BJK 0-1 Kayseri [TSL 6. Hafta - Tek BaşLık]

Beşiktaş...şampiyon olamaz demiyorum ama işini bayağı zora soktu,tabi öngörmek için henüz erken neticede önümüzde daha 27 maç var lakin bu gidiş kötü!

Bjk nin şansı kötü arkadasım kurşun döktürsünler acilen :D

Ramazan bitti... Oruç bitmedi!

news_manset_resim_la_bjkuz1.jpg

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor, "Son Şampiyon" her geçen gün daha kötüye gidiyor !.. Kayserispor maçına 4 maçtır gol atamadan ve 4 maçtır kazanamadan çıkan Beşiktaş, yine rakip filelerin tozunu alamadı, Makukula'nın ayağından yediği golle bu haftayı da golsüz ve puansız kapadı !..

Son golünü ligin 2. haftasında Antalyaspor'a atan, ardından Gençlerbirliği ve Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalıp, Galatasaray'a 3-0, Manhester United'a da 1-0 yenilen Beşiktaş, Kayserispor karşısında da hüsran yaşattı !..

Mustafa Denizli, Mahchester maçında kadroya bile almadığı Bobo'yu ilk 11'e alırken, Brezilyalı sol kanatta oynatarak yine şaşırtıcı bir hamle yaptı. Formsuz Nihat'ı yedeğe çeken Denizli, Nobre'yi de tek forvet olarak ileri sürdü.

Beşiktaş tarihinde İstanbul'da hiç yenilmediği Kayserispor karşısında kötü gidişe bir son vermek için mücadele etse de; gol orucuna son veremeyince puan hayal oldu. 53. dakikada Makukula'nın attığı golle Kayserispor İstanbul'dan 3 puanı kapıp taraftarına çifte bayram yaşattı.

Bu kez İnönü'yü doldurmayan Beşiktaş taraftarları ise 90 dakika verdikleri desteğin karşılığını alamadı... Maç bittiğinde tribünler "Yıldırım Demirören Yeter", "Yönetim istifa" sesleriyle inledi...

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR: 0-1
STAT: İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Erhan Sönmez, Ekrem Kan

BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, Ekrem, Serdar (Dk. 55 Nihat), Ernst, Tabata (Dk. 55 Fink), Tello (Dk. 80 Yusuf), Nobre, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Durmuş, Ali, Aydın, Toledo, Mehmet Eren, Saidou, Furkan, Olembe, Makukula, Cangele
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GOL: Dk. 53 Makukula

SARI KART: İbrahim Kaş

Bence bu maç patlarız artık

fena patladı harbi Kartal..

geçmiş olsun..

Kayseri golden sonra oyunu soğutmak için kendini yerlere attı durdu .. maçı soğutmayı çok iyi becerdiler..
6 dakika uzatma bile kurtarmadı...

Kayseri defansif açıdan müthiş yalnış golü atan eleman ARIZA mıydı neydi adı o ve kaleci çok sırıtıyor.. satsınlar FENER'e onları da ))

Beşiktaş kötü oynamadı yine ama goL atacak adam yok.. Fink atsaydı ßjk yenerdi.. Ama kaLeyLe aLakası olmayan yere attı maşaLLah.. BJK Uefa'ya gitsin öpsün ßaşının üstüne koysun..
Büyük Beşiktaş Taraftarıda süperdi hiç küfür etmediler bugün.. Örnek taraftar (!)

Demir ören yeteeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr. bu ne pişkinliktir .

Helal olsun valla.Bu kadronun yedeklerini herhangi bir anadolu takımına ver ilk 3 e oynar Denizli 6 hafta oldu daha kadroyu oturtamadı ne yapmaya çalıştığını anlamak zor...Zaten yakındır gönderirler.Yeni hoca takımı tanıması kadroyu kurması vb.. 3-4 haftada öyle geçer bu sene şampiyonluk imkansız gibi hayırlısı

arttık gaLibiyet bekLiyordum. . .
BekLemediğim bir sonuçtu!

Edit : Kim ne derse desin küfür etmeye hakkın yok!!

Gereksiz msjLar silindi. . .
GerekLi KişiLer cezaLandırıLacak!

denizli hesap yapmaya devam etsin bilmem kaç hafta sonra şu sıradayız bizim için lig bilmem ne maçında başlayacak. bu gidişle beşiktaş için lig başlamadan bitecek. hesaplar kalacak geriye.

maçın şimdi özetini izLedim,çok kötü bir maç değiL eLbet ama Kayseri daha iyi oynamış ve haketmiş maçı..
Demirören ve DenizLi benim için iki zararLı insan..
Türk futboLunun 3. büyüğü Beşiktaş için bu iki kişinin derhaL gitmesi gerekiyor..

Kayseriyi tebrik ediyorum,izlemedim ama bjk bu sene kötü başladı..

Denizli'nin taktiği tutmadı..

Denizli'nin taktiği tutmadı..
Mustafa Denizli, ManU kadrosundan 2 değişilikle sahaya çıktı ama..

Denizli, Manchester United maçı kadrosundan 2 değişiklikle takımını Kayserispor karşısına çıkardı.

Holosko'nun yerine Bobo'yu görevlendiren Denizli, İbrahim Üzülmez'i de yedek soyundurup, Şilili futbolcu Rodrigo Tello'ya ilk 11'de şans tanıdı.

Savunmayı İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok ve Ekrem Dağ'dan oluşturan deneyimli teknik adam, forvette Nobre-Bobo ikilisini oynattı. Orta sahanın solunda Tello, sağında ise Serdar Özkan forma giydi.

Siyah-beyazlılarda Holosko ve İbrahim Üzülmez'in yanı sıra Rüştü, Fink, Nihat, Rıdvan ve Yusuf yedek kulübesinde yer aldı. Beşiktaş'ta Erhan, İsmail, Uğur, Erkan ve İbrahim Toraman 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

kaynak

Geri