Bomba..!! GTA IV Sadece 9 MB | HH & RS |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo Kaynak Sağlam Değil Zebani En Az 15 Cevap Oldu Zebani Arazi Adam Gibi Resimli Hash Yapma,anlatımı Açma Felan Yok Konuyu Aç Sonra Yok Ol.delikanlı Gibi Mesajını Yazsın Anlatsın Bizde Kapak Olalım Hadi Bakem.

işte örnek bi user =) yok deLikanLı yok şu yok bu = ) bendeki biLgiLer sende var mı? yok = ) o zaman hiç bok atma qimseye herkesin olduqu gibi benimde özeL bi yaşantım var vaktim olduqça zaten forumdan çıqmıyorum!

Şimdi sizce bu 9MB bir oyun eksiksiz ve tam çalışablir mi?En ufak ta olsa sorun çıkaracağından eminim.

tabi ki mutLaka hata vericek vermeyecek deiL = ) hash hatası buna bi örnek zaten ; ) o yüzden hatayı beLirtip yapılacak çözümü beLirttim ; )

oyunu indiren ve kuramayan arkadasLar 1-2 gün sabrederse sevinirim torrentte hashLama oLayını bende biLmiyorum onu arastırıcam..

1-2 gün içinde bu konu içinde hem torrent hemde emuLe hashLama yöntemini resimLi oLarak yapıcam arkadasLar ; )

qimse de cıkıp ahkam kesmesin lütfen biraz sabredin ; )

oyunu indiren ve kuramayan arkadasLar 1-2 gün sabrederse sevinirim torrentte hashLama oLayını bende biLmiyorum onu arastırıcam..

1-2 gün içinde bu konu içinde hem torrent hemde emuLe hashLama yöntemini resimLi oLarak yapıcam arkadasLar ; )

qimse de cıkıp ahkam kesmesin lütfen biraz sabredin ; )

eywallah daim cok iyi olur sizin anlatımınızı bekliyorum...

Knk anlamdım nasıl böyle yaptın yha!!!

dai boşwer şu "armut piş ağzıma düş" tipleri

madem çok ii biliyorsunuz araştırın koyun bizde öğrenelim

konuyu açandan istemek kolay

bi kere de siz araştırın

adam araştırığp buluyo linki koyuyo

sonra laflar şu

"LAN çalışmadı bu ne biçim upload yapıosun sen fln"

o zamn sen bul be kardeşim

emeğine sağlık

bende araştırcam bulursam koyarım buraya

paylasim için saol emegine saglık

yha bende de orjinal cd si war ama qnu bulana kadar bunu indirdimmm...:D:D:D

Sorun Çözülene Kadar Konu Kapalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri