Bordo Bereliler (Genelkurmay özel kuvvetler)

Önce_Vatan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar doğruluk payını tam olarak bilmediğim, ama duyduğumda gururlanmama neden olan bir olayı paylaşmak istiyorum;

Arkadaşım batman karma özel harekat olarak yaptı askerliğini ve üst devresinin anlattığı bir olay;

Terörist mağarasında, acemi teröristler için yazılmış bir yazı buluyorlar;

Çatışma anında;

1-) Karşınızdaki size hiç durmadan kurşun sıkıyorsa, bilin ki acemidir, silahlarınızı bırakın, kasaturanızı alın, sürünerek gidin kafasın kesin

2-) Karşınızdaki 3-1, 3-1 ateş kombinasyonu uyguluyorsa, bilin ki karşınızda ki komandodur! Dikkatli olun, yapabiliyorsanız kaçın!!!

3-) Karşınızdaki sizin ateşinize, tek ateşle cevap veriyor yada hiç ateş etmiyorsa, bilin ki karşınızda ki Bordo Berelidir! Kaçmanıza gerek yok o sizi zaten bulur...

Arkadaşlar önemli olan ateşin nasıl edileceği değil, şerefsizlerin BORDO BERELİLERDEN nasıl korktukları!!! Ama stratejik bakımdan bakarsanız, doğru yazmışlar...

Daha önce Site de ßoyLe ßi payLa$ım oLmu$tu Sanırsam ( : emeqine saqLık yinede.

Hiç kimse düşmanını böyle övmez,maalesef...
Ama kim düşünmüşse iyi düşünmüş.

Onlar bizim düşmanımız bile olamazlar arkadaşlar... it sürüsü sadece!!! Kendilerine gerilla diyen acizler sürüsü... Oysa geriye dönüp bi baksalar! Gerilla savaşını dünya üzerine tek başarıyla sürdüren tek toplum Türklerdir!!!

Bordolulardan it gibi tırsan bi sürü şerrefsiz ......................................... !!!

arkdaşlar it falan demeyin onlara itlere hakaret etiyorsunuz itler bile sadıktırlar yemek yidikleri yeri unutmazlar lüften yazdıklarınıza dikkat edin bu adamları aşağılamak için daha farkli bir yol bulmak lazım şerefsizler yaa bunlara ben bile söylüyecek söz bulamadım

Haklısın aslında it bile yediği kaba pislemez ve ihanet etmez çok şey var söylenecek ama ... :angry

Çok net bir teşhis konmuş başka söze gerek yok.

Bende bu yaziyi ilk okudugumda cok etkilendim. Ama yazilanlar tamamen doğru...

daha oncede duymustum guzel paylasım yapmıssın kardesıım emegıne saglık...

daha önce görmüştüm bu yazıyı hemde mağara fotoğrafınıda yayınlamışlardı

Geri