BJK 0-0 G.Antep [TSL 4.Hafta - Tek BaşLık]

Artık diyecek birşey yok. Şu takımın haline bakıpta gelecekten umudu olan 1 tane yönetici, oyuncu, teknik heyet, taraftar var mı ? Çok doluyum o yüzden konuşmayım, yoksa kötü olacak

Neyse RONALDOYU bile gölgede bırakacak TABATA transferi ile herşey düzelir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DenizLi h.içi artisLik yapıp konuşmak koLay önemLi oLan h.sonu takımı konusturmak . . .

Bjk'ın işi bu sezon çok zor. . .

Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak kursağımızda kalıyor,söylesene bize hoca takım niye oynamıyor!!!

maçı İzlemeyen Arkadaşlarımız Hemen yorum yapmayın. Beşiktaş Güzel oynadı. Tek kale oynadı ama Bir Türlü Gol atamadı. Neden Gol atamıyor Anlayamıyorum. Tek kale oynadılar ama gol yok. Beşiktaş ın Sıkıntısı warr.

İnanılır gibi değilya.Bu kadar para harcayıp böyle bir takım ortaya çıkarmak inanılmaz.Tüpçü ve yönetim bir beceriksizlik abidesi oldu.Rezalet.Rezalet.Rezalet.

Ben Cimbomluyum. Ama Beşiktas'a sempati duyarım. Sunu söylemeliyim ki gerçekler acıdır. Beşiktaş bu futbolla neyi hedefliyor anlamıs değilim. Bu kadaroyla Şampiyonlar liginden bişe beklemesin. TSL'de ancak UEFA'ya giderse Basarı olur !

Man. UTD maçını fark yemeden bitirirlerse ülke futbolu için güzel olur kanaatindeyim. :)

maçı İzlemeyen Arkadaşlarımız Hemen yorum yapmayın. Beşiktaş Güzel oynadı. Tek kale oynadı ama Bir Türlü Gol atamadı. Neden Gol atamıyor Anlayamıyorum. Tek kale oynadılar ama gol yok. Beşiktaş ın Sıkıntısı warr.

kardeş izledik maçı, tek kale oynasan nolur gol olmadıktan sonra. G.antep e gol atamadık , sonraki maçlar nolcak, avrupa nolcak gerisini sen düşün

kardeş izledik maçı, tek kale oynasan nolur gol olmadıktan sonra. G.antep e gol atamadık , sonraki maçlar nolcak, avrupa nolcak gerisini sen düşün

Benimde hiç beklentim kalmadı.Hiç transfer yapmasak neyse ama okadar para harcadıktan sonra yazıklar olsun diyorum.Yazıktır bu camiaya ve taraftara.

günah ya vallahi günah... ibrahim kaş batırdı... ernst toparladı onu çıkardı... savunma savunma... gol atamadıktan sonra yemişim savunmasını... rakiplerimiz gol şov yapıo biz daha maç alamıoz... tamam güzel oynadılar ama pozisyonu kurucak 1 tane adam olmaz mı ya bi takımda...

inanmiyorum yaa, bu kacinci beraberlik! harbiden insanin moralini bozuyor

Galatasaray bu hafta kazanıp derbiyide alırsa 5. haftada fark 9 olur.Artık Denizlide kargaların yanına gider.

'HayaL KırıkLığı Yaşadım'

Beşiktaş`ın İtalyan savunma oyuncusu Ferrari maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Gferrari_bjk_topl.jpg

Ferrari yaptığı açıklamada "Açıkcası bugün bizim için önemli bir gündü. Bütün arkadaşlarımla beraber bende de büyük bir heyecan vardı. Taraftarımızla buluştuk bugün. Üzgünüz. Buradan galibiyet çıkarmak istiyorduk. Ama olmayınca olmuyor. Biraz kötü bir dönemden geçtiğimiz doğru. Ama bu dönemi atlatacağımızdan eminiz. Kimse kötü düşüncelere kapılmasın.

Hayal kırıklığı yaşadım maç sonunda. Çok istedik çünkü. Yenmemiz gerekiyordu. Çok fazla şansımız da oldu ama ucundan döndük galibiyetin ve bu bende hayal kırıklığı yaşattı. Buradan takım kötü gibi bir mesaj vermiyorum. Sadece şanssızdık.

Zor bir gruba düştüğümüz söylenebilir aslında ama biz ilk ikiyi zorlayacağız ve sonra da önümüze bakacağız." dedi.

Ne alman Merdeces Ne de Lamborgini Seviyoruz Seni Matteo Ferrari Matteo Ferrari !!

Bugün takım iyidi ama olmayınca gerçekten olmuyor.

maçı izleyemedim ama izleyen arkadaşların dediğine göre iyi oyun çıkarmışız..inşallah kaybettiğimiz bu puanları sonrasında çok aramayız..şimdilik sabır sabır sabır diyorum...

Beşiktaş`ın milli yıldızı Nihat Kahveci, 0-0 biten Gaziantepspor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

Gnihat_kupa.jpg

Nihat Kahveci yaptığı açıklamada "Sahaya çıktığımda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Eleştirildiğim kesin. Benden gol bekleniyor. Ne kadar yuvam da olsa burası 8 sene buradan uzak kaldım. Her şey çok farklı.

Sonuçta 2 ay gibi bir sürede askerlikten de dolayı pek bir şey yapamadım. Ama gün geçtikçe daha iyi olduğumu düşünüyorum.

Futbol çok ince bir çizgi sonuçta. O direğe çarpan top gol olsaydı şu anda herşey çok farklı olabilirdi. Golü bulsak sonuç farklı olurdu. Golü de bulamayınca rakiplerimiz kapanıyor.

Stresim ve gerginliğim yok. Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum.

Şampiyonlar Ligi maçlarına daha var. Oradaki takımların hepsi güçlü takımlar. Kolay maç yok. Bizim hedefimiz gruptan çıkmak. Elimizden geleni yapacağız." dedi.

Geri