Bora'nın Verdiği Söz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R€B€L;2251830' Alıntı:
Olayı tam bılmıyorum ama moderatorler burda zaman zaman gecesını gunduzune katıp buyuk emekler verıyolar.
Aradada dengesız dıye tabır ettıgımız arkadaslar cıkıyor.Bı moderator asla kımseye kırıcı konusmamalı, hakaret duzeyıne varıcak tavırlarr sergılememelı olayı bılmeyerekten konusuyorum ama dengesız dıye tabır ettıgımız bı uyede moderatore taktıysa(kıllık yapıyosa) kusura bakmasın kımse moderatorun bu durumda hakkı vardır tabı.Onun dısında dedıgım gıbı hakaret vs yakısmaz olmamalı.

Olaylara bıde bu sekılde tek yonlu bakılmamalı.. Etkı tepkı meselelerı vs goze alınmalı

bizim hicbir moda taktıgımız yok haksızlıga karsıyız birde konuyu kapatırken planlı yapıldıgı yazılmıs ben dun arkasında durdugum arkadsı tanımam etmem nasıl pılansa

olayları bılmeyenler burdan takip etsin

http://hackhell.com/showthread.php?t=336973

ßizi iLgiLendirmiyor konu o zaman.. Dark_Angel'in kendisi cevapLar.. konunun açık durması anlamsız..

cLosed.

Sitemizin değerli webmaster'ı Dark_Angel ile bundan yaklaşık altı ay önce aramızda geçen bir konuşmamızda bana şeref sözü vermişti bi konuyla ilgili. Kendisi konuyu iyi biliyor. Biraz açacak olursak; Hiçbir forum yöneticisi kimseye hakaret edemez, kimseyi rencide edecek şekilde kırıcı sözler sarfedemez, kimseye küfür edemez. Eğer ki böyle bir durum vuku bulursa kim olursa olsun sınırsız banlanır ( banlarım ). Şimdi ondan sözünü tutmasını bekliyorum. Kimi ya da kimleri kasttettiğim konusunda kimse soru sormasın, adres belli. Herkes kendini biliyor ancak haddini bilmeyenler var. Öneri değil, şikayet de değil.
Sözünü tut.
Saygılar.

Sen kimsin? Ben kalkmış 6 ay önce sana şerefsözü vermişim öylemi? Ardından benim verdiğim şeref sözümü tutmamı istiyorsun doğrumu anlamışım?

Öncelikle şunu kafana sok bence, gerek forum gerek normal hayatımda hiç şeref sözü vermedim ben gerek olmadı yani hiç, zaten yapmıycagım seyi sölemem söylediğim şey içinde ayrıca söz vermem...

Bu değil 2 sene kendimi bildim bileli böledir. Yukarıda bahsettiğin yönetici - user ilişkisi için uyguladığım prosedür 2 senedir yürürlüktedir beni tanıyan herkeste kişi ayırt etmeksizin bunu uyguladıgımı çok iyi bilir. Pm'den yazdıgını okumama bile fırsat vermeden ayrıca birde konu acıp kendince kuyruguna basılmıs halini benim sanırım bunadığımı düşünerek abartıp şeref sözü statusune sokup birşeyleri çabuklaştıracağını yada bırak çabuklaştırmayı gerçekleştirebileceğini sanmana üzüldüm çünkü hayal kırıklığı olucak senin için kendi kafanda yazdığın senaryo.

Sen benim tabirimle (ki kaba bir tabir olduysa özür dilerinm) insan olsaydın ve bu ıstegını pm dısında gösteriş ve işleri çabuklaştırma maksatlı extra konu acmadan devam ettirseydin pm'ini değerlendirip gerekeni seve seve yapardım. Ancak şuan tavrın, uslubun ve planların sanırım hayatımda ilk kez ağzımdan çıkan bir cümleyi yememe vesile olucak... Hiçbirzaman sineye cekmedıgım ve herzaman gereklı olanı yaptıgım proseduru sırf senın bu komik bi okadarda hayalperest tavrın yuzunden uygulamıyorum (ki sen ve senin gibi çıkarcılara gün doğup bu romanlar ebedileşmesin diye)

Kal sağlıcakla.. :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri