Bozkurt

dahada anlasılmazsa ne diyim artık.....

sembol degıl dıosun sana sembol oldugu nerden geldı nerden cıktı tarıhsel acıklaması yapılıyo hala kafana gore takılıosun ....

bakın canlarım bozkurt milli bir sebol değildir bence şimdiden ağzınızı topayın..mesela bir rnek veriyim cumhurbaşkanlığı forsu bir milli semboldür eğer biraz düşünürseniz anlarsınız ama bozkurt milli bir sembol değildir anlıyormusunuz

evet sonuna kadar haklısın(!) Türklerin milli sembolü Bozkurt değil ampüldür.
Hatta bir görüşe göre Türklerin kayıp kıta MU dan çıkışı ve orta asyaya gelişlerninde de ampülün büyük etkisi vardır.:biggrin
Ancak daha sonraları Türkler orta asyadayken Türk saraylarındaki çinli katunların etkisiyle ampülün gücü azalmış ve daha sonraları tamamen unutulmuştur.:victory
Takii büyük din alimi(!):saskin Türk sultanı 1. recayyipin:vur başbakanlığına kadar. Bu devirden sonra ampül(!) tekrar Türklrin milli sembolü olmuş ve cihana büyük korku salmaya devam etmiştir.:saskin

e kardeşim bunları ne yazıyon şimdi bana boş boş ben ne diyorum sen ne diyosun ben diyorum zokurt milli sembol deildir sen bana bozkurtun tarihini anlatıyon yani gidip google den kopyalıyon buraya yazıyon google çocuğu oldun çıktın...lütfen dediğim konular üerinde dur ben senden bozkurt u anlat mı dedim veya başkası mı anlat dedi yok kafana esince mi yazıyon..lütfen benim yazdıklarımı göstermişsin ama ben sana bunları annlat demedim..bunları ben biliyorum merak etme...ki banane bozkurttan ...

sana sadece birşey sorucam Türk müsün?
Git Ergenekon destanını oku ve de Göktürk devletinin bayrağına bak :goz:
hadi birader yavaş git de ayağın kaymaya.

canlarım ben akp yi savunan birisi değilim ben bozkurt simge değildir demiyorum bozkurt milli simge değildir diyorum ama sizin marş basmadığı için anlamıyorsunuz ..nlamak istediğiniz gibi anlıyosunuz...

biz deminden beri sana bunu anlatıyoruz zaten :D

Allah'ını seviyorsan koca konuda senden başkası yok gölge etme başka ihsan istemem

bak kardeşim sana sana gölge olrum ... kendini bi halt sanma.. başlarım sizin itinizede kurtunuzada alın kurtunuzu artık çiftleşirmisiniz ne yaparsanız yapın.. bana karşı artist artist konuşm bozkurtun diyemi böyle bi yerlerin hopluyo zıplıyo ..sizi iktidar oluncada gördük iki yüzlülük yapmaktan yüz kalmadı... onun için birbirimize saygılı olalım siz ne bana artistlik yapın nede ben size..

göLge mi oLursun :)
Sen dibinde oLduğun karanLık çukuru güç mü sanıyon?
adın anır hakkını fazLasıyLa veriyorsun takdir etmek Lazım
ama o anırtmaya çaLıştığın kurt bağırsak kurdu değiL haberin oLsun
BozkurtLa iti eniği çakaLı ve kendini karıştırmayasın
AsıL o zaman senin için göLgeLi günLer başLar
Sırf burda insanLarı tahrik etmek için üyeLik aLmışsın
Sizin yapabiLeceğiniz de bundan ötesi değiLdir zaten
Anırır anırır kendi sıfatınızı Kurda maL edersiniz

CumhurbaşkanLığı Forsunun miLLi semboL oLduğunu ifade eden genç
o forsun tarihçesine bak bakaLım heLe kaç yıLLık mazisi var?
Ondan önceki OsmanLı Armasını tuğraLarı bozkurdu üç hiLaLi miLLi semboL kabuL etmeyen
Gitsin kendini orak çekiç resimLeriyLe tatmin etsinLer başkada söyLencek söz yok

yok ağa sende bi sorun var heralde yenı biseyler ögrenmeye yada bıldıgın sandıgın seylerın yanlıs oldugunu ısrarla kabul etmemekte dırenıyosun

sana cumhurbaskanlıgı forsundan daha mı önemli dendi onun daha öncesinde ne kullanılıyormus tarıhcesıne bı bak denıldı sen ne den bahsedıosun = )

bak kardeşim sana sana gölge olrum ... kendini bi halt sanma.. başlarım sizin itinizede kurtunuzada alın kurtunuzu artık çiftleşirmisiniz ne yaparsanız yapın.. bana karşı artist artist konuşm bozkurtun diyemi böyle bi yerlerin hopluyo zıplıyo ..sizi iktidar oluncada gördük iki yüzlülük yapmaktan yüz kalmadı... onun için birbirimize saygılı olalım siz ne bana artistlik yapın nede ben size..

ARtistin Olurum ARtist SEni Nereye HAvalanıon ??? Ne BU Şiddet Bu Celal Hıı Çiftleşmeye Meraklı Türlerdensin HEralde Benm erkek Kurtumunda Canı Çekiyo Çiftleşmek İStersen Yanına Getirem Hee HAde Bakalım Yap Artisligini Kocum Benm BOzkurt28 Siz Böyle Yorum Yapın dİyemi Açtı Bu Konuyu Sadece Bilgilendirme Amaclı Ünlü Bi Deyim Varıdır die

kurtlarla sen çok işli dışlısın artık dişisiylemi çiftleşirsin erkeğiylemi bilemem osenin bileceğin iş...ama bi bozkurt simgesini cumhurbaşkanlığı forsundan üstün göremezsiniz tarihi ne olursa olsun hangi simge olursa olsun üstün göremezsiniz.ayrıca cülelerini düzgün kur o anaokulu aklın cümle kurmayı bilmiyor ... cümlelerin hep düşük ...ocaklarda kala kala bu hale gelmişsin daha kendini ifade etmeyi bilmiyorsun..
kurtların erkekleri de çiftleşmek için sizleri bekliyor :D

ağzımı bozduracan en sonunda ban yiyecem yine :D

bi yürü git nato kafa nato mermer!

ya ne kadar cahil ve ahmak kalmışsınız cumhurbaşkanlığı forsunada laf atıyosan bu ülkede niye yaşıyosun insan hngi partiyi tutarsa tutsun milli sebolleri kendi parti sembollerinden çok sevmesi lazım ayrıca seni faazla anırtmamışlar heralde kendiniz gii sembolünüzüde bi hayvan olarak seçmişsiniz..arkadaşım bi de sen espiri yapma bundan sonra yada espiri yapmadan önce söyle ...o anırtmaya çalıştığın kurt bağırsak kurdu değil hahahaaaa espiriye bak..

sen şimdi tuğraLara armaLara üç hiLaLe bozkurda siyasi semboL diyorsun :)
ve bizLere cahiL ahmak diyorsun ha
bi git dışarda nefes aL bence az beynine oksijen gitsin

Boşverin gardaşlar, adamı cumhurbaşkanı forsuyla başbaşa bırakın, it itliğini kurt kurtluğunu yapacak bu devran böyle gidecek...Oğuz Hanı bilmeyen ATASINI ne bilir. Bırak bozuk saatler yalan yanlış işlesin..

Bozkurt03.jpg

Boşverin gardaşlar, adamı cumhurbaşkanı forsuyla başbaşa bırakın, it itliğini kurt kurtluğunu yapacak bu devran böyle gidecek...Oğuz Hanı bilmeyen ATASINI ne bilir. Bırak bozuk saatler yalan yanlış işlesin..

Bozkurt03.jpg

e kardeşim tmm o tür bişey demiyoruz ama senin kendi ülkenin yiğit kişilikleri var ama siz fazlasıyla dine ğırlık vermişsiniz mesela bi arkadaşımız avatarına namaz kılan birisini koymuş.. yani namazlamı millete gösteriş yapıyo..o kadar dinci gözüküyo ama ağzı iki kelimeyi birleştiremiyo..bence biraz terbiye edilmesi lazım namazla terbiye olmamış bu arkadaşımız ...yani siz oğuz la kalın biz cumhuriyetçiler bu ülkeyi ilerleteceğiz sizin gibi osmanlı kafasıyl oğuz kafasıyl kalmayacağız...siz takılın kalın oralarda bizim ATATÜRK 'ÜMÜZ var bizim İNÖNÜ'MÜZ var bizim RAUF'UMUZ var bizim SALİH'İMİZ VAR...VE BİZİM BÖYLE ÇOK ÖNDERLERİMİZ;LİDERLERİMİZ ATALARIMIZ VAR.. siz öyle klın durun....

nıye fake ya nıye fake...

oguz kaganı seven kimse cumhurıyetcı olamaz mı ya öle klişeleşmiş seyler dusunuosun kı ya ak ya kara dır dıosun nıye aynı anda 2sıde olamasın zıt kutuplar mı ki..

e kardeşim tmm o tür bişey demiyoruz ama senin kendi ülkenin yiğit kişilikleri var ama siz fazlasıyla dine ğırlık vermişsiniz mesela bi arkadaşımız avatarına namaz kılan birisini koymuş.. yani namazlamı millete gösteriş yapıyo..o kadar dinci gözüküyo ama ağzı iki kelimeyi birleştiremiyo..bence biraz terbiye edilmesi lazım namazla terbiye olmamış bu arkadaşımız ...yani siz oğuz la kalın biz cumhuriyetçiler bu ülkeyi ilerleteceğiz sizin gibi osmanlı kafasıyl oğuz kafasıyl kalmayacağız...siz takılın kalın oralarda bizim ATATÜRK 'ÜMÜZ var bizim İNÖNÜ'MÜZ var bizim RAUF'UMUZ var bizim SALİH'İMİZ VAR...VE BİZİM BÖYLE ÇOK ÖNDERLERİMİZ;LİDERLERİMİZ ATALARIMIZ VAR.. siz öyle klın durun....

Dakka bir ilk mesajda konuya atlaman manidar... Neyse önderlerin senin olsun kardeş, forsunuz ve önderlerinizle nice güzel günlere....

"Müjdecim, Kurtarıcım, Efendim, Peygamberim;
Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim !

Necip Fazıl​

önderler hepimizin eğer çekemiyorsan çek git bu ülkeden çekgit oğuzun ülkesine ne boş boş yaşıyosun bu ülkede unutmaki bu ülke ATATÜRKLERİN ÜLKESİDİR oğuzların değil..

önderler hepimizin eğer çekemiyorsan çek git bu ülkeden çekgit oğuzun ülkesine ne boş boş yaşıyosun bu ülkede unutmaki bu ülke ATATÜRKLERİN ÜLKESİDİR oğuzların değil..

Atatürk de Türklerin Oğuz Boyu Kıpçak Kolundadır :biggrin

Daha önce bu kadar moraracak kimseyi görmemiştim ilk oldun :D

Başarılarının devamını ister,esenlikler diLerim :biggrin

ülkücüler ( Milliyetciler değil ) ATATÜRK'cümüdür.....!

istediğin cevabı vereyim hayır değildir.
Şuan Atatürkçülük adı altında yapılanlar ise Her işi becerip arkasına Atatürk'ü almazlar.
Askeriyeden silah firikleyip,kasalarından milyonlarca euro çıkmaz.
Atatürkçüyüm diyerek Allah'ın emir ve yasaklarına karşı çıkmazlaR!
Elbetteki Kurtuluş Savaşında Atatürk,Sinada Yavuz,İstanbulda Fatih,Malazgirtte Alparslan,Türkistanda Ahmet Yesevi,Tanrı Dağında Kürşad olan asil bir milletin çocukları olduklarının farkındalardır.

istediğin cevabı vereyim hayır değildir.
Şuan Atatürkçülük adı altında yapılanlar ise Her işi becerip arkasına Atatürk'ü almazlar.
Askeriyeden silah firikleyip,kasalarından milyonlarca euro çıkmaz.
Atatürkçüyüm diyerek Allah'ın emir ve yasaklarına karşı çıkmazlaR!
Elbetteki Kurtuluş Savaşında Atatürk,Sinada Yavuz,İstanbulda Fatih,Malazgirtte Alparslan,Türkistanda Ahmet Yesevi,Tanrı Dağında Kürşad olan asil bir milletin çocukları olduklarının farkındalardır.

MEYDANLARADA ALANLARA İP ATANLAR VE ONUN YOLUNDA GİDENLER ATATÜRK ÜN DEGERLERİNE SAHİP CIKACAGINA AKP YE İSTEPNE OLUYOR..HALK BU YAPILANLARI UNUTMAYACAK CUMHURU KİM NE VAATLERLE SECTİRDİ...! ATATÜRK Ü SEN ARAÇ OLARAK KULLANMA AMACIN ONUN DEVRİMLERİ OLSUN İSTEDİM FAKAT GÖRÜYORUM Kİ AKP VİRÜSÜ KEMİKLERİNİZE İŞLEMİŞ...

MEYDANLARADA ALANLARA İP ATANLAR VE ONUN YOLUNDA GİDENLER ATATÜRK ÜN DEGERLERİNE SAHİP CIKACAGINA AKP YE İSTEPNE OLUYOR..HALK BU YAPILANLARI UNUTMAYACAK CUMHURU KİM NE VAATLERLE SECTİRDİ...! ATATÜRK Ü SEN ARAÇ OLARAK KULLANMA AMACIN ONUN DEVRİMLERİ OLSUN İSTEDİM FAKAT GÖRÜYORUM Kİ AKP VİRÜSÜ KEMİKLERİNİZE İŞLEMİŞ...

sözde Atatürk'ün değerlerine sahip çıkıp İslami değerlere saldıranLarı ne yapacağız peki?
akpnin virüsleri kemiklerime işlediği falan da yok Muhtaç Olduğum Kudret Asil Kanımda Mevcut çok şükür :goz:
Ülkücü Hareket dün neyse bugünde odur duruşundan santim taviz vermeyerek devam eder.
Her ne kadar uzun zamandır baş sorunu yaşasak veya olumsuz peşi peşini kovalasa da bu böyle devam edecek :goz:

Geri