Bosna 1-1 TÜRKİYE [2010 DKGE Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Bosna mı Türkiye mi ?

• Kullanılan toplam oy
    74
Maçın başından beri hakemi izledim.

Bu maçın en büyük suçlusu hakemdir. Diğeri de terim ve gökhan gönül.

Hakem faullerimizi es geçti. hadi faul verdi diyelim sadece 3 kart gösterdi. Bence 4+ kart vermesi gerekiyordu. İlk yarıda Arda'yı kitlediler. 2. yarıda da gücü bitti.

Her maçta yaptıkları yüzünden eleştirdiğimiz Volkan bugün takımın en iyisiydi.

Bosna deplasmanda Estonya evinde İspanya'yla oynayacak. Umudumuzu kaybetmeyelim dicem ama boşverin gitsin..

Bizde Ermenistan ve Belçika....

Terim'e gelelim. Ya bu adama çok sinir oldum bugün. Emre bitti kül oldu. 65 ve 75 dkleri arasında koy Nihat'ı Emre'nin yerine. 5 dk oyuna ısınsa geriye dünya kadar zaman var.

Bu takımın Gökhan Gönül ve Kazım' dan arınması gerekiyor.

Soruyorum size Gökhan Gönül Estonya ve bugünkü maçta ne yaptı ?

Hele Şu Günde Aziz Mubarek Günlerdeyız ve 9 Tane şehir Verdik.Şehirlerımızın kanı yerde kalmamalıydı.Neyse Can sağlığı mucizelere kaldık inşallah orada bir başarı saglarız.Şimdiden Başarılar Diliyorum.

Gökhan GönüL napsın anlamadım ki ya

Biz ermenistan ve belçikayı yeneriz ...

İspanya maçı satmazsa Bosnayı yener..
Estonya - bosna hersek maçında bir beraberlik bile bize yeter inşallah öyle oLr..

Azda olsa umudum var ama..Keşke bu maçı yenseydik..

Maçın başından beri hakemi izledim.

Bu maçın en büyük suçlusu hakemdir. Diğeri de terim ve gökhan gönül.

Hakem faullerimizi es geçti. hadi faul verdi diyelim sadece 3 kart gösterdi. Bence 4+ kart vermesi gerekiyordu. İlk yarıda Arda'yı kitlediler. 2. yarıda da gücü bitti.

Her maçta yaptıkları yüzünden eleştirdiğimiz Volkan bugün takımın en iyisiydi.

Bosna deplasmanda Estonya evinde İspanya'yla oynayacak. Umudumuzu kaybetmeyelim dicem ama boşverin gitsin..

Bizde Ermenistan ve Belçika....

Terim'e gelelim. Ya bu adama çok sinir oldum bugün. Emre bitti kül oldu. 65 ve 75 dkleri arasında koy Nihat'ı Emre'nin yerine. 5 dk oyuna ısınsa geriye dünya kadar zaman var.

Bu takımın Gökhan Gönül ve Kazım' dan arınması gerekiyor.

Soruyorum size Gökhan Gönül Estonya ve bugünkü maçta ne yaptı ?

Arkadaşım hiç hakem falan demeyin
Biz bu maçı haketmedik, kazansak haksızlık olurdu
hakem ne yaptı gol attıkta vermedimi, penaltımızımı vermedi
Fatih terimin egolarına yenik düştük o kadar

Hele Şu Günde Aziz Mubarek Günlerdeyız ve 9 Tane şehir Verdik.Şehirlerımızın kanı yerde kalmamalıydı.Neyse Can sağlığı mucizelere kaldık inşallah orada bir başarı saglarız.Şimdiden Başarılar Diliyorum.

Şehit yerine şehir yazmışsın lütfen editleyiver

terör bi taraftan, sel bi taraftan, şimdi de bu çıktı, Allahım biz gülemeyecekmiyiz :(

Sen Estonya Ve Belçikayı Kendi Evinde Yeneme. Sonra Git Bosna da Tarlada Maç Alacam Diye Tepin. Bırakınız Efendim Bu İşleri Bosna Kalan 2 Maçta Yenilecekmişte Biz 2 Maçıda Alacakmışızda Dünya Kupasına Gidecekmişiz.. Bakıyorum Düne Kadar El Üstünde Tutulan Futbolcularımız FUTBOL BİLGİNLERİ Tarafından Yerden Yerlere Vuruluyor. Tamam Her Futbolcunun Kötü Günü Olabilir. her Mac Aynı Tempoda Oynayamaz. 5 Gün Önce Oynayan Arda'dan Eser Yok. Gökhan Gönül Ona Keza. Şunu Sölemeden Geçemeyeceğim Gökhan'ın En Büyük Hatası O Pozisyonda Kaleye Vurmamasıdır. Sercan'ın Posiyonu Aklıma Getirmek Bile İstemiyorum. Olmayınca Olmuyor Bu İş Buralara Kadar Gelmeyecekti. Ne Yazık ki Gene Bir Dünya Kupasını Ay-Yıldız Olmadan İzleyeceğiz.
Dip Not : Tuncay Hangi Akla Hizmet Ön Libero Oynadı Çözemedim.

Gökhan GönüL napsın anlamadım ki ya

Biz ermenistan ve belçikayı yeneriz ...

İspanya maçı satmazsa Bosnayı yener..
Estonya - bosna hersek maçında bir beraberlik bile bize yeter inşallah öyle oLr..

Azda olsa umudum var ama..Keşke bu maçı yenseydik..

Gökhan Gönül Konusunda Haklısın

Gökhan Gönül den önce bir Hakan Baltaya Bakmak Lazım !

İşimiz Estonya ' ya kaldıysa unut gitsin ;)

Bugün tek iyi oynayan Volkan dı bence gerisi hikaye....

ÖncelikLe Takımdan Fatih Terim Gitmelidir.Milli Takımı Babasının Çifliği Sandı.Ceyhun Kimdir Ya Ligde 2 goL attı die direk MiLLi takıma SeçilDi.aYrıca Estonya MaÇında GoL atan SercanLa BaŞLamalıydı.Sercan Oyuna Girince.Oyunun NasıL DeyiştiğiNi GöRdük.aYRıca Gökan GönüL ilk Yarı İnıLmaz Kötüydü 2. Yarı Biraz ToParladı Kendini.Ama Hakan BALTA oyunDa Hiç YokTu.Keza arDada öyLe.Ardayı Medya Ve taraftarlar oKadar ŞişiRdiki Bu aKsamki Oyununu izLedik.Tam bi Rezalet.Smdi arKadasLar diYoLardı 50m eDer Diye.HaLa Derlermi TartışMa konuSu.Kaleci Volkan Bügün Takımın En iyisiyDi.Ve Oyunun KırıLma NoktaSı Şerefsiz Hakemdir.BöLe bi hakemi Böle Kritik Bir maça nasıL atarlar AnlamıoRm...

inanır mısınız içten içe istemiyordum pLayoffLara çıkmayı çünkü pLayoffLarda eLeneceğimizi adım gibi biLiyordum ve Bosna'nın boşu boşuna önünü kesmiş oLacaktık..

inş bu sonuçtan sonra Fatih Terim'den kurtuLuruz..

Ardayı Medya Ve taraftarlar oKadar ŞişiRdiki Bu aKsamki Oyununu izLedik.Tam bi Rezalet.Smdi arKadasLar diYoLardı 50m eDer Diye.HaLa Derlermi TartışMa konuSu.

Arda'nın fiyatı bir maçta sıkı ve sert markaj altında kaldığı için istediği gibi oynayamadı diye düşecekse ve iyi oyununu medyanın şişirmesine borçluysa bırakalım oynamasın..

Yatırdın ßeni Türkiye Gitti Güzelim Paralar ßaya Para Tutturmuştum :S Neyse Canın Saolsun Sen Afrikaya Gitte.. ßizim Paraları Yesin İddaa Sorun Diil Ama Artık Gitmende Çok Zor :(

Geri