bjk yönetimi istifa etmeli mi?

bjk yönetimi istifa etmeli mi??(ertuğrul hoca hariç)

• evet(istifa etmeli)

Kullanılan: 51 82.3%
  • hayır(yönetim ii)

Kullanılan: 11 17.7%

• Kullanılan toplam oy
    62

seyyid

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bjk yönetiminin istifa etmesini istiyorum.
neden mi?
yönetim sivok,zapotucny,seric,gordon,diaata )vb daha çook var) futbolcuları alıyor futbolcunun hiç faydası olmuyor mesela yeni transferlerden sivok un gönderilmesi düşünülüyor

yani bjk yönetimi (ertuğrul hoca ya laf yok) istifaya çağırıyorum

yani BjK'nin büyük bi kuLüp oLarak kaLması isteniLiyorsa yönetim ve sinan engin in bu işi bırakması Lazım..

evet ertugrul hocaya laf yok azeri armatörü başkan yapsınlar:D

olumlu icraatleri, kabahat ve ahmaklıklarından dahafazla olan her yönetim acilen çekip gitmelidir. demirci ve ekibi de acilen gitmeli ama sağlam bi muhalefet ve aday çıkaramıyor koskoca camia.

yorumlarr görelim

kardeşim katılıyorum sana tamamı ile bıraksınlar artık yeter......

beşiktaşa daha ne yapcaklar ki.herkesin alay konusu olduk.yeter artık.gitsin bu yönetim.her yeni şey olumlu hava katar.ARTIK DEĞİŞİKLİK ZAMANI.

Valla bu sezonki takımdan hiç ama hiç memnun değilim. Başarılı olacağımıza inanmıyorum. Yönetime Güvenim kalmadı. Sağlam'ın eline düzgün kadro verilmiyor. Yine hüsran yaşaycağız galiba. İstifa Etsinler ARTIK :S

1 kişi etmesın demıs 21 kısı evet demıs :S
o 1 kişi Yıldırım Demirorenın kızı heralde :mad:

Beşiktaş her sene daha da küçülüyor tepede neredeyse iki klüp kaldı şampiyonlukları paylaşıp gidiyorlar. Beşiktaş ise yerinde sayıyor. Allah taraftaar sabır versin. Ayrıca transferler tam bir fiyasko, transfer yapmak için transfer yapmak ortalığa para saçmaktan başka bir işe yaramıyor. Başkanın babası o kadar zenginse daha iyi futbolcular alsın. Beşiktaş üzerinde bu kadar geçindikleri yeterrrrrrrr...

imza kampanyası felan mı yapsak adam kürdan manyağı gitsede bjk çıkış yapsa

Geri