Bjk 4-2 Fb // Türkiye Kupası Beşiktaş'ın [TEK BAŞLIK]

maç keşke 3-1 bitseydi.. bu ara hakem efendi süper bir penaltı yaratarak skor açısından feneri ezdirtmek istemedi sanırım. darısı şampiyonluğa diyorum işallah.

Hayırlı Olsun . 27 Yılda Bakalım Neler Olacak:biggrin:biggrin

Oha penaltıya bak
hakeme rağmen
fenere kupa haram :)

Fener Yine Boboyu aLdı =)

11+1 Fark Etmez Bobo Affetmez....

Bide Bu Yusuf Doğuştan BeşiktaşLımı Diye Bi Mevzu Vardı =)

DOĞUŞTAN BEŞİKTAŞLI :):):)

Hakem eyyamın doruguna ulaştı.Ceza sahası dısında bu tip pozisyonlara faul dahi çaldıgını görmedim.Hakedilmemiş penaltıyı Alex'in dışarı atmasını beklerdim.Gelecek senelerde inşallah çubuklunun hakkını veren oyuncularla yolumuza devam ederiz.Tebrikler Beşiktaş

tebrikler beşiktaşlı arkadaşlara

maç keşke 3-1 bitseydi.. bu ara hakem efendi süper bir penaltı yaratarak skor açısından feneri ezdirtmek istemedi sanırım. darısı şampiyonluğa diyorum işallah.

kesinlikle katılıyorum:D başlık değişmesin 4-1 bitti çünki :D sırada lig var hayırlısı olsun onuda alıcan inşallah.

BANA EN BÜYÜK DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞIM

gidiyos fenere 4 tane atıyos kupayı alıyos dönüyos :):)

İcimdeki kartal aşkı bambaşka
Bu büyük taraftarınla çok yaşa
geyFB engelleri aşıyor
Kupaları birer birer ..alıyor
Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay Lay

BEŞİKTAŞ AŞkı için bunu msn'de 10 kişiye GONDERİN​

ulan şu maçı izleyemedim.apartman toplantısı vardı:)ah ulan ah..bu maçtan sonra sustular.erdem şu imza işini nasıl yapıyoruz ya sninkine benzer bi imza koymak istiyorumda...

kupayla ilgili foruma açılan konuların birinde '' içimden bir ses kupa bu sene fenerin diyor '' demiştim..içimdeki sesi susturun diye de eklemiştim...içimdeki sesi susturduğun için teşekkürler beşiktAŞK'ım...

üst komşum fener gol atınca pat küt tepiniyodu ondan sonraki tüm bağrış çağırış bana aitti ses çıkmıyodu yukardan :):):):)

Geri