Bizim Cesur Cumhurbaşkanımız

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Bizim Cesur Cumhurbaşkanımız

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül; çok cesur, çok hakikatli/hakikatçi bir hareket yaptı.

Gitti Ermenistan’a, Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’la yan yana futbol maçımızı izledi.

Böylece futbol da (kedi kedi oldu olalı) iyi bir şeye
vesile olmuş oldu.

Ama bu iyiliğe, bu güzelliğe, barışa dair bu cesarete
vesile olan Abdullah Gül’dür: bizim cumhurbaşkanımızdır. Benim cumhurbaşkanımdır.
Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığını nasıl cansiperane savunduğum aklıma düştükçe-
Bir kez dahi beni/bizleri düş kırıklığına uğratmadı Abdullah Gül. Bir tek falsosu dahi olmadı.
Çankaya’nın kapılarını değişik renklere/seslere açmaktan beis duymadı.
Oranın ‘Devletin Kokozlar Kulübü’ sıfatından kurtulup yalnızca takım arkadaşlarının ya da her devrin cumhurbaşkanının demirbaşlarının mütemadiyen
ağırlandığı 1 Değersizler/Ne Dediği Belirsizler Korosu’nun müsamere salonu durumundan kurtulması için cidden mücadele verdi.
Üstelik çağırdığı/değer verip çağırdığı isimler arasından DAHİ kendisine ne nankörlükler, ne densizlikler, ne şımarıklıklar sergilendiği/sergilenebildiği halde.
Cumhurbaşkanımız sabrının, tevekkülünün, saygısının, insani değerlere hürmetinin ne kadar hakiki ve hakikatli olduğunu gösterme kaygısından vazgeçmedi.
İyi bir insan Gül. Benim için en mühim yanı- bu.
İyi insanlığından taviz vermedi. Zira Hakiki İyiler, iyiliklerinden taviz vermezler. Veremezler.
Kalktı işte Ermenistan’a gitti. Bir futbol maçına.
Bir futbol maçıyla, önyargılarla kilitlenmiş bir kapıyı açtı. Açmış oldu.
Helal olsun Cumhurbaşkanımız’a!
“Cesur olmak gerekiyor” dedi. “Bütün dünyada bir maç davetini kabule bile cesareti yok denecekti” dedi.
Kalktı, gitti.
Türkiye, kabul edin ya da etmeyin: Resmi Tarih’in sesi/borazanı olun: tabii ki etmeyin, Ermeni Meselesi yüzünden dünyaya sistematik olarak rezil olan bir ülkedir.
Türkiye, ‘sözde soykırım’ gibi dünyada eşi benzeri olmayan bir lafebeliğini dünyaya armağan etmiş
bir ülkedir. Ya da yutturmaya/dayamaya çabalayan bir Kurnazlık Başeseridir.
Her ‘sözde soykırım’ ucubeliğini duyduğumda, aklıma Latif Demirci’nin bir çizimi düşer. Bir meyhane.
Levhasında ‘Sözde Agop’un Yeri’ yazılı.
Sözde: ne? Özde: ne? İnsanlar hakiki olduğu sürece.
Birtakım cahil denyolar Resmi Tarih’in dayadığı/yazıktırdığı zırvaları okuyup/okumayıp başımıza Ermeni Uzmanı kesildiler.
Kesildiler ki “Bu işi tarihçilere bırakalım!” diye bağırsınlar. Bağırabilsinler.
Tamam: ben bu işi Taner Akçam ve Halil Berktay’a bırakıyorum. Siz Yusuf Halaçoğlu’na.
Bulgaristan Kapısı’nı geçince Halaçoğlu Tezleri’ni ipleyen yok; zira ‘sözde dayamalarla’ Hakiki Tarih çakışmıyor. Doğal olaraktan.
Bizim ARTIK ÖZÜR DİLEMEMİZ LAZIM Ermeniler’den. Canlarını ve mallarını aldığımız YETER.
Ermenistan’a ambargo utanmazlığına derhal son vermemiz, o küçük ve yoksul bırakılmış ülkenin, kendini toparlayıp bizleri affedebilmesi için seferber olmamız lazım.
Diaspora! Diaspora saplantısı! İrinleştirilen ısrarla.
Pek tabii ki haklıdırlar.
Böylesi bir Gerçeklikten Kopukluk, böylesi bir ısrarlı yalancılık/sahtecilik/suçu atma+yok etme kaygusu: her yaralı/yaralanmış insanda baş dönmesi+mide bulantısı yaratır. Yaratacaktır.
Ermenistan’la futbol maçı, 2 cumhurbaşkanının yan yana oturması bir ilk adım olsun.
Bu maçı, demokrasi kazanacak. Bu maçı, hakikat ve hakikatseverler kazanacak.
Deniz Baykal: CHP+MHP Çizgisi, onların akıl danesi emekli generaller, pardon emekli büyükelçiler arkadaşlarının kan davasını gütmek için iyice faşistleşirken, başkalarının kan davası gütmesinden büsbütün korkmaları lazım. Onlar Kan Davacı. Onlar inkârcı.
Hayır! tabii ki Kan Davası güdülmesin.
Ama, hakikatleri reddettiğiniz sürece yaraladıklarınızın yaralarına tuz basmış olursunuz.
‘Pansuman değil, kezzap!’ CHP+MHP Çizgisi’nin duruşu budur.
Hakikat sağaltır. Yalanlar, dolanlar kızdırır ve azdırır. Yaranın kabuğunu yeniden yeniden kaldırır.
Abdullah Gül olanca beyefendiliğiyle, devlet adamlığıyla, barışın/sağaltmanın öneminin bilinciyle, kalktı gitti Ermenistan’a.
Dünyanın sonu mu geldi?
Taçlandırdı bizi işte.
Ben Kemalist değilim. Hatta Fanatik Kemalistler’e olan yabancılaşmam/kızgınlığım/ kırgınlığım her manevralarında katlanıyor. Ama onlardan (ç)alıntılayıp Mustafa Kemal’in en mühim lafını ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ diyeceksek eğer; onurumuz, gururumuz, efendiliğimiz ve olanca şahsiyetimizle barışın, antimilitarizmin, kardeşliğin, samimiyetin yanında duracaksak, durabileceksek-
Buna bir yerlerden başlamamız lazım.
Cumhurbaşkanımızla ne kadar iftihar etsek azdır bu onurlu ilk adımı attığı, atabildiği için.
Ben şahsen, Abdullah Gül cumhurbaşkanımız olduğu için onur duydum.
Duyuyorum.

Perihan Mağden/Radikal

KAYNAK

Siz onur duyuyorsunuz biz değiL.

Hele Azerbaycandaki soydaşlarımız hiç değiL!

Bizim ARTIK ÖZÜR DİLEMEMİZ LAZIM Ermeniler’den. Canlarını ve mallarını aldığımız YETER.

Orhan Pamukyanın akrabası mı ?

Yoksa akpLiLer soykırımı kafaLarında çoktan kabuL mu ettiLer ?

onur duyulacak bir haraket midir

benim ülkemi tanımayan
ve istiklal marşımı yuhlayan

şerefsizlerin ayağına gidilmesi utanılacak bir şeydir.

biz onların kardeşliğine muhtaç değiliz.
türkün türkten başka dostu yok.

Bundan ancak ermeniler yada kendini onlardan görenler gurur duyar!

Bizse ancak utanır ve kızarız! Ama anlayana..

Ermeni anıtına çelenk koysa dahada onur duyacaktık ama olmadı.
Bu tempoyla gidersek birdahaki sefere o da olur.

Durmak yok,takiyeye devam...

bİZLER CUMHURBAŞKANIMIZ- oaray giderek .Türklerin büyüklüğünü gödterdiğini işartet etmek istiyoruz.meselelerden kaçmak yerişne çözmek için ordaydı diye düşünüyorum.şahsen.Ermenilerin meslesi varsa gelsin şimdi çözelim küğserek başka yerlerde ağlayarak mesle çözülmez.Osmanlının tornu burda.Varın gelin çözelim sorunları dedi bence.

Tabiki cesurdur bizizm Cumhurbaşkanımız

tek görevi kriz çıkarmaktan ötey geçmeyen müzmin muhaliflerin çığırtkalnlıklarına kulak verecek hali yoktu ya

yalancıktan milliyetçilik maskeleri takınanlar zamanında şimdi karşı çıkmakta oldukları daha da doğrusu sırf muhalif tavır takınma adına karşı tavır takındıkları durumları kendileri destekliyorlardı ama işte naparsın ANLAYANA...

Allah ım ne günlere kaldık yaa bi tarafta vatan hanini perihan madem diğer tarafta amerikan yalakası

abdullah gül.. Mükemmel tamamlamışlar birbirlerini helal olsun... Hala şak şak yapın siz perihan

mağdende akepelilerin safına geçti tam yerini buldu...

hani şu kayıp trliyon davasında 1. sanığı affeden 2.SANIK OLAN ABDULLAH GÜLdeen mi bahsediyosunuz...

Abdullah gül ermenistana gitti ne için gitti biri bana anlatsın.
KAYNAKTA GÖSTEREBİLİR.
Diyelimki herşey barış adına ,vatan millet menfati adına
oraya gidildi.Elde samut birşey varmı.Yada ileride somut
birşeyler olacağına dair .Yahut Ermenistan tarafından
yazılı veya sözlü ileriye dönük bir açılım varmı .

Benim bir tek bildiğim maçın rövanşı var.

Bu Düpedüz Ben Soykırımı Kabul Ettim özürdilerim Işte Aradaki Buzları çozelim Demekle Aynı şey Bu Ziyaret Bizi Rezil Ediyorlar Dış ülkelere

cesurluk ne zamandır yalaklıkla bir tutulmaya başlandı . azeri kardeşlerimize yapılan hocalı katliamlarını ne çabuk unuttuk .

sağdan soldan alıntı yaparken yazıyı yazan kişinin kim olduğunu bi araştırın bakalım .kimmiş bu perihan mağden . herkesin her yazısını sırf akp cilik yapmak adına kopyalıyorsunuz ama bi yazıyı yazan kişinin kim olduğunu araştırın yaw . size perihan mağdenin ordu düşmanlığı türk düşmanlığı içeren bir yazısını ben ekliyim .isteyen okusun .ondan sonra böyle adi insanların yazılarını içinize siniyorsa koyarsınız olurmu .

http://patlangac.wordpress.com/2007/06/29/perihan-magden-her-turk-asker-dogmaz/

şu yazıyı yazan kişinin ne cüretle yazılarını ne yüzle buraya koyuyorsunuz ?

http://www.antiduzen.com/turkiyede-kemalist-darbe-yanlisi-dinsizler-cogalmali/#more-1738

şu sitede yazıyı yazan perihan mağdenin islam düşmanlığı içeren yazılarını bulabiirsiniz . serdengeçti bu yazıyı buraya hangi amaçla koydun öğrenebilirmiyim . yanlış anlamada sen ermenimisin ??

Hocalı Katliamı ne çabuk unutuldu(Ne zaman hatırladık ki)

[Resim koymayı bilmediğim için lütfen google.com'a hocalı katliamı yazın . resimlere bakın..]

Azeriler memnunmuş..
Para bizde de ondan(A.Gül ve Ekibinde)

Şunu dikkatli okuyun lütfen ..:

Birinci Dünya Savaşı'nda Ingilizlere, 150 bin askerimiz esir düştü. Bu askerlerden bir kismi da Mısır'ın Iskenderiye şehri yakınlarında bulunan Seydibeşir Usare Kampı'na hapsedildi.

Çözüm toplu katliamdı... Askerlerimiz, mikrop kırma bahanesiyle, süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokuldu. Ancak suya normalin cok uzerinde krizol maddesi katılmıştı. Mehmetçik, daha ayağını soktuğunda, aşırı krizol maddesi nedeniyle haşlanıyorlardı. Ancak Ingiliz askerleri dipçik darbeleri ile askerlerimizin havuzdan çıkmalarina izin vermiyorlardi. Mehmetçikler, bele kadar gelen suya başlarını sokmak istemedi. Ancak bu kez Ingilizler havaya ateş etmeye başladı. Askerlerimiz, ölmemek için çömelerek başlarını suya soktular. Ancak başını sudan kaldıran artık göremiyordu. Cünkü gözler yanmıştı...

Ne cesuru ??

Ne cesuru bir daha soruyorum ..

Bunları gör(e)memek cesur mudur..?

Evet..Yarın Allah'ın huzurunda ..Ya Abdullah hani ümmet birbirine destek çıkacaktı ? Neden düşmanlarınızla el sıkışıyorsunuz ? demeyecek mi?

Ha bunları düşünüpte yapmışsa gene cesur..

......... TAYYİP

YAŞASIN CESUR ABDULLAH GÜL

kardeş ne o biji miji türkçe konuşsana .forum kurallarına aykırı davranmayalım

konu yanlış anlaşıldı sanırsam..

forumda birisi koymuştu resmini

biji tayyip yazıyordu..

yoksa içerikten karşı olduğumu anlarsın..

Saygılarımla

Geri