bLueXtremE Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iLeriye dönük hedeflerin neler mert?

Cs HH serında neden artık kimse yok tekrar geceonline işlemlerine el atsak ne düşünürsün?

iLeriye dönük hedeflerin neler mert?

Cs HH serında neden artık kimse yok tekrar geceonline işlemlerine el atsak ne düşünürsün?

Şuan ileriye dönük hedefim Gemi işinde kendimi bi yerlere getirip birikim yapmak..Daha sonra bu birikimi zamana göre değerlendirmeyi düşünüyorum..HH Server aslında açık ama beta olarak..Düzenlemelerin bitmesini bekliyoruz..
Adminlerimiz çok yoğun şuan Siteyle işleri azaldığında bu konuylada ilgileneceklerdir..
Çünkü msnde hergün 5-6 kişi "Ne zaman Server açılacak, neden kimse yok" gibi sorular soruyorlar bana..Eski günlere dönecez inşallah..Zaten server açık olduğunda zamanımın çoğu Serverda geçiyodu..Umarım yine 16-16 Oynarız Şimdiden GL HF =)

konu güncelleyelim ...

web hakkında bilgin ne derece ? photoshop flash , html fln xD

konu güncellensin biraz

konu güncelleyelim ...

web hakkında bilgin ne derece ? photoshop flash , html fln xD

konu güncellensin biraz

Valla o dediklerinden pek anlamıyorum ama çok pis format atarım :D
Photoshop flash işleriyle hiç ilgilenmedim ama uğraşsam şimdi yanına ortak oLurdum hacı =)

nasıLsın mert =)

ne zaman geLecen bizi görmeye :durdurun

İçki içmedim hiç ama sana burdan 70cl'lik bi Tekirdağ rakısı getiririm =)
SeçiL görmesin tırmıklar seni :D

sen getir ben seciLe göstermem :thumbup: sana da içiririm karambolde :thumbup1:

peki HackheLL hayatındaki önemi nedir ?

peki HackheLL hayatındaki önemi nedir ?

Günümün ortalama 14 Saatini Ayırdığım(Bunun Bi kısmı CS'de geçiyo tabi =)) İnternetle ve Hayatla ilgili herşeyi bulduğum,Çok sağLam arkadaşLıklar kurduğum, ve bi o kadarda payLaşım yaptığım yapmak istediğim bi ortam..
Kısaca böyLe yani..

Cs oynuyosun çavuş bende oynuyorum oynadıgın serverlar bellimi benim belli degil lambur lumbur giriyorum ve hiç memnun deilim kimisi wall kimisi base der bıktım sence bu konu üzerinde hackhell cs serverında mesela gece flan bi saat belirlesek 8,30 da baslayacak herkes gelecek gelecekler gelcem desin bi başlık açsak ne düşünürsün

Cs oynuyosun çavuş bende oynuyorum oynadıgın serverlar bellimi benim belli degil lambur lumbur giriyorum ve hiç memnun deilim kimisi wall kimisi base der bıktım sence bu konu üzerinde hackhell cs serverında mesela gece flan bi saat belirlesek 8,30 da baslayacak herkes gelecek gelecekler gelcem desin bi başlık açsak ne düşünürsün

Hacı uzun zamandır doğru dürüst takıldığım bi yer yok ve uzun zamandır HH Serverın açılmasını bekliyoduk..açıldı sonunda ama şuan beta halinde biraz doldurursak serverı daha iyi yerlere geleceğinden eminim..Her zaman Online olamıyorum yada Cs'ye giremiyorum ama Her akşam 6'dan Sonra burdayım istediğiniz zaman oynarız..Msnimde kayıtlı bi çok cs bekleyen arkadaşımda var ne zaman isterseniz gireriz..

1- Cs de Nasıl Mp 5 ile Sürekli Headshot Atıyorsun hep merak etmişimdir ? :D

2 - Beni Banlarken hiç üzülmüş müydün :D

3- Fake olduğumu Nasıl anlıodun

1- Cs de Nasıl Mp 5 ile Sürekli Headshot Atıyorsun hep merak etmişimdir ? :D

2 - Beni Banlarken hiç üzülmüş müydün :D

3- Fake olduğumu Nasıl anlıodun

Allah vergisi bişe o Mp5 kullanımı..

Hiç üzülmedim aksine seviniyodum kafam rahat oynuyodum..

Fake olduğunu çenen düşük olduğundan anlıyodum..sadece ben değil serverda takılan herkes anlıyodu fake olduğunu..

konu için ayrılan sürenin sonuna geldik ...

Soru Soranlara ve BlueXtreme ' ye teşekkürler ..

Bir sonraki konuda görüşmek üzere ...

locked...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri