blutooth ile müzik bu işe ne dersiniz

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar

pc takılabilir usb blotooth cihazım ve küçük bir cep telefonunda kullandığım blutooth kulaklığım var...
şimdi sorun şu ben pc den açtığım müziği evin diğer bir odasında dinleyemez miyim...

bunun için program mı gerekli yoksa gerekli olan nedir....

ilgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim​

Hayır dinLeyemezsin diye biLiyorum..Ama kesin birsey diyemeyecegim..Cünkü Pc'yi actıgın zaman bluetooth direkt olarak aktiv olmuyor.Olsa bilene sadece müzik,resim vb. tür dosyalrı gönderirsin.Ve bu işlemleri yapmam icin ise bLuetooth'unu aktiv etmen lazım diye düsünüyorum..

nasıl olur ya ben anlayamıyorum bu işi telefondan müzik dinleyebiliyorsam pc den de blutooth kulaklığımla müzik dinleyebilmem lazım bizim bilmediğimiz bir şey var ama ne acaba

hic denemedim ama su programi buldum. yalniz denilenlere gore bunun sadece Wireless kulaklık ile mumkun olabilecegi yaziyor... yinede bir dene istersen

2exq7ab.jpg

Dosya : Blue Soleil 1.6.1.4 Türkçe
Boyutu : 10827 Kb.

Açıklama:BlueSoleil Türkçe ile Bluetooth'unuzu daha kolay kullanabilirsiniz. Pek çok donanım ile bağlantı kurabilirsiniz. Pc Suite ile de uyumludur. Dosyanın içinde aynı zamanda iki bilgisayar arasında bluetooth ile internet paylaşımının anlatıldığı bir dökümanda mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/38972425/BlueSoleil.zip

Geri