Bizim Cesur Cumhurbaşkanımız

bir de ulu önderi ağzına dolamış. Atatürk tayyip gitsin ermenistana bizi rezil etsin mi demiş. sizi gidi orhan pamukçular sizi.

lütfen yorumlarınızda Türkçe kelimeler kullanınız

yazsıklar olsun. bide marifetmiş gibi BİZİM CESUR CUMHURBAŞKANIMIZ diosunuz.

“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”

bu yemini ne denli tuttuğunun da ıspayı oluyo yaptıkları bizleri ve atalarımızın şanını şerefini böyle koruyacaksa böyle yüceltcekse ozaman ben öyle cumhurbaşkanının neyse tersbi laf çıkmadan kısa kesmekte fayda var:angry:angry

yazsıklar olsun. bide marifetmiş gibi BİZİM CESUR CUMHURBAŞKANIMIZ diosunuz.

“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”

bu yemini ne denli tuttuğunun da ıspayı oluyo yaptıkları bizleri ve atalarımızın şanını şerefini böyle koruyacaksa böyle yüceltcekse ozaman ben öyle cumhurbaşkanının neyse tersbi laf çıkmadan kısa kesmekte fayda var:angry:angry

Çok bilmişleri kendi bildikleriyle bırakalım kardeş..

Bırakta öbür tarafta Türk Milleti'nin onuruna namusuna vereceği hesabı düşünsün..

Bir futbol maçıyla olmaz bu işler .

hani şu kayıp trliyon davasında 1. sanığı affeden 2.SANIK OLAN ABDULLAH GÜLdeen mi bahsediyosunuz...

yorumuma cevap veren olmamış demek ki akp lilerin kıvıramıcakları şeyler de varmışş...
SEVİNDİMM BEEEAA

Yalakalık dıyolar sunlara bak,bunlara yaranılmaz arkadaş

Sen ne zaman unuttun Ecevıtın Bushun onunde dugme ılıkledıgını,sandalyeye bıle oturamadıgını?
He soruyorum sana ne zaman unuttun işçi maaşını odıyemedınde gıttın Imfye yalvardın para para para dıye?
Istedıgın parada ne kadardı bılıyormusun 5mılyon dolar :) Bu kadar komık bır rakamı koskoca Turkıye olarak toplıyıpta veremedın.
Bunları unutmayın.Senın hangı başbakanın ,cumhurbaskanın Amerıkaya rest cektı?
Fransaya belcıkaya,almanyaya ıspanyaya hangı yonetıcın rest cektı?
Yakındır ,hemde cok yakın surune surune doneceksınız,yakındır.

Yalakalık dıyolar sunlara bak,bunlara yaranılmaz arkadaş

Sen ne zaman unuttun Ecevıtın Bushun onunde dugme ılıkledıgını,sandalyeye bıle oturamadıgını?
He soruyorum sana ne zaman unuttun işçi maaşını odıyemedınde gıttın Imfye yalvardın para para para dıye?
Istedıgın parada ne kadardı bılıyormusun 5mılyon dolar :) Bu kadar komık bır rakamı koskoca Turkıye olarak toplıyıpta veremedın.
Bunları unutmayın.Senın hangı başbakanın ,cumhurbaskanın Amerıkaya rest cektı?
Fransaya belcıkaya,almanyaya ıspanyaya hangı yonetıcın rest cektı?
Yakındır ,hemde cok yakın surune surune doneceksınız,yakındır.

Doğru o zaman borç istemişler "satmayalım telekomu iyi kar ediyo demişler,petkim limanları bizde kalsın LİMAN bu Stratajik nede olsa demişler,...

5milyon dolar borç istemişler buna kızdın da dış BORÇ ebesinin bilmem nesi kadar olmuş bu senin sinirlerini hoplatmıyo mu
O saydıklarına bunlar rest çektimi bilmiyorum araştırmadığım için yorum yapmıcam ama PEKİ TAYYİPTEN BAŞKA TALABANİN YANINDA DİZ ÇÖKMÜŞ bi başbakan daha gördün mü??
Evet sürünecez yakındır ama bizle beraber sende sürüneceksin akp lilerde sürüncek Çünkü yaptıklarının acısı hepimizden çıkcak....

Doğru o zaman borç istemişler "satmayalım telekomu iyi kar ediyo demişler,petkim limanları bizde kalsın LİMAN bu Stratajik nede olsa demişler,...

5milyon dolar borç istemişler buna kızdın da dış BORÇ ebesinin bilmem nesi kadar olmuş bu senin sinirlerini hoplatmıyo mu
O saydıklarına bunlar rest çektimi bilmiyorum araştırmadığım için yorum yapmıcam ama PEKİ TAYYİPTEN BAŞKA TALABANİN YANINDA DİZ ÇÖKMÜŞ bi başbakan daha gördün mü??
Evet sürünecez yakındır ama bizle beraber sende sürüneceksin akp lilerde sürüncek Çünkü yaptıklarının acısı hepimizden çıkcak....

bahsettiğin olay bu olay sanırım hafızayı tazelemekte yarar var :melek

3904.gif

Ayrıca yine hafızayı tazelemek için bi resim daha vereyim

q7y246noezvx0wusnpu.jpg

Cumhurbaşkanı diye başımızda duran insan, 13 yıl önce açık açık "Cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir."dedi. Bugün değiştiklerini iddia ettiler,yutkunduk. Peki 13 yılda bi insan baştan sona nasıl değişir? Bu tutumun sistematik bir oyun olduğunun, halkı kullandıklarının, inançları sömürdüklerinin farkına varamadık mı?

3904.gif

q7y246noezvx0wusnpu.jpg

Cumhurbaşkanı diye başımızda duran insan, 13 yıl önce açık açık "Cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir."dedi. Bugün değiştiklerini iddia ettiler,yutkunduk. Peki 13 yılda bi insan baştan sona nasıl değişir? Bu tutumun sistematik bir oyun olduğunun, halkı kullandıklarının, inançları sömürdüklerinin farkına varamadık mı?

bende koymuştum arkadaşım o resmi ama sen tazelemişsin teşşekürler çok güzel bi tespit :goz::goz:::victory:victory

selda bağcan:

Uzaktan yakından yuh çekme bana
Sana senin gibi baktım ise yuh
Efendi görünüp bütün insana
Hakkın kullarını yıktın ise yuh

Bu kadar milletin hakkın alanlar
Onları kandırıp zevke dalanlar
Diplomayla olmaz hakim olanlar
Suçsuzun başına çöktüm ise yuh

Ben insanım benden başlar asalet
Asillere paydos, beye nihayet
Şu insanlık derde girerse şayet
Ona yar olmaktan bıktım ise yuh

Yuh yuh soyanlara
Soyup kaçıp doyanlara
İnsanlara kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara yuh

yuh yuh akpye
yuh din simsarına
yuh düşmanın köpeğine
yuh katile el verene
bugün elini veren yarın.... verir yuh

yuh dolmabahçeden porselen alana
yuh oğluna yat çekene
yuh abd labuşuna
yuh bunları görmeyen
gözündeki at gözlüğünü sevene yuh

açtık açıktaydık
ama bi siğınacağımız limanımız vardı
büyüme hızı durdu
alım gücü azaldı(erdo ve yandaşları ve takım arkadaşı gül ve ekserisi dışında::)
yazıklar olsun akp planlarını görmeyen zihniyete
yazıklar olsun chp ye
yazıkla olsun mhp ye
yazıklar olsun dsp ye
........... ....... ... ..
........... ....... .... ye
yazıklar olsun bu bi torba kömüre benliğini satan benliğe
yazıklar olsun adı makarnacıya çıkana
yazıklar olsun aşı parası çocuk parası gider deyip akp ye oy atan kadına
yazıklar olsun bu milleti dilenciye çeviren zihniyete
yazıklar olsun ki artık etrafı ince kesim bıyıklılar doldurdu

ve yine
Yuh yuh soyanlara
Soyup kaçıp doyanlara
İnsanlara kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara yuh

3904.gif

q7y246noezvx0wusnpu.jpg

öncelikle eline sağlık bazıları at gözlüğüyle de baksa görebilir bu resimleri herneyse zamanında bu iki verdiğin konu tartışılmıştı forumda akp lilerin kıvırması şuydu

Tayyibin resmi montaj ,posta gazetesi de satılık demişlerdi bunlara laf anlatılmaz hee deyip geçcen kendi küçük dünyalarında yaşasınlar....

70 milyon Türk ün cumhurbaşkanı ordaki üçbuçuk ermeninin heleki atalarımızın katili olan ermenilerin ayağına gitti ve bunla gurur duyanlar var.........yazıklar olsun.ermeniden dost olsa ne olmasa ne....nenem anlatırdı dedemizi komşumuz ermeni agopun oğlu kesti...oysa dedem o küçüktü onu kucağında oturtur masallar anlatır eli ile cevizler ve kuru üzümler yedirirdi...ama o dedemizi kesti...bizlere tecavüz edeceklerdide komşu köyün çetesi yetişti kurtardı derdi...........unutalım gitsin.....demi...unutalım....o zaman.

öncelikle eline sağlık bazıları at gözlüğüyle de baksa görebilir bu resimleri herneyse zamanında bu iki verdiğin konu tartışılmıştı forumda akp lilerin kıvırması şuydu

Tayyibin resmi montaj ,posta gazetesi de satılık demişlerdi bunlara laf anlatılmaz hee deyip geçcen kendi küçük dünyalarında yaşasınlar....

asıl fotomontaj bu fotoda. fotoşopla irtica gömleğini silmişler.
29qb49g.jpg

ama bir gün gelcek RTE yi arka koltukta da göreceğiz

dünyanın her yerinde ermeni lobisi Türkleri karalar, köstek olur, yollarımıza taş koyar.

cumhurbaskanı da onların ayagına gitti ve onur duyuyorsunuz demek.

yazıklar olsun.

Way Bea Adam Dünya Önünde Onurumuzu İki Paralık Edio.... Burda da Şakşakçılar Çıkıo Bravo Die ............

Geri