BJK - DenizLi [TSL 8. Hafta - Tek BaşLık]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
beikta.png
vs-1.png
denizli.png

Beşiktaş, geçen sezon son maçta yenip şampiyonluk turu attığı Horoz’un karşısına bu kez sıkıntılı çıkıyor. Mustafa Hoca Denizli’ye yenilirse tutunacak dalı kalmayacak

Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’taki geleceğine, geçen sezonun son maçında yenerek şampiyonluk turu attığı adaşı “Denizlispor” yön verecek. Kartal, ligde yarın Horozlar’la karşılaşacak. İnönü Stadı’nda oynanacak maçta alınacak bir yenilgi, Mustafa Hoca’nın Beşiktaş’taki kariyerinin büyük ihtimalle sonu olacak. Çünkü kredisini bitiren Denizli için artık tutunacağı dal kalmayacak. Beraberlik bile Kartal’da ortalığı karıştıracak, taraftar yine protestolarda bulunacak. Öte yandan Fener’deki ikinci sezonunda Devler Ligi’nde sıfır çekip, ligin devre arasına kovulan Denizli yine aynı kaderi yaşıyor.

Artık hiç bişey beklemiyorum.

Simsiyah kaderimizin Bembeyaz umuduydu ama artık o umut da kalmadı

Artık Kazanır diye bekLiyorum. . .

Ama ben iddaa'da ALt oynar rahatıma bakarım. . .

Tahmini skor

1-0 . . .

bende bişey beklemiyorum artık takımdan, hep hüsran yaşamaktan yoruldum, bıktım. Spor toto oynayacam şimdi orada bile 1 X 2 nin hepsini işaretlicem. Güvenemiyorum takıma...

Bu Maçtan Puan Çıkmadığı Taktirde Mustafa DenizLi ve Bir Çok Yabancı Oyuncu Takımdan GönderiLecek Umudumuz Tüpçününde Gitmesi...
Ayrıca HeLL Geçen Seferde ALt Verip Yattın Dikkat Et :p

BJK alıcaktır.. almalı arıtık :)

Tahmın Bjk 1 - 1 Denizli ya da Bjk 2 - 1 DenizLi

~SiLenT ScЯeaM~;4677845' Alıntı:
Bu Maçtan Puan Çıkmadığı Taktirde Mustafa DenizLi ve Bir Çok Yabancı Oyuncu Takımdan GönderiLecek Umudumuz Tüpçününde Gitmesi...
Ayrıca HeLL Geçen Seferde ALt Verip Yattın Dikkat Et :p

Orda CSKA nın 2 goL atmasını bekLemiyordum. . .

Ama denizLi hayatta 2 goL atamaz.
Bjk 'da atarsa bir tane atar zaten. . .

En kötü ihtimaL 1-1 =)

Orda CSKA nın 2 goL atmasını bekLemiyordum. . .

Ama denizLi hayatta 2 goL atamaz.
Bjk 'da atarsa bir tane atar zaten. . .

En kötü ihtimaL 1-1 =)

7 lig 2 şl toplam 9 maçta 4 gol atan ancak bu maçta 1 gol atar gibime geliyor
denizli zaten zor
bencede bu maç kesin alt biter oranda iyi yani 1.95

Bu maçın tahmini çok zor..1 oLur 0 oLur 2 oLur aLt oLur üst oLur hiç beLLi oLmaz..
Ama kesin oLan birşey varki bu maçtanda puan aLamassak gidenLer çok oLur..

Beşiktaş üstüsteb %100 lük goller kaçırıyor. Tribünler gergin kavgalar var. tüpçü yapılan protestolardan suratı beş karış. çok ilginç bi maç oluyo bi maçtan çok daha fazlası

Bu iki pozisyon gol olmadıysa daha da gol olmaz bence de Serdar Özkan ne kadar beceriksiz bi topçuymuş arkadaş.

İlk yarı 0-0 bitti. kaçan gollere üzülmüyorum artık. Bu kötü gidiş iyi birşeylerin olacağının habercisi sanki. Demirörenin gitmesine sebp olur inşallah

Ne berbat bir maç, ruhu gitmiş ya bizimkilerin. Gol olsa maça renk gelir, Ds yensin ya bari adamların işine yarasın, puana ihtiyaçları var.

Gooooooooooooolllllll

tabata şansımz kırılıyor galiba

devam devam hadi beşiktaşım farka...:)

Geri