boş konuşmaya son!!!!!!!!!!

xY_sCoRpIoN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar belki sizinde dikkatinizi çekmiştir son günlerde açılan konulara bi yoğunluk ve boş konuşmalar başladı tamam yorumunuzu yapın ama ben konu saptırmaktan başka bir şey göremiyorum bence herkes konuyu dağıtmamaya dağıtan arkadaşları uyarmaya çalışsın ki baktımız konunun ne olduunu anlayalım çok ilgimi çekti ve söylemek istedim

SAYGLIAR

XY_SCORPION

boş değil sadece bi uyarı olmuş herkes uyarsa hiç değilse kirlilikten kurtulmuş oluruz

FLeTCh®' Alıntı:
bu konuda boş olmuş bence :)
boş bi mesaj olacak ama ağzımdan aldım fletch valla öle olmuş:)
kaç kez aynı türden mesajlar uyarılar
yazıldı.. . çöpe giden mesajlar silinmiş gibi gösterilse iyi olurdu aslında..
silinen başlıklardaki postlar post larak adamda duruyor adamda nasıl olsa postum artıyo çöpe gitse bile diyip devam ediyo..
yok bilmemne kampanyası
yok adam virüs koydu ne olcek..
yok ares sen benim accountumu çaldın felan :)
YÖNETİCİ diye birşey var... afedersin ama boru deil YÖNETİCİ, işi bu yönetecek..
git ona anlat derdini.. ortamı germe..
paylaşım yeri...:hhman:

XY_SCORPION' Alıntı:
arkadaşlar belki sizinde dikkatinizi çekmiştir son günlerde açılan konulara bi yoğunluk ve boş konuşmalar başladı tamam yorumunuzu yapın ama ben konu saptırmaktan başka bir şey göremiyorum bence herkes konuyu dağıtmamaya dağıtan arkadaşları uyarmaya çalışsın ki baktımız konunun ne olduunu anlayalım çok ilgimi çekti ve söylemek istedim

SAYGLIAR

XY_SCORPION
bak ark. ii güzel diyorsunda bu söylediğin şey sanırsam forum oyunları için geçerli ii vakit geçirmek için açılmış orası insanlar sadece oyunun gereğini yerine getirdiğinde ortaya monoton bir ortam çıkıyor.ha zaten konu toparlanıyor öyle yada böyle birde normal userlerin böle uyarılar yapmasını ben hoş bulmuyorum mod ların yada adminlerin uyarmaları daha doğru olur die düşünüyorum hemde daha etkili olur.ama şuda bir gerçek ortam bazen geriyo:):)teşekkürler konuya değindiğin için:)

XY_SCORPION' Alıntı:
boş değil sadece bi uyarı olmuş herkes uyarsa hiç değilse kirlilikten kurtulmuş oluruz

konu boş ama bu uyarıyı kime yapıyosun

kimseyi değiştiremeyiz boşver kardeşim

bırak boş boş konuşsunlar :goz:

uyarmak yine de iyi fikir :)

b@i@c@i' Alıntı:
bak ark. ii güzel diyorsunda bu söylediğin şey sanırsam forum oyunları için geçerli ii vakit geçirmek için açılmış orası insanlar sadece oyunun gereğini yerine getirdiğinde ortaya monoton bir ortam çıkıyor.ha zaten konu toparlanıyor öyle yada böyle birde normal userlerin böle uyarılar yapmasını ben hoş bulmuyorum mod ların yada adminlerin uyarmaları daha doğru olur die düşünüyorum hemde daha etkili olur.ama şuda bir gerçek ortam bazen geriyo:):)teşekkürler konuya değindiğin için:)

ha yani mod larımız uyarmadığı sürece bole gidecek olemi usta bu sitede bi tek modlar yok ne kadar mod var o kadar user ver sitede modların tek olduunu düşünsene ben uyarımı yaptım siz ne dersiniz bilmem

Arkadaş haklı aslında herkes mesaj sayısı artsın diye bazen saçma sapan cevaplar veriyor...Biraz daha dikkat edelim bence..
Boş konuşma seklini biraz daha açarsak yeni üyeler hadi sizi tanıyalım forumu bence cok gereksiz bir forum herkes birbirine hoş geldin diyor ama kimse kimseyi dogru duzgun tanıdıgı yok yani gunde kaç kişi üye oluyor hackhell e herkesi tanıyabilmek mümkünmü acaba tartışılır.

Sonuçta forum sitesi bu her türlü tartışmanın ve sohbetin olabilecegi bir ortam..

nihayet biri çıktı beni savunan:D:D

arkadaslar sureklı bu uyaru mesajlarından veriliyor ama bi sonuca varıldıgını

sanmıyorum henuz.

Evet gerçektende çok boş mesaj olabiliyor..! Ama bunun için konu açmak ta çok boş bence..!

Bayan bi arkadaşımız geyik bölümüne bayanlarla ilgili bişiler yazmış..!

Arkadaşın biride ben senin bekaretinden şüpheleniyorum diye yazmış..! Bu kadar saçma ve boş bi söz olamaz yani..!

bici de haklı bi konuyu espri yapmak isteyen arkadaşlar olabilir..! Gerginlik vardır hiç alakasız bişi söylersin herkes güler ve yumuşar ortalık..! Bazı esprileri anlayaman arkadaşlar için bu mesajlar boş gelebilir..!

Ama nihil'inde dediği gibi mesaj sayısını yükseltmek içinde bomboş mesaj atan arkadaşlar da var tabiki..!

XY_SCORPION' Alıntı:
nihayet biri çıktı beni savunan:D:D
Arkadaşım açmışın konuyu iide olcak kötüde yorum.ha ben kendimden biçtim beni sen şimdi uyardın ben dikkate almam seni yanlış anlamada.diğer arkadaşım ben kendime adıma söylüyorum gevezeyim her konuya cvp yazarım mantıklı yada mantıksız olmasına bakmam aklıma o an ne geldiyse amacım mesaj sayısını yükseltmek değil öyle olsaydı bir süreliğine ayrılmazdım siteden ayrıldım dielim geri gelmezdim saçmalık olurdu :):):):)XY sölediklerimi umarım anlamışsındır yanlış anlamada seni %45 oranında destekliyorum ok

walla arkadaşlar bence gerekli yere açıldı ama boş diyorsanız yetkili kapatabilir

ben forum oyunlarına bi mod olayım gereken düzenlemeyi yapıcam merak etmeyin ;)

tek sorun f.oyunları diil her yerde bole ama inşalla bundan sora olmass

Haksiz Sayilmassin!....

Ama Bence De Forum Kurallari Ayni Türkiyenin Yasalari Gibi Olmuş Yasak Var Ama Uygulama Yoqqqq

Açılan konudada ,konuyu eleştiridede haklı yönler var.burada kimin ne yazması gerektiğini sınırlamak-yönlendirmek forumun yapısı nedeniyle çok olası değil.çok insan çok renkli kişilik.çok kişilik çok farklı tarz ve felsefeler..bu uzar gider..
burda herkes nereye ne yazdığıyla değerlendirilir.saygınlık kazanır veya itici bulunur..sürekli boş mesaj atan birine kim saygı gösterir,paylaşıma girer.
burada bir yere gelen arkadaşlar izlediğim kadarıyla üreten,mantıklı davranan ve ona göre foruma yazan kişilerdir.bırakalım kişi tercihini kendi yapsın bence..

kendi yapsın yapmasınada ünsan biraz düşünür ben saptırırsam benden sonraki bana uyar diye

XY_SCORPION' Alıntı:
kendi yapsın yapmasınada ünsan biraz düşünür ben saptırırsam benden sonraki bana uyar diye

herkes yazdığından sorumludur.benimki genellemeydi dost.bence bu konu ço uzadı gibi....sevgiler

Geri