Bordo bereliler ve kullandıkları çok özel bir silah hakkında bilgi.

ilk araştıran kişiye bravo...

sna da cok tsekkürler.

bn de bseyler sylemek istrdm ama uygun bulmuorum bole acık acık ortaya dokmeyi birliklerimizi..dıs ulkelere istihbarat oluo bunlar....

burda okuyunca duyduğum soru aklıma geldi kardeş bunlar ii paraşütçü demi peki MALATYA DA koca dağa niye çakıldılar ii paraşütçü her koşulda uçaktan atlar şuan içimden küfretmek geliyo AYDOĞAN VATANDAŞ OKUYAN Bbiri olunca neyse paylaşım için saol

Yukarıda Kuzay arkadaşımız Güven atışı nedir? diye sormuş. Bordo Bereliler dünyada güven atışı eğitimi yapan tek timdir. İki bordo bereli karşı karşıya geçerler. Biri kafasına kitap büyüklüğünde bir hedef tutar. Diğeri bu hedefe gerçek mermilerle yürüyerek ateş eder, ortaya geldiğinde durur, arkasını döner, silahları bacaklarının arasından geçirip ateş etmeye devam eder. Daha sonra hedefi tutan silahları alır. Ve aynı şeyler tekrar yapılır.

tşk ler bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığın için..

Bir gün tam 4 bordo bereliyle aynı otomobile binmiştim. Onlarla aynı otomobile binmiş olmak bile guru verici......

paylaşım için teşekkürler
ama bu gibi bilgiler burda verilmemeli

Ey şanlı Ordu Ey şanlı Asker
Haydi Gazanfer Ordu Muzaffer

Dostum Bu Emeğe Bu Bilgiye Gözlerim Yaşardı Desem Yalan Olmaz... Sonuçta Bu Vatanın Evladlarıyızzz.. Bordo Berelilerde Göz Bebeklerimiz...

bordo bereliler gercekten iyi yetiştirilio acımaları yoktur günde sadece 2 saat uyuyorlar geri kalanı uyanıklar asker olmayı cok istiom ama daha 4 sene var

Tesekkurler Kardes Bende Bıldıgım Ikı Uc SEyı Belırtıyım Secılenler kesınlıke yuzlerını basına acamazlar arkadasına guven ıcın her zaman hedeflerı arkdasları olur profesyonel aldıkları egıtım 3-4 sene fakat egıtımsız gunlerı yoktur hergun buyuk caplı oparasyona hazılanırlar bu sekılde ustun basarıya sahıptırler bı dıp notta ıletırsem teror orgutu bu kahramanları gordugunde oleceklerı bılırler bu sayıda yazılar cıkmıstı bordo berılı senı bulur oldurur dıye tskler kardes yenıden

selam ben bordo bereliyim
nasılsınız arkadaşlar
işi biraz basitleştirmeye ne dersiniz

1 silahla savaş kazanılmaz :p

Geri