BjK,Gs,Fb Başkanları :D

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş başkanı Yıldırım demirören bir gün berbere gider.Berberde bir güzel tıraş olur ,tam çıkıcakken elini cebine atar o sırada berber aman efendim siz beşiktaşın koskoca başkanısınız sizden para alamam der.Bunun üzerine ertesi gün Y.Demirören berbere hediye olarak tüm futbolcuların imzasının olduğu bir forma gönderir.
Sonra fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırmda bu berbere gider tabiki aynı muameleyi görür.Bir güzel traşını olur ,çayını içer tam çıkıcakken elini cebine atar dudurn durun der berber sizden para alamam siz koskoca fenerbahçenin başkanısınz der.Ertesi gün Aziz .Y hediye olarak berbere 1 yıllık kombine kartı hediye eder.
Bu seferde Özhan Canaydın aynı berbere gider tıraşını olur tabi bizim berber yine para almaz,siz ki avrupa fatihi cimbomun başkanısınız sizden para almak olurmu der.Bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki berber dükkanın önünde tüm Gs'li yöneticiler kuyruğa geçmiş......hani beleş ya!!

gs li arklardan özür dileriz umarım bunun sadece bi fıkradan ibaret olduğunu düşünüyosunuzdur...

fıkra beni güldürmüş olabilir ama sanırım Galatasarylı arkadaşlar bundan pek hoşnut olmayacaklardır

bencede ama neticede fıkra ya

galatasarylı olarak fıkaryı okudum ama sadece fıkra gülmek içdir başka biş için diil kızmaya gerk yok

gslıların olumlu tepki gostermesine sevindim dogrusu :D

çok güzel olmuş gs arkadaşlar kızmaz buna kızacak bişi yok:D

gerceği söylemek gerekirse: komik değil...

Galatasaray Da Zamanı Gelince Umarım Eski GunLerine Geri Doner En Buyuk Rakibimiz oLsada fıkramızda cok guzel

Geri