BOOTMGR eksik hatası ve yeni windows 7 kuramama yardım

player75

New member
Reaction score
0
arkadaslar lg marka laptomuzda windows7 home premium 64 bit yüklü lg recovery yaptıgımızda bir hata yaptım sanırım ve 200 gb lık alan oem bölüm olarak recovery yedeğini alarak kilitlendi

bende EASEUS Partition Manager kurarak (nedense partition magic hata verdi) 200 gb lık o alanı 20 gb yapıp bölmek istedim (recovery 13 gb yer kaplıyordu)

daha sonra kapatırken değişikleri kaydetmek sitiyor musunuz dedi ve evet dedim pc yi yeniden başlattı bişeyler yaptı ancak sonra

BOOTMGR EKSİK
yeniden başlat ctrl+alt+delete uyarısı çıktı

bende recovery dvd olmadıgından windows 7 nin tüm sürümlerini içeren bir dvd ile onraım ekranında

bootrec/fixboot ve fixmbr yapmaya çalıştım ancak fixmbr yapıyor fixboot yapamıyor

chkdsk / r / p yapmıyor. kurulu olan windowsu görmüyor gibi

bende yeni bir windows 7 kurup belgelerimi almak istedim ancak bu seferde windows7 kurmaya çalıştığımda hata veriyor erişim kaynaklarının kullanılabilir oldugundan emin olun diyor ve hiç bir şekilde windows 7 kuramıyorum

bana ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek var mı

ilk öncelikle var olan windows 7 mi kurtarmak istiyorum
lg recovery dvd lerinin olduğu bir site var mıdır? modeli lg a510-uae12t

acil bilgi ve yardımınıza ihtiyacım var

şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşım umarım yardımcı olabilirim bende daha önce aynı sorun ile karşılaşmıştım. Windows 7 kurarken gördüğün hata kullandığım DVD den kaynaklanıyor. Kurulumu yaparken Pro., Home Pre. vs seçersem aynı hata ile karşılaşıyorum. Ama Ultimate olarak kurduğumda hata vermiyor. Ultimate olarak kurmayı denemeni tavsiye ederim.

DVD de bootmgr dosyası varmı eğer yok ise bootmgr dosyasını indirip power iso programı ile Dvd iso kalıp dosyasına bootmgr yi ekleyebilirsin..

DVD de bootmgr dosyası varmı eğer yok ise bootmgr dosyasını indirip power iso programı ile Dvd iso kalıp dosyasına bootmgr yi ekleyebilirsin..

bootmgr dosyası nerde olabilir? yada nereye eklemeliyim? herhangi bir bootmgr mi yoksa win7 home premiuma ait bir bootmgr mi eklemeliyim

sanırım harddiskte var olan sistem dosyalarına ulaşmakta bir sorun var her şeyi denedim

windows 7 64 bit onarım diski ile sistemi açtım

bootrec /fixmbr yazıyorum tamamlanıyor
bootrec /fixboot yazınca hata veriyor
bootrec /rebuildbcd yazıyorum belirtilen yolu bulamıyor diyor nette araştırıp bootmgr dosyası eksik hatası için anlatılan hemen hemen tüm yolları deniyorum ama olmuyor. biosta harddisk auto durumunda sizce ne yapmam lazım. yardımcı olacak biri yokmu

Geri