bizim kuşak cennetlik mi, cehennemlik mi?

bizim kuşak cennetlik mi, cehennemlik mi?

• cennetlik

Kullanılan: 14 16.5%
  • cehennemlik

Kullanılan: 71 83.5%

• Kullanılan toplam oy
    85
cehennemlik kesinlikle. bi çevreyi süzersek içki esrar kubar artık çok sıradan. one night stand denilen tek gecelik ilişkiler saysesinde zina tavana vurdu. çoğu genç malesef yakınının mezarı başında okuyacak sureleri bile bilmiyor. iyi ve saygılı olmak güzel erdemler ama durumu kurtarmaya yetmeyecek

aynen katılıorum

ALLAH bilir kimin ne olduğunu bizim söyleyebileceğimiz birşey değil.

kullar hakkında kul'ların yorum yapması yasak bildiğim kadarıyla. neyin cehennemlik neyin cennetlik olduğuna karar veremeyecek kadar aciz'iz. herkes kendi bildiği doğruyla yaşasın

kullar hakkında kul'ların yorum yapması yasak bildiğim kadarıyla. neyin cehennemlik neyin cennetlik olduğuna karar veremeyecek kadar aciz'iz. herkes kendi bildiği doğruyla yaşasın

merhaba kardeşim niyetim konuyu uzatıp tartışma yaratmak değil.
İslâm emeğe büyük önem vermiştir. Yüce Allah: "İnsan için ancak çalıştığı vardır." (Necm, 53/39) buyurarak buna işaret etmiş, Hz. Peygamber de emeğin hakkının verilmesini değişik hadisleriyle ifade etmişlerdir. Ayrıca kul hakkının ihlalinin mağdur edilenler affetmedikçe Allah tarafından affedilmeyeceği belirtilmiştir.şimdi bunu neden söyledim diye merak ediyorsundur.
kulların bir çok yasağı var ama hangısını uyguluyoruz ki
mesela sen kaç yıldır bilgisayar kullanıyosun,internetten bu zmana kadr bedelini ödemeden neler indirdin dinledin izledin oynadın yükledin bilmiorum.
ayrıca bu yasına kadr hic korsan bısey almadınmı.
eğer benım anketıme yaptıgın yorum gıbı hayatını yasıyorsan bu yazdıgım cok kısa örneklerı yapmamıs olmalısın.yanı benım palastıgım basıt bı anket konuyu dine göturursek olmaz her neyse yınede yuregıne saglık der elestırıne saygı duyuyorum.kalbını kırdıysamda üzgünüm hakkını helal et.

Yeşil,Sarı,Siyah diye uzar gider :durdurun

Allah bilir diyelim ...

birileri tanrı olmuş insaları cenetlik ve cehennemlık diye ayırıyor mu ?

Geri