BJK 3-2 Eskişehir [TSL 27. Hafta Tek BaşLık]

4efb2e4f9b353cb268cb60c41def4fa6.jpg
[/URL][/IMG]

bu söylenen söz yerine getirilsin:sigara:

biz gol yediğimiz zaman bizden cok febe ve gese liler oluyo bizim çöplükte haaa ne kuyruk acıları varmış beee:):)

o febe'yi değiştir birader ne dalga geçtik yediğiniz goller için nede ters bişey söledik adamın sinirini bozma akşam akşam

biz gol yediğimiz zaman bizden cok febe ve gese liler oluyo bizim çöplükte haaa ne kuyruk acıları varmış beee:):)

remington geçen gün bu takım kısaltmaları için bi arkadaşı sınırsız banladım.. Mesajını editlersen sevinirim bu tür tartışma yaratıcak tahrik edicek kelimeler kullanmıyoruz.. Tekrar uyarmam..

Neyini değiştireceğim niye değiştirceğim anlamış değilim.İlk harflerinizin okunuşunu yazdım ortamı germeyelim...Foruma yazarken üslubumuza dikkat edelim...atttıgım post düzeltilmiştir Karma arkadaşım uyarı için sağol.

es es imin bu maçıda alması lazım.hak eden kazansın diyorum.

helal olsun size arkadaşlar,sporun dostluk kardeşlık olduğunu her fırsatta gösteriyoruz değilmi :) rahmetli Canaydın gibi başkan,oyuncu ve taraftarlara ihtiyacımız var türk sporu olarak.
bu arada sayın Canaydın'a rahmet ailesine sabır diliyorum.

Yemin Ederim Bjk Nin Bu maçı Çevireceğini Düşnüyordum ama Buraya yazmadım Yenilir de Dalga Geçerler Diye .. Mustafa Denizli Çok etkili bir faktör .. Emin olun Rijkaard Bjk nin Başında olsa 2-0 dan 3-2 ye Gelmezdi Samimi olarak söylüyorum . Mustafa Denizli Ve Bjk'yi kutluyorum

Yemin Ederim Bjk Nin Bu maçı Çevireceğini Düşnüyordum ama Buraya yazmadım Yenilir de Dalga Geçerler Diye .. Mustafa Denizli Çok etkili bir faktör .. Emin olun Rijkaard Bjk nin Başında olsa 2-0 dan 3-2 ye Gelmezdi Samimi olarak söylüyorum . Mustafa Denizli Ve Bjk'yi kutluyorum

Bi Gs li olarak rakip takım adına böyle güzel yorumlar yapabilmen çok güzel saol Mert derbide başarılar :D...

Geri