BJK 1-1 GS [TSL 22. Hafta - Tek BaşLık]

Çok iyi bir oyun oLdu.. İki takımı da mücadeLesinden doLayı tebrik ederm..

aynı hakem aynı pozisyonda HoLosko'nun 2 karış ofsaytını yerken kimse ses çıkarmıyor ama.. =)

Fifa son kurallarında ofsayta yönelik olarak diyorki: Tereddütte kalıyorsan oynat....demekki tereddütte kalmış bu kadar basit.......

Nıhat ı oyuna alan Ekrem ve Tello ya tahammul eden Holosko ya sans vermeyen Yusuf u sol çizgiyi kılıtleyen DenizLi ye tesekkurler...

Maç bızım hakkımızdı ılk yarıdakı macta oldugu gıbı ama yıne Futbol Tanrıları sevmedı bızı...

Fifa son kurallarında ofsayta yönelik olarak diyorki: Tereddütte kalıyorsan oynat....demekki tereddütte kalmış bu kadar basit.......

Zaten bu akşamki hakemLerin artniyetLi oLduğunu düşünmüyorum..
Pozisyona geLirsek hakemin görüp görmediğini geçeLim; HoLosko'nun ofsayt oLduğu bariz ortada ancak top çizgiyi geçti mi geçmedi mi tvden biLe anLaşıLmıyor..

İki takım da çok iyi savunma,hücum ve mücadeLe etti..
ELimizden kaçtınız diyorsunuz ama skora bakarsak siz bizi yakaLamış oLuyorsunuz..
Maçın hakkı beraberLikti.. =)

İlk yarıda kaçan gollere yandım.

Buz gibi gol verilmedi.

Fenerasyon diye zıplayanlar niyeyse aynı haltı kendi yedimi sesleri çıkmıyo.

Erman hoca olsaydı bi tuvalet kağıdından kale yapar gösterirdi.

Maç Beşiktaşın hakkıydı tek kale oynadı adamlar.

Neyse bu beraberlik bize yarar inşallah.

Buz gibi gol verilmedi.

Fenerasyon diye zıplayanlar niyeyse aynı haltı kendi yedimi sesleri çıkmıyo.

Erman hoca olsaydı bi tuvalet kağıdından kale yapar gösterirdi.

Maç Beşiktaşın hakkıydı tek kale oynadı adamlar.

Neyse bu beraberlik bize yarar inşallah.

yemin ediyorum Fenerasyon Lafını en çok senden duydum bu forumda ve bi fenerLi söyLediği için de editLeme gereği duymuyorum ağzınıza yakışıyor çünkü..
evet bak bu Piero deL piero değiL ama tuvaLet kağıdıyLa anLaşıLamayacak pozisyonLarda kuLLanıLıyor:
Ligtv.com.tr - VideoHaber - GOL MÜ? DEĞİL Mİ?

Geri