bjk yönetimi istifa etmeli mi?

bjk yönetimi istifa etmeli mi??(ertuğrul hoca hariç)

• evet(istifa etmeli)

Kullanılan: 51 82.3%
  • hayır(yönetim ii)

Kullanılan: 11 17.7%

• Kullanılan toplam oy
    62
beşiktaş tarihinin en kötü dönemlerinden biri,
son 6 senedir avrupa kupalarına katılıyor besiktas.avrupada son yıllarda en fazla puan toplayan türk takımı.bu yönetimle birlikte rezil kadrolar kuruldu rezil transferler yapıldı.yinede fb ve gs hiçbir zaman besiktasımıza fark falan atamadılar iddia ettikleri gibi.2 sene önce sampiyonlugun en önemli 2 adayından biriydik , gecen sene ise 3. olduk ve 2. ve 4 . takımla aynı puanı aldık.hakem "hata"larından ise hiç bahsetmeyeceğim.
yani beşiktaş hiçbir zaman küçülmez herzaman onurludur, dürüsttür bu klüp ve camia.demirören ve onun gibi koltuk sevdalıları dünyanın heryerinde var ve malesef şimdide bizim başımızdalar.bu kötü dönemi en iyi şekilde atlatmaya bakıp gelecek hakkında umutlu düşünmeliyiz.çünkü burda bahsettiğimiz takım Beşiktaş.çünkü burda bahsettiğimiz şey siyah beyaz bir aşk.

:d Doğru Söze Ne Denebilir Ki

bjk yönetiminin, bjk futbolcularının, bjk taraftarlarının topluca istifa etmesi lazım. bjk bu kadroyla ikinci ligde bile şampiyon olamaz.

büyük lokma ye büyük laf konuşma

ummadık taş baş yarar

gitsinler dunya kadar trasnfer yaptılar para harcadılar hic bi basarı kazanamadk

bir fenerli olarak söyleyebilirim ki beşiktaş gibi büyük bir kulübün önünü kapayan, saçma transferlere para saçan, huzuru yok eden sinan engin ve yıldırım demirörenden başkası değildir.

sezon başlıo artık bunları konuşmak mantıklı deil bakın aziz yıldırımve tayfasından çatlak geldi e gsde adnan sezgin olayı ortada bizde ibo krizi çözüldü bırakın herşey yolundayken suları bulandırmaya gerek yok herkes işine baksın adam gibi takımını desteklesin şampiyon olmak için kenetlenelim yönetimi falan bırakın gidin KOMBİNE ALIN!!!!!

futboldan anlamayan bir yönetim herkes kendi derdine düşmüş inanın bana delgado ve ertuğrul hoca olmasa biz ligi ilk 10 da bitiremeyiz çünkü gerçek bjk lı ruhunu sadece ve sadece bu iki isim yansıtıyo

Bencede yönetim istifa etmeli.Bu yönetim geldi geleli bi kere lig şampiyonluğu göremedik.Her oyuncuyu büyük vaatlerle alıyoruz ama oyuncu 1 sene sonra gönderiyoruz.Bu böyle olmaz bence.Gelde Serdar Bilgili ve yönetimini arama...

Geri