BJK 3-2 Eskişehir [TSL 27. Hafta Tek BaşLık]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
besiktas.png
f2m5a162ebgh9.png
eskisehirspor.png

Gidman1234521.jpeg

ESKİŞEHİR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesislerinde yaptığı idmanla devam etti.

Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı idmanla devam etti.

Takım halinde yapılan koşularla başlayan antrenmanda bir süre pas çalışan Siyah Beyazlılar, son bölümde yaptığı taktik ağırlıklı idmanla günü tamamladı.

Dünkü çalışmada sakatlanan ve tedavisine hemen başlanan Tabata antrenmana katılmazken, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Nobre takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Siyah Beyazlılar, yarın (26 Mart) yapacağı idmanın ardından Eskişehirspor maçı için kampa girecek.

Gbjk_antep_lig_holosko1.jpg

FİLİP HOLOSKO AFFETTİRECEK

Kasımpaşa maçında iki net pozisyondan yararlanamayan Filip Holosko, antrenmanlardaki performansıyla göz kamaştırıyor

“Kaçırdığım golleri aklımdan çıkaramıyorum” diyen genç yıldız, “Önemli fırsatları harcadım. Maçı ancak üç gün sonra tekrar izleyebildim. Doğrusu ben de inanamadım. Zor olanı başarmışım. Bunu İnönü’de oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasında terse çevireceğim. Taraftarlarımıza kendimi affettireceğim” diye konuştu. Şampiyonluğa inandığını bir kez daha tekrarlayan Holosko, ligi en az 10 golle tamamlayacağının altını çizdi.

Gekremeskisehirspor.jpg

`YİNE GOLÜMÜ ATACAĞIM`

Ligin ilk yarısında oynanan maçta attığı tek golle Eskişehir`i deviren Ekrem Dağ, İnönü`de oynanacak maç öncesi iddialı konuştu.

Taraftarının önünde bu sevinci yeniden yaşamak istediğini belirten Ekrem, “Hocamızın taktiği gereği devamlı sürpriz çıkışlar yapıyorum. İlk yarıdaki maçta da bu taktiğin meyvesini aldık. Şampiyonluk yolunda kalan tüm maçları kazanıp yine mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için puan kaybına tahammülümüz yok” diye konuştu.

Gcarsitribun.jpg

TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ

Derbi maçlardaki bilet fiyatlarına tepki gösterilmesi üzerine harekete geçen yönetim, Belediyespor maçı biletlerinde büyük indirime gitmişti.

Siyah-Beyazlı yönetim indirim kararını Eskişehir maçı için de devam ettirdi. Bu gelişme üzerine taraftarlar cumartesi günkü maçın belitlerine, tıpkı Belediye maçı öncesi olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi. 20 liradan başlayan biletlerin büyük bölümünü tüketen taraftarların, Eskişehir maçında İnönü tribünlerini tamamen doldurması bekleniyor.

BİLET FİYATLARI

Eski Açık Rakip Takım: 20,00 TL
Eski Açık: 20,00 TL
Kapalı Alt: 50,00 TL
Kapalı Üst: 70,00 TL
Numaralı Kenar: 75,00 TL
Numaralı Orta: 100,00 TL
VIP Alt A - F: 100,00 TL
VIP Alt B - E: 125,00 TL
VIP Alt C - D: 150,00 TL
VIP Üst A - F: 150,00 TL
VIP Üst B - E: 200,00 TL
Yeni Açık: 25,00 TL

Beşiktaş ' ın mutLak kazanması Gereken Bir 90 Dakika .. Beşiktaş Kazanır Bence 2-3 Gol olur :D

Biletimi aldım. ;))
Es es es Ki ki ki :)

Bende Bu Sefer Açıkta OLacağım Büyük İhtimaL.
Başaracağız İnşaaLLah Bu Hafta Derbi Var Boş Geçmek OLmaz.

Rıza hocanın yaptıgı bazı açıkLamaLar canımı sıktı..Umarım kayıpsız atLatırız şu maçı bide en güzeLin 2 3 tane atarız..

Bursa da kaybetti bu hafta mutlaka kazanmamız lazım

Beşiktaş'ın zor maçlarından birisi... Eskişehir iyi oynayan bir ekip... İki takıma da başarılar... Hak eden tarafın kazanması dileğiyle...

Beşiktaşımıza BaşarıLar

Inönü kapalı gişe

Beşiktaş, Süper Lig`de Eskişehirspor ile oynayacağı maç öncesi Beşiktaş taraftarı İnönü stadını tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor.

Dün çıkan Beşiktaş-Eskişehirspor maçının biletlerinin tükendiği ve Bursaspor`un puan kaybından sonra Beşiktaş`lı taraftarların Eskişehirspor maçında şov yapmaya hazırlandığı hakkında duyumlar elimize ulaştı.

Beşiktaş`lı taraftarların ayrıca 300 bin kişide bir rastlanan SSPE hastalığına yakalanan Mehmet Uzun için bugün İnönü Stadı’nı dolduracak Beşiktaşlılar moralin en safını “O senin her gece efkarın / Gözündeki yaşın / Asla unutmadığın / O senin damarlarındaki kanın / Alnındaki yazın / Şanlı Beşiktaşın / Kalbinin en orta yerinde / Büyük bir yangın var / Alevler içinde / Mehmedim sen sakın vazgeçme / Bu mücadelende / Dualar seninle” diyerek verecekler Şifo’ya.

- HABER1903 -

nihat gol attı mert saçlarını baki mercimek gibi yapıcak sözü vardı ben anlamam :)

Geri