Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bjk 4-2 Fb // Türkiye Kupası Beşiktaş'ın [TEK BAŞLIK]
maç keşke 3-1 bitseydi.. bu ara hakem efendi süper bir penaltı yaratarak skor açısından feneri ezdirtmek istemedi sanırım. darısı şampiyonluğa diyorum işallah.
Hakem eyyamın doruguna ulaştı.Ceza sahası dısında bu tip pozisyonlara faul dahi çaldıgını görmedim.Hakedilmemiş penaltıyı Alex'in dışarı atmasını beklerdim.Gelecek senelerde inşallah çubuklunun hakkını veren oyuncularla yolumuza devam ederiz.Tebrikler Beşiktaş
maç keşke 3-1 bitseydi.. bu ara hakem efendi süper bir penaltı yaratarak skor açısından feneri ezdirtmek istemedi sanırım. darısı şampiyonluğa diyorum işallah.
ulan şu maçı izleyemedim.apartman toplantısı vardıah ulan ah..bu maçtan sonra sustular.erdem şu imza işini nasıl yapıyoruz ya sninkine benzer bi imza koymak istiyorumda...
kupayla ilgili foruma açılan konuların birinde '' içimden bir ses kupa bu sene fenerin diyor '' demiştim..içimdeki sesi susturun diye de eklemiştim...içimdeki sesi susturduğun için teşekkürler beşiktAŞK'ım...