Bomba..!! GTA IV Sadece 9 MB | HH & RS |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuruLum:
arkadasLar dosyada hash hatası var önceLikLe bunu düzenLemek gerekiyor...

ya emule kurup burdan hashLayacaksınız :)

yada torrent programı kurup Force re-check yapıp hatayı düzenLeyin daha sonra daemon toolstan oyunu kurun...

hash?force?re-check?daemon? neyse zaten o kadar da sevmem bu oyunu pes wow neyime yetmiyo :sigara:(biraz bilgisayar özürlüyümdürde=)) )

:gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Ohohohohoh. Bu oyun rami ne kadar bir pc ile sıkıştırıldı. :D:D

Böyle yapmak için en az 4 gb ram gerekir... :hhmanD

hash hatası ne oluyor ya, kotalı netin var zaten :D

nasıl yapılıyor bir yardım edin

Arda baskası payLassa hadi Lan caLısırmı dicem ama . . .
Ama kaynak sağLam Zebani =)

Force re-check yapabilmemiz için torrent linkine ihtiyacımız var. torrent linkini de gönderirsen sevinirim.

KuruLum:
arkadasLar dosyada hash hatası var önceLikLe bunu düzenLemek gerekiyor...

ya emule kurup burdan hashLayacaksınız :)

yada torrent programı kurup Force re-check yapıp hatayı düzenLeyin daha sonra daemon toolstan oyunu kurun...

pek anlamıyorum pc den :D biraz daha açık anlatırsan çok sevirim

Paylaşım için eline koluna sağlık ,)

Bu Özel Sıkıştırma formatı Kgb Archiver ait bu program sayesinde düşüyor bu kadar ama cıkarması saatler alabilir ben Gtasandres i cıkartmıştım yaklaşık 3-4 saatte cıktı

KGB Archiver ile olabilir ama WinRAR KGB Archiver'ın formatını okumuyor

Hash çekimi nasıl yapıyoruz ya link vermişin ama anlatmamışın

bu hash olayı ne oluyo acaba?? bir aydınlatan olursa seviniriz :)

sorun çıkarmadan çılışsa şaşırırdım ha... tıkla kur işte hash falan anlamıyoruz veya anlatın ne olduğunu :)

ewt usta biraz açarsan süper olurrrrrrr

emeğine sağlık haci peki bu nasıl çalışacak biraz resimli anlatım yapsan daha iyi olur bilmeyenler çünkü :))
tşkler çalışmalarının devamını bekeleriz.

Oooo Kaynak Sağlam Değil Zebani En Az 15 Cevap Oldu Zebani Arazi Adam Gibi Resimli Hash Yapma,anlatımı Açma Felan Yok Konuyu Aç Sonra Yok Ol.delikanlı Gibi Mesajını Yazsın Anlatsın Bizde Kapak Olalım Hadi Bakem.

ya kardeş şunu bi tam anlamıyla anlatsana olmuyosa boşu boşuna milleti uğraştırma oluyosada anlat bilelim yok hashleyin meshleyin nasıl oluyo anlat bi zahmet

başka yardımcı olabilecek biri yokmu :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri