bLueXtremE Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta bLueXtremE' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,Counter Strike,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

bLueXtremE Hakkında Sorulan Her Soruyu bLueXtremE size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

27c9894c699d6d3058213fd1a19ab43b.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

Adın ne ? Yaşın kaç ? Ne iş yapıyorsun ? Nerde yaşıyorsun ?

:)

Adım Mert (Soyadım ÖZTÜRK)
Elektrik Teknisyeniyim..Şuanda boştayım malesef..
Gemi Sektöründe özeL bi şirketten çok yakında haber gelmesini bekliyorum..
Tekirdağda yaşıyorum 22 Senedir..Aslen Karadenizliyim..Yaş 24..

20:45 Sana Ne AnLatıyor ?? Kısa Ve Öz.. (=

1) Kendini Özetle Tanıt :)

2) Beni Bana Özetle :p :D

3) Sevdiceğinle Gelecekle ilgili Planlar Yaptınmı (yüzük , nişan , evlilik , bebek vs.)

4) Counter-Strike Oynamaya Nerde Başladın , Nasıl Sürdürdün , Sonlandırmayı Düşündün mü ?

vaktini Aldığım için şimdiden kusuruma bakma :) :p

MozoLe Miяach;4815199' Alıntı:
20:45 Sana Ne AnLatıyor ?? Kısa Ve Öz.. (=

Onun yeri Ayrı hacı bende..Seslerim kısılana kadar bağırmıştım..Yıllarca unutulmayacak ve tarihe geçmiş bi şampiyonluğu hatırlatıyor daha ne diyim (=

Hangi takımı tutuyosun? Hobilerin neler ? Fobilerin neler ? :D :D

Profilimde yazıyor..Hobim Hackhelli takip etmek paylaşım yapmak,Hayatımda sürekli Müziğe yer vermek ve Hızz tutkusu...Fobilerim pek yok denecek kadar az..Sadece sevdiklerime zarar geLmesin..Kendimi kaybediyorum ozaman..

1) Kendini Özetle Tanıt :)

2) Beni Bana Özetle :p :D

3) Sevdiceğinle Gelecekle ilgili Planlar Yaptınmı (yüzük , nişan , evlilik , bebek vs.)

4) Counter-Strike Oynamaya Nerde Başladın , Nasıl Sürdürdün , Sonlandırmayı Düşündün mü ?

vaktini Aldığım için şimdiden kusuruma bakma :) :p

Ne kusuru Furkan sağolsun =)

Kendimi çözebiLsem açıkLarımda ne diyeyimki şimdi =)
Kendimi çözdüğüm gün senide özetlerim enescim..
Sevdiğimle plan yok şuan..Kendimi hazır hissettiğimde pLanları uygularım ve onada söylerim =)
CS tabiki Cafe ortamında LAN olarak oynadık ilk bölümde cs_siege idi..ve ozamanlar Half-Life manyağıydım..Sürekli Opposing Force'da oyun bitiriyodum..Veletlerde başıma toplanırlardı hep :D Sora Cs çıktı ona sardırdık..ve ilk silahımda bugünkü gibi MP5 oLdu =)
Sonrada HH'de buldum işte kendimi..
Bırakmakmı..hiç düşünmedimm..

Özel bir soru :

Dargınmıyız ? : )

Pişman oldunmu hacı..

Özel bir soru :

Dargınmıyız ? : )

biLmem Sence ¿

beni beğenmiyor musun kanka :)
bir de sana lakap takmıştım niye beğenmedin hiç yahu ne güzel lakaptı :p mp5 ile hep sırtımdan vururdun beni :durdurun

Seni beğenmeyen fells2 gibi oLsun kanka..Hain diyosun sora adımız çıkıyo napayım sende alıyosun eline bi pompalı d2'de en olmadık yerlerde adam bekliyosun suç benimmi şimdi..revo olsa bıcak atardı sana :D

Pişman oldunmu hacı..

Evet oldum..Birini çok sevdim..Herşeyimi geleceğimi onun üzerine kurmuştum..ve hiçbirşey yokken yüzüstü bırakıLdım..
Onun için şimdi sevmeye korkar oLdum..

Çok şükür hacı sen nasıLsın İndia'da havalar nasıL :D
Bütün gün msndeyim bi titretiversen konuşuruz dai (=

Ya uzun suredir konusamiyoruz ya sogukluk oldu sanma sakin. Bos islerin dolu adamiyiz iste ugrasip duruyoruz :) Yakin gelecekte konusmak dilegiyle cok uzatmadan asil bombami patlatayim.

Mert hic hile kullandinmi cs de :D

Ya uzun suredir konusamiyoruz ya sogukluk oldu sanma sakin. Bos islerin dolu adamiyiz iste ugrasip duruyoruz :) Yakin gelecekte konusmak dilegiyle cok uzatmadan asil bombami patlatayim.

Mert hic hile kullandinmi cs de :D

Zamanında Merak ederek kullanmayı denedim başkaları nasıl yapıyor bu işi diyerek..
HH'i soruyosan asLa..Burdan gençlere tavsiyem Default takılın KaRma abiniz gibi..tipsiz olupta adınız çıkmasın sonra :D

Mert, nedir bu denizle alaka?Mecburiyetten mi yoksa severmisin gerçekten denizde olmayı

Zafer abi hayatta en merak ettiğim şeylerin başında geliyo deniz,denizaltı yaşamı,ve doğal yaşam..daha sonrada Astronomi..
Mecburiyetten değil asLında Babamda önceden denizciydi(balıkçı),küçükken kayığımızda vardı..Şimdi ise askerde denizci olunca içime tamamen işledi bu durum.. :)

Aldattın mı hacı?

Aldattın mı hacı?

Hayır aLdatmadım..
Hastalığı olduğunu öğrendi..(Beyninde tümor varmış)
Üzülmemi istemediği için ayrıLdı..
Gerçi bu yaptığı ne kadar doğru bilmiyorum haLa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri