ßLu£
Banned
- Reaction score
- 0
ESKİŞEHİR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesislerinde yaptığı idmanla devam etti.
Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı idmanla devam etti.
Takım halinde yapılan koşularla başlayan antrenmanda bir süre pas çalışan Siyah Beyazlılar, son bölümde yaptığı taktik ağırlıklı idmanla günü tamamladı.
Dünkü çalışmada sakatlanan ve tedavisine hemen başlanan Tabata antrenmana katılmazken, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Nobre takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Siyah Beyazlılar, yarın (26 Mart) yapacağı idmanın ardından Eskişehirspor maçı için kampa girecek.
FİLİP HOLOSKO AFFETTİRECEK
Kasımpaşa maçında iki net pozisyondan yararlanamayan Filip Holosko, antrenmanlardaki performansıyla göz kamaştırıyor
“Kaçırdığım golleri aklımdan çıkaramıyorum” diyen genç yıldız, “Önemli fırsatları harcadım. Maçı ancak üç gün sonra tekrar izleyebildim. Doğrusu ben de inanamadım. Zor olanı başarmışım. Bunu İnönü’de oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasında terse çevireceğim. Taraftarlarımıza kendimi affettireceğim” diye konuştu. Şampiyonluğa inandığını bir kez daha tekrarlayan Holosko, ligi en az 10 golle tamamlayacağının altını çizdi.
`YİNE GOLÜMÜ ATACAĞIM`
Ligin ilk yarısında oynanan maçta attığı tek golle Eskişehir`i deviren Ekrem Dağ, İnönü`de oynanacak maç öncesi iddialı konuştu.
Taraftarının önünde bu sevinci yeniden yaşamak istediğini belirten Ekrem, “Hocamızın taktiği gereği devamlı sürpriz çıkışlar yapıyorum. İlk yarıdaki maçta da bu taktiğin meyvesini aldık. Şampiyonluk yolunda kalan tüm maçları kazanıp yine mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bunun için puan kaybına tahammülümüz yok” diye konuştu.
TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ
Derbi maçlardaki bilet fiyatlarına tepki gösterilmesi üzerine harekete geçen yönetim, Belediyespor maçı biletlerinde büyük indirime gitmişti.
Siyah-Beyazlı yönetim indirim kararını Eskişehir maçı için de devam ettirdi. Bu gelişme üzerine taraftarlar cumartesi günkü maçın belitlerine, tıpkı Belediye maçı öncesi olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi. 20 liradan başlayan biletlerin büyük bölümünü tüketen taraftarların, Eskişehir maçında İnönü tribünlerini tamamen doldurması bekleniyor.
BİLET FİYATLARI
Eski Açık Rakip Takım: 20,00 TL
Eski Açık: 20,00 TL
Kapalı Alt: 50,00 TL
Kapalı Üst: 70,00 TL
Numaralı Kenar: 75,00 TL
Numaralı Orta: 100,00 TL
VIP Alt A - F: 100,00 TL
VIP Alt B - E: 125,00 TL
VIP Alt C - D: 150,00 TL
VIP Üst A - F: 150,00 TL
VIP Üst B - E: 200,00 TL