bizim kuşak cennetlik mi, cehennemlik mi?

bizim kuşak cennetlik mi, cehennemlik mi?

• cennetlik

Kullanılan: 14 16.5%
  • cehennemlik

Kullanılan: 71 83.5%

• Kullanılan toplam oy
    85

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Einstein, `Sevgili gelecek kuşaklar; sizler bizlerden daha barışçıl ve makul olmazsanız, cehennem sizi bekliyor` demiş. Ne dersiniz, bizim kuşak cennetlik mi, cehennemlik mi?

Cennetlik ama yavaş yavaş cehennem olmaya başlıyor..

cehennemlik kesinlikle. bi çevreyi süzersek içki esrar kubar artık çok sıradan. one night stand denilen tek gecelik ilişkiler saysesinde zina tavana vurdu. çoğu genç malesef yakınının mezarı başında okuyacak sureleri bile bilmiyor. iyi ve saygılı olmak güzel erdemler ama durumu kurtarmaya yetmeyecek

kimse bu kuşağın veya başka kuşakların cehennemlik veya cennetlik olduğunu bilemez küfre giriyoruz bilmem farkındamısınız.... Allah'ın işine karışılmaz kardeşler...

tek kelime ile cehennemliğiz...
başka diyecek laf yok bence...

gayet tabi cehenneme daha yakiniz fakat söyle bir gercek te varki, Peygamber efendimiz ahir zamani müslümanlari bana daha yakindir demis, neden?? cünkü bizler onu görmedigimiz halde seviyor ve ona inaniyoruz, insallah cennet e sorgusuz sualsiz gireriz...

Lailahe İllalah Muhammederesullulah diyen herkes. Cennete girecek. Peygamberimiz söylüyor. Tabi yaptıklarının bedelini ödeyip.

ahir zamandayız bu zamanda 70 müslümanda ancak 1 müslüman cennete gidebiliyo hepimize geçmiş olsun inşallah rahman ve rahim olan Allah bizleri affeder

Allah sonumuzu hayır etsin bu gidişle sonumuz mechul

Hadi bakiyim herkes kendi katına :D:D

Benim mekan belli en alt kat 7 numaradayım beklerim sıcak çay içeriz:D:D

Geri