Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar blotutla herhangi bir şekilde televizyon kontrol edilmez arkadaşın verdiği program İremote isminden de anlamanız gerekir İr kızıl ötesi demek
bu programı destekleyen telefonlar Symbian+kızılötesi olan telefonlardır...
Saygılar
arkadaslar alın sizer acıklama 6630 da acık kızıl ötesi var yani
bizim bilmedimiz
kızıl ötesi 6630 var yani mevcut dolayısıyla arkadas 6630 da calıstıra bilir
kardeş payşımın net olarak girdim ama dedeğin yeri bulamadım sitedemi yanlışlık var vevap yazarsan sevinirim bluotutla televizyon kontrol yerini yam olarak nerden gireceğimi açıksa yazarsan
bence olmaz boyle birşey neden diyecek olursanız calıştırabilmesi için zaten kızılötesi olması lazım televizyon kızıl otesi ile çalışır yada açıkcası kızıl ötesi ışınlarla çalışır, bluetooht nedir peki o ise frekansı kullanarak veri gondermeye yarayan bi araçtır o yuzden calışması imknasız gibi geliyor bana
peki program calismiyorsa, en azından calistirabilen yoksa, ve programı buraya koyanın da program hakkında bir bilgisi yoksa, konunun yanında duran yıldızlar nedir??????