BJK 0-0 Diyarbakır [TSL 15. Hafta - Tek BaşLık]

Beşiktaş' ım bu hafta da gol yemedi. kaçan gollere yazık.
kalecileri çok şanslıydı.

bir takımda 2 3 futbolcuya birden kramp girer mi allah sizi ne yapmasın sinirden titriyorm valla kendilerine güvenseydiler erkek olsaydılar adam gibi oynasaydılar futbolu kirletmeseydiler nolurdu bize gelince nobre mustafa denizlinin üvey oğlu fln mı biri bana açıklasıııınnnn.......

skora şaşırdım açıkçası...

Yılmaz abi dur bakalım sizin maç daha oynanmadı

Kimseyi ELeştirmeye KaLkmayacağım Takımı BugünLere Getiren Bu Hoca Beşiktaş İçin TerLeyende Bu FutboLcuLar.
OLur Daha OLacaktırda MoraL Bozmamak Lazım.

yanarım yanarım da kaçan gollere yanarım. ya bir de bişey sorucam maç izliyen arkadaşlar Tribünden Allah Allah sesleri geliyodu tam anlayamadım ne diyolar anlayan oldu mu? ilk defa söylüyolar galiba daha önce hiç duymadım.

yanarım yanarım da kaçan gollere yanarım. ya bir de bişey sorucam maç izliyen arkadaşlar Tribünden Allah Allah sesleri geliyodu tam anlayamadım ne diyolar anlayan oldu mu? ilk defa söylüyolar galiba daha önce hiç duymadım.

Mami bunlar iyi günleriniz

Hele mert gibi taraftarınız olursa daha neler göreceksiniz

Bu beraberliğe dua edin

Mert Ne Yaptın Hacı Sen Bu Üstteki KamiLe :)

Hiç Sorun DeğiL BeraberLik.. Tek Sorun Nihat Ve Tabata..

Ama ÇözüLmeyecek Sorun Yoktur.. Elbet OnLarda Kendıne GeLir Yada GetirtiLir.. ;)

allah allah saldır beşiktaş dedik ama golü atamadık olsun ama gidişatımız olumlu olsun da puan kayıpları elbette olacaktır..

Abi ben olayi buldum. Besiktasin ne zaman ciddi ciddi yenmesini istiyorsam gidiyor yeniliyor,berabere kaliyor.

Insallah besiktas sampiyon olur ;)

(Bu mac CSKA macini etkilemez bilginize..)

Allah Allah Allah Allah Saldır Beşiktaş
Liderliğe Az Kaldı Saldır Beşiktaş

Ben hala şu diğer takımları tutan arkadaşları anlamıyorum. Hala gelip gelip buralara yazı yazıyolar.. Yok bunlar iyi günleriniz v.s. zaten kötü günleri biz ligin başında bıraktık. Ama sizler kötüyü daha yeni yaşamaya başladınız. Neyse sizin sorunlarınız beni ilgilendirmez. Her hafta yenilin benim için mükemmel olur. Sizlerde bizim için aynı şeyi düşünüyosunuz. Ama buraya gelipte oo noldu falan yazmam hiç alemi yok. Sadece 1 beraberlik aldık.

Nihat - Nobre - Yusuf. Maalesef bu 3 futbolcu Beşiktaş'ıma pek yarar sağlamıyor. Yusuf'u 2. yarı son 20-25 dk. alması gerekir diye düşünüyorum Denizli'nin. Nobre ortada bir şey yazmaya gerek yok. Nihat geldiğinden beri ha düzelecek ha düzeldi derken ilk yarı bitti. Bu nasıl bir şeydir anlamadım gitti. Hocada CSKA maçını düşünerek herhalde bu kadroyla çıktı. Çünkü avrupada devam edebilmemiz için o maçı mutlaka kazanmamız gerekli. Ama ligde aldığımız bu beraberliğin telafisi mümkün olacaktır. Gördüğümüz gibi 12 puan gerideydik ama rakiplerimizin yanına kadar gelmeyi başardık.

Neyse kazanmamız gereken bir maçtı bence ama dediğim gibi telafisi mümkün. İnşallah avrupada yolumuza devam edebiliriz de bu beraberlik hepimize hoş görünür.

Noldu lan mert efendi

Fenerbahçeyle dalga geçiyordun

Diyarbakır senin adam ettimi

Edemediyse ilerleyen haftalarda dahada adam edenler çıkar

Mazur Görün Adamın içinde kalmış 8 haftadır bjk berabere kalınca patlama yaptı O kadar Güzel ki .. :D

nedir bu fenerlilerin bizimle alıp veremediği anlamış değilim, enteresannn

Mami bunlar iyi günleriniz

Hele mert gibi taraftarınız olursa daha neler göreceksiniz

Bu beraberliğe dua edin

YıLmaz Abi Biraz Daha SaçmaLarsan Seni Kendi eLLerimLe Huzurevine Götürcem Haberın oLsun.. Tansiyonun Şekerin Var Diye Susuyorum Değerimi BiL.. (=

Geri