bomba patladı! azureus 2.4.0.2 shu (leecher) mod ile fake upload yapıcaz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dostpartner

New member
Reaction score
0
beyler bombayı patlatıyorum,tepe tepe kullanın.fake uploadın tadına herkes varacak arkadaşlar.
a) buradan azureus 2.4.0.2 yi indirip kuruyoruz
http://prdownloads.sourceforge.net/azureus/Azureus_2.4.0.2_Win32.setup.exe?download
b) azureus shu modu buradan indiricez.indirdikten sonra dosyanın adını azureus2.jar olarak değiştirip program filesteki azureus klasörüne kopyalıyoruz.çıkan soruya evet dedikten sonra leccher modumuz hazır demektir
http://rapidshare.de/files/15744993/Azureus2_1.9.2.144.jar.html
şu saatten sonra son versiyon azureus leecher modumuzla fake upload keyfini yaşayacağız..

evet şimdi ayarlara dönelim.çok detaylı olarak ve her tuşun ne işe yaradığını göstererek açıklamayacağım.sadece benim dediğim şekilde ayarlarınızı yapın.
UYARI:FAKE UPLOADI ABARTIRSANIZ BANLANIRSINIZ.BU NEDENLE ÇOK DİKKATLİ ŞEKİLDE FAKE UPLOAD HIZIMIZI AYARLAMAMIZ GEREKMEKTEDİR
1)öncelikle bunu yapmalıyız.

2)eğer rationuz düzgünse böyle devam edebilirsiniz.ama rationuz kötüyse yada ben anlamamam ,illa power user olucam diyosanız şu adımları takip edin
a)torrent dosyasına sağ tıklayın ve detayları göster deyin

b)daha sonra raitonuzu hızla arttırmak için en alttaki seçeneği seçin ve rakamları gördüğünüz gibi yapın.isterseniz biraz daha azaltabilirsiniz fakat KESİNLİKLE arttırmayın.(ben bazen 300 kb/sn upload yapıyorum ama bunu en fazla 15-20 dakka yapıyorum.acil olarak ratiomu düzeltmek için.size benim dediğim ayarlar yetecektir)eğer fake uploadı abartırsanız,elinizdeki torrent accountlarını da(bilenler bilir çok zor alınıyor)kaybedersiniz.

c)bu fake upload olayını sürekli yapmanızı tavsiye etmem,sadece rationuzu düzeltmek amacıyla kullanın ki banlanmayın.onun için,rationız düzeldikten sonra ayarları şu şekide tekrar düzenlemenizi tavsiye ederim

TEKRARDAN SÖYLÜYORUM,FAKE UPLOADI TADINDA BIRAKIN,BANLANMAMAK İÇİN VERDİĞİM UPLOAD RAKAMLARINDAN DAHA FAZLA UPLOAD YAPMAMANIZI TAVSİYE EDERİM

DÖKÜMAN KENDİME AİT OLUP KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR ARKADAŞLAR.

Ellerine sağlık. Bu arada birşey sormak istiyorum "abartırsanız,elinizdeki torrent accountlarını da(bilenler bilir çok zor alınıyor)kaybedersiniz." demişsin bu account dediğin olay nedir yani sadece ben programı kurdum ve torrent linki bulup indirmeye basladım account almakmı gerekiyor bunun için ayrı olarak yada benmi yalnıs anlamısım. Daha yeni basladımda kullanmaya :)

Oh be en sonunda çalışan bi mod&anlatım çıktı :)

baba kurbağlarda senın sempozyuma katılmış a.q. kurbağları bu site yuzunden kurbağlara dusman oldum a.q. heğsinin :(

omer161' Alıntı:
Ellerine sağlık. Bu arada birşey sormak istiyorum "abartırsanız,elinizdeki torrent accountlarını da(bilenler bilir çok zor alınıyor)kaybedersiniz." demişsin bu account dediğin olay nedir yani sadece ben programı kurdum ve torrent linki bulup indirmeye basladım account almakmı gerekiyor bunun için ayrı olarak yada benmi yalnıs anlamısım. Daha yeni basladımda kullanmaya :)

Zor alınan bazı sitelere örnek verim dostum ben sana

Torrentbytes.net
Torentleech.org
Torrentit.com

Bu sitelerden üyelik kolay alınmıyor.Kaybetmeside evlat acısı gibi koyar.Şimdiye kadar sadece torrentleech'den ban yedim.Diğerleri hala elimde.

Yakında power user oluyorum davetiyenin birini sana veririm :goz: :)

resim linklerinde hata var...resimleri baska bir yere upload edebilir misin ?
eger bu isi yapabilirsem, cok hayir duasi kazanacaksin dostum :)

hocam bıktım şu kurbağalardan ya güzel paylaşım yapmışsın ama kurbağalr mahvetmiş ortalığı neyse bitcomet varmış onu deneyeyim bari bu arada hangisi daha iyi bitcomet-azureus?

azureus

arkadaşlar ben ne yaptıysam bir türlü 3 yada 4 kb nin üstüne çıkamadım
yaw gözünüzü kaşınızı sevem bir el atın nasıl yükseltcem bu download hızını
resimlerde görülen herşeyi yaptım fakat sadece account alamadım acabılam ondanmı kine .eğer ondasa account nasıl alcam.bir el atsanız selamlar

arkadaşlar bu clientler çoğunlukla bu tür açıkları oldukları için trackerlarda banlanıyorlar bu sebebten dolayı bu biraz eski bir yöntem ancak + bir yöntem var ki ben yemeyen bir tracker görmedim istediğiniz şekilde istediğiniz hızda fake upload yapabiliyorsunuz buyrun adresi en son versiyonu indirin :

http://nrpgratiomaster.hit.bg/

abovvv kurbacıkları sil imagehell:D

tario

batorner kardeşim bir link vermişsin ama bu link ne işe yarıyor .ben burdan nrpg ratiomaster diye bir dosya indirdim ama ne işe yaradığını nasıl kullanacağımı bilmiyorum sana zahmet kısa bir açıklama yapsan.şimdiden teşekkürler

1.PNG

Program bu, resimde gösterilen şekilde anlatayım :

1 - Gözat (Browse) tuşuna basıp bilgisayarımıza kayıtlı olan torrent dosyasını buluyoruz.

2 - Upload hızımızı seçiyoruz (seçim size bağlı tamamen)

3 - Start tuşuna basıp fake upload a başlıyoruz

4 - Programın en altında ne kadar upload yaptığınıza dair bilgilendirme var, istediğiniz seviyeye ulaştığı zaman programı kapatarak değil direk stop tuşuna basarak upload u tamamlıyoruz.

NRPG RatioMaster 0.22 Bu Program sanki bana biraz sahtekar gibi geldii indirilecek değeri sen nekadar girersen o okadar hızlı indiriyor ama nere indirdiği belli deyil ve örneğin indirilecek hız bölümüne 1 gb yazıyorsun program 1 gb indiriyor ama sanal nere indirdiği belli deyil ve imkansız program yalancı (NRPG RatioMaster 0.22)

yaw valla kime inanacağımı şaşırdım biri yi diyor biri kötü anlamadımm gitti neyse paylaşım için sağolun bu arada şu kurbalar moralimi ağrıtıyor arkadşlar kurbalar olmasın yaw

ya ben ikinci link çalışmıyor açtım link yok rapid olan bu başka bi yerdede yokmu ya arkadaşlar.. yardımcı olursanız sevinirim

Herkes fake upload yapsa kimse bişi indiremese değilmi ne güzel olur.Bu arada ben fake upload falan yapmıom hızım 150den aşağı düşmüyo ağdaki diğer arkadaşta öyle onun hızıda 100 150 arasında bu indirdiğimiz sitenin özelliğinden dolayımı ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri