BJK - DenizLi [TSL 8. Hafta - Tek BaşLık]

Nihayet 3 puan daha alabildik...:001_smile:

Ben beişktaşlı olarak Bu maçıda kaybedelim derim. SEBEBİ İSE BİZİ LİGE bu halde başlata mustafa ve tüpcü gitsin takım yenılsın.

bu maçdan sonra gitsin bari şamp. liginden fb gibi 0 cekmeyelım mustafa denizli fenere yaptıı gıbı bızede 0 cekdırecek.

Çok şükür nihayet kazandık.İnşallah devamı gelir.

içimde zerre kadar sevinç yok..bu saatten sonra maç alsak noolur almasak noolur..

BEŞİKTAŞ ismini ayrı tutuyorum..bu isme olan sevgim hiç bitmeyecek..

benim derdim bu isim altındaki ruhsuzlar..

bende ne zevk bıraktılar ne heyecan..

benim için bu golün ve galibiyetin hiç bir önemi yok.. olmayacak da.. tribünlerin gerginliğini ve oluşturduğu stres ve baskının da belki büyük etkisi var ama bu takım böyle bir futbol oynayamaz... futbol bile demek istemiyorum açıkcası.. bi tane ayağa 4-5 pas edip organize gol atağımız olmadı ki gol olmasa bile heyecanlanalım.. sıradanın da sıradanı bir takım gibi.. olmaz arkadaş bu camia bu kadar seven kişi böyle bir takım izlemeyi haketmiyor. hep diyoruz ya bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin diye ama vazgeçmeden bile yaradan bizim belamızı vermiş ..

Nobre ilk dakikada o golü atamıosa..Serdar Özkan bombaş kaçırıosa ne yapayım ben 3 puanı..
Ve açıkcası kazandık ama iyi oynamadık...

Milyar Dolarlar İstiyorsunuz.
Formanın Hakkını Vermiyorsunuz.
Taraftarla Dalga Geçiyorsunuz.
Formalari Çıkarın Çıplak Oynayın.

denizli yi 1-0 yendik diye sevinecek halimiz yok herhalde.10 mac oynamadan lig bitti....artik seneye diyecem ama demiroren baskan olduktan sonra ne farkederki......

Yendigimiz İçin Hem MutLuyum Hem Mutsuzum Tuhaf ßi Durum İçerisindeyım..ßunun Nedenını ßeşiktaşLı KardeşLerım ßiLirLer..

ßu GoL Kaçırma Mevzusu Canımı Sıkıyor.. Ayrıca Serdar Özkan Ve Rüştüyü ßu Kadroda Görmek Istemıyoruz Artık..

İnşaLLah Dahada Iyı oLucak Kara KartaLım..​

ben kaptim parayi
150 TL aldim bile

Çok karmaşık bi durumun içindeyiz yendiğimize de sevinemiyoruz. Bunun tek sorumlusu var o da Demirören. Bi de maça karısıyla gelmiş göz boyamak için. Tribünler zaten gergin destek mi olunsun yoksa protesto mu olsun diye ikiye bölünmler de başladı. Bu ancak kongrede son bulur.

Geri