BlueToth Hack

w133

тσ яєαℓιz&#
Reaction score
0
Bluetooth ile hack yapmak.Alttaki linkten java programını çekiniz ve telefonunuza kurunuz.(nokia 6600 ve 3650 da çalışıyor.Ama SonyEricsson P800 de çalışmıyor haberiniz ola) Daha sonra programı kalabalık bi mekanda çalıştırın.Açık bluetooth aygıtı bulursa onay almaksızın karşı telefona girebilirsiniz...

Burdan İndirin

Alıntıdır...

sağol program için 6600 kullanıyorum çalışır umaım

kardes bluetooth hack dıye bırsey yoktur. Sadece orda ızınsınz bır dosya alıs verıs olayı var o kadar

bilad3r' Alıntı:
kardes bluetooth hack dıye bırsey yoktur. Sadece orda ızınsınz bır dosya alıs verıs olayı var o kadar
hadi ya yemin et

Peki Nasil Kurucaz??? Saol Bu Arada

Beyler BLOOVER diye bir program var.elinde olmadıgı için yayınlayamıyorum(TELEFONUMDA YUKLU)....hack dediginiz bööle oluyor...karsı tarafın haberi olmadan mesajlarını okuyup numaralarını alabiliyorum hatta telefonuna numara ekleyip silebiliyorum....OLMAZ DEMEYİN KENDİM YAPTIM GARANTİ VERİYORUM...Yalnız bu program nokia için ve nokia nın yeni telefonlarında işe yaramıyor........

yüklemek için data kablosu yada bilgisayarında kızılötesi veya bluetooth desteği olması ve telefonuna göre bir pc suit programına ihtiyacın war

simdide benim sorum bu prog nasil kayit ediliyor (Sadaece telefonun icine koyuyorum DOSYA YA) olmuyor munun sis filan yok mu nokia icin

timekiller' Alıntı:
simdide benim sorum bu prog nasil kayit ediliyor (Sadaece telefonun icine koyuyorum DOSYA YA) olmuyor munun sis filan yok mu nokia icin

hayır kopyalamayacaksın. pc suite indirip, kur diyip o jar dosyasını sececeksin, ya kurar, yada kurulum yapılacak sekilde, tlf daki yöneticiye yukler.

bloover;
http://mickeyss.sitemynet.com/bloover.rar ~~ kendi uploadum değil, alıntı

arkadaşlar ugraşmayın olmuyor ,yükledim calıştı ama hicbir şey yapmıyor hatta kendi sitesinden indirdim.yeni tellerde gecerli degil hacklemek,

Konu birazcık görüksün yahu :)
[bayaa bi eski konu ama link hala çalışıyo]

ya verildi bu aynıısını nıye bıdaha verıyosun kı?Bi konu açmadan önce bi araştırma yap oyle ver.

nihil' Alıntı:
ya verildi bu aynıısını nıye bıdaha verıyosun kı?Bi konu açmadan önce bi araştırma yap oyle ver.
Dostum Bu konuyu ilk ben verdim tarihe bakarsan bunu anlarsın forum yeni açıldığında koymuştum bu konuyu.
ben bu bölümün yöneticisiyim bazı şeyleri senden çok daha iyi biliyorum.
o yüzden sen bi tarihe baksaydın ondan sonra konuşsaydın daha iyi olurdu.
iyi forumlar

Geri