BJK 2-1 K.Paşa [TsL 9.Hafta - Tek BaşLık]

Maçı lig tv den izliorm nihat ceza sahası dışından gol attı çok şükür Artık gol attı yaneeeeee :D

Maçı lig tv den izliorm nihat ceza sahası dışından gol attı çok şükür Artık gol attı yaneeeeee :D

Hadi Ya Gerçekten Lig Tv'den Mi İzLiyorsun Mertcim..??

Tühh Bizde Boşu Boşuna Fashion Tv'den İzLiyorduk... Dur AçaLım Bare Lig Tv'yi..

MozoLe Miяach;4708737' Alıntı:
Hadi Ya Gerçekten Lig Tv'den Mi İzLiyorsun Mertcim..??

Tühh Bizde Boşu Boşuna Fashion Tv'den İzLiyorduk... Dur AçaLım Bare Lig Tv'yi..

Aç Fashion Tv ni SeN ! :thumbdown: Sana bişi derdim de büyüğümsün Mert Abi Bo$ver :durdurun

ben seyretmiyorum maçı özellikle bari adam gibi oynasak da kendilerine güveni gelse

Sonunda takım gol atmaya başladı denizlispor sonra bu maç iyi moral olcak. Nihat ın atmasınıda sevindim morallenmiştir büyük baskı vardı üstünde. Sonunda bobo da oynuyor.

İyi Oynuyoruz Sanırım .. Tabata 2 Asist Yapmıs Bırde Gol Atarsa Süper Olur .. Takım İnşallah Bu Şekilde Dewam Eder ARtık..

2 Kırmızı Kart Üstüne Penaltıdan Gol Yedik İlginç Bi Maç Oluyo Sanırım Ozetlerı Heycanla Beklıyorm

BEŞİKTAŞ:2- Kasımpaşa:1

Bir hakem bu kadar kötü maç yönetebilir.Beşiktaş yenildiğinde bile bunda bin kat daha iyi oynuyordu.

K'Paşa maçında 2-0 öndesin kendi sahanda hem de ve son dakikaLarda 2 kırmızı yiyorsn..
ders aLınması gerek..

Şeytanın Bacağını Kırdı Beşiktaş Ama Son DkLardaki KırmızıLar OLmadı, Yine De 3 Puan ÖnemLiydi HayırLı OLsun Bu 3 Puan İnşaLLah Takımı Kendine Getirir, TebrikLer...

Hüseyin Göçek Seni Ferrari Ve Ernst KovaLasın..!!

helal olsun nihat.tabata çok güzel iki gol asisti yaptı...

Geri