidemiyorsan muhakkak İZİNdesindir.
Sahi iznin kaç gün?Bizim ay sonu bitiyor.

253.000 şehidim bekliyor....

Ülkücülük 3 ün 5 in davası değildir.
Yeri gelmiş Tanrı Dağında Kürşad,yeri gelmiş Hoca Ahmet Yesevi,yeri gelmiş zalime karşı Yavuz ve son zamanlarda da çakallara karşı ne mozaiği ulan diye haykıran rahmetli Başbuğumuz olmuştur :goz:

sende şunu kabul et bence baykal konuştukça akp 3-5 oy daha kazanıyor :D

ÜLKÜCÜLERİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİN HAYALİNİ YAZMIŞSIN..PELİ HALK NASIL BAKIYOR.ÜLKÜCÜLER HALKTAN KOPUK VE SOĞUK ...SECİMLERDE DE BELLİ.KİM BİLİR BELKİDE BAŞKANINIZDAN KAYNAKLANIYOR BİLEMEM.TALİP GİTSE AKP KALIR MI DÜŞÜNMEK VE GÖRMEK LAZIM...:goz:

HÜKÜMETLERİ AYAKTA TUTAN UYGULADIĞI PROGRAMLARDIR.AKP NİN DE SONU GELECEK SEN ÜZÜLME. ATATÜRK OLMASA BİLE BU VATANA SAHİP CIKACAK BİNLERCESİ VAR BİLESİN...

eğril ama yamulma.... dikkatli yaz laflarını....

allah razı olsun bozkurt. yeni bisey ogrendik. butun ulku ocaklarına gıden arkadaslrn bunları ve daha cogunu ogrenmesı lazım. millet oy vermiyo duzgun adam yok diye. ocaklar bile kabullnemis artık bos adamlarla dolu oldugunu içlerinde gelecegi olanları secmeye calısıyorlar sadece. arka icin hava icin gelenleri de yonlendirmek gerek egitmek gerek. ya da temizlemek.

alıntı yaptığım yere bakarsan anır kurt´isimli üyeden Alinti yazıyor yani benim muhattabım sen değilsin

ayrıca ülkü ocaklarıyla ve partileriyle herhangi bi bağım olmasa da biliyorum ki onlar senden ve senin gibilerden daha Atatürkçü

papazları öldürmeye gelince adam olsunlar bir gün daha yaşasınlar misyonerlik faaliyetleriyle ülkeyi karıştırmaya bayılıyorlar ya bizim ellerimiz armut toplamıyor biz Türküz Müslümanız vatan toprağı kutsaldır kaderine terk edilemez

papazları öldürmeye gelince adam olsunlar bir gün daha yaşasınlar misyonerlik faaliyetleriyle ülkeyi karıştırmaya bayılıyorlar ya bizim ellerimiz armut toplamıyor biz Türküz Müslümanız vatan toprağı kutsaldır kaderine terk edilemez

kontrolsüz güç güç değildir..Misyonerlik faliyetleri yasak değil yasada yeri var serbest .Hükümet serbest bıraktı ,yanlızca misyonerlik değil birçok Türk kültürüne aykırı yasayı cıkardı Kim tepki koydu ya da hangi parti...Evet Türk ve Müslümanız...Bunu herkes söyleye bilir nasıl ayırt edecegiz eylem ve icraatlarlan...Bir insan ben müslümanın değip icraatı islama aykırı ise ona nasıl inanırız...

o misyonerler ki incillerin içersine gizledikleri dolarlarla masum insanların kanına giriyorlar milletimiz mahvoluyor kimse buna bişey demiyor da fuzuli şeylerle uğraşıyorlar

DİNİ PAZARLAMA TAKDİĞİDİR...MİSYONERLİK FAALİYETLERİ SERBEST KALMADAN ÖNCE DİYANET İŞLERİ KURANI KERİMİ PARA İLE SATIYORDU...ŞİMDİ MİSYONERLİK FAALİYETİ OLAN BÖLGELERDE DE KURANI KERİMİ BEDAVA DAĞITORLAR...SORULMASI GEREKEN SORU 100 DOLARI ALIP DİNİNİ DEĞİŞTİRECEK OLAN NE KADAR İSLAMI BİLİYOR YA DA ÖĞRETİLMİŞ.....:clap

Geri